CFNM in de tuin (1)

Samen met mijn collega stap ik mijn huis binnen. We hebben ruim een uur middagpauze gekregen, omdat de reparateurs bezig zijn met de airco op ons kantoor. Mijn collega heet Nadia en is net als ik gekleed in een typische outfit voor administratief medewerksters: we dragen beiden hakken, een panty met een strak, zwart rokje en een keurig wit bloesje met bijpassend dasje. Zo ziet onze baas ons namelijk het liefst…

‘Zag je niet hoe hij met zijn blik over me gleed? Als hij er wat beter uitzag, mocht hij zich over mij bekommeren in plaats van die airco…’ lacht Nadia. Ons gesprek gaat zoals gewoonlijk over mannen.

Ik lach met haar mee terwijl ik zorg voor de drankjes en zie vanuit mijn ooghoek dat mijn man ontspannen in de tuin ligt. Mijn man is zakenman en heeft geld als water, wat voor buitenstaanders meer dan goed te zien is aan ons huis. We wonen in grote luxe, hebben vijf slaapkamers, meerdere badkamers en een gigantische tuin die van alle gemakken is voorzien, inclusief zwembad en sauna.Sexy secretaresse

‘Waarom ga jij niet alvast de tuin in, Nadia? Dan maak ik even snel wat hapjes klaar.’ Ik glimlach speels naar mijn collega en zie haar al richting de tuin gaan. De manier waarop ze loopt, haar achterwerk… Ik kan mijn blik er niet van afhouden. Sinds mijn tienerjaren koester ik al seksuele gevoelens voor zowel mannen als vrouwen. Het is wie ik ben en ik schaam me er niet voor. Wat is er nu lekkerder dan van twee walletjes eten…?

Ik doe extra lang over het bereiden van de hapjes. Uiteraard kent Nadia mijn man al; ze komt hier vaker over de vloer. We werken al jaren voor hetzelfde bedrijf en in tegenstelling tot Nadia, die het echt voor het geld doet, doe ik het puur voor de sociale contacten. Contacten als Nadia.

‘Ik zie dat jullie elkaar gevonden hebben?’ Ik maak de bovenste knoopjes van mijn bloesje los en voeg me bij mijn man en Nadia. Ze genieten beiden van de zon, maar mijn man net iets meer met alleen zijn zwembroek aan. Hij is nog nat en heeft duidelijk niet zolang geleden nog een duik genomen in ons zwembad.

‘Duh, hoe kan ik die spetter van je nu missen?’ vroeg Nadia voor de grap. Ik bekijk hoe ze haar benen over elkaar heen slaat. De stof van de panty glijdt van het ene been over het andere en de beweging die ze tegelijk maakt met haar hand om haar haren wat meer in model te brengen, komt me bijzonder sensueel over. Zou ze zelf door hebben hoe aantrekkelijk ze is?

Mijn man lacht om het grapje, maar reageert er niet direct op. Hij wisselt echter wel een veelbetekenende blik met me uit en sluit vervolgens zijn ogen om weer achterover te leunen. De druppeltjes water op zijn goedgevormde lichaam glinsteren in de warme zon en ik begin het warmer te krijgen dan normaal.

‘Hier, tast toe…’ Ik reik Nadia de hapjes toe en ga naast haar zitten. We voeren een gesprek over het werk en delen de irritaties jegens onze andere collega’s om ze vervolgens weer weg te lachen met een ordinair grapje. Af en toe werp ik een blik op mijn man en zie dat hij nog altijd zijn ogen gesloten heeft. Pas dan merk ik dat hij duidelijk ergens over aan het fantaseren is…

Nadia ziet het ook en plaatst haar hand voor haar mond om een giechel te onderdrukken. De zwembroek van mijn man staat recht overeind en dat heeft niets met het stugge materiaal te maken. Nee, het is maar al te duidelijk dat er iets anders aan de hand is en ik schud misprijzend mijn hoofd. Mannen…

Voor een moment voelt het ongemakkelijk aan, maar als ik de blik van Nadia steeds ondeugender zie worden, weet ik dat zij er geen moeite mee heeft. Sterker nog, ze lijkt het wel interessant te vinden en kan haar blik er niet van afhouden.

‘Is het interessant…?’ merk ik plagend op.

Nadia wendt haar blik af en kijkt nu mij ondeugend aan. ‘Is ie echt zo groot?!’ smiespelt ze ongelovig. Ze ziet er duidelijk de humor wel van in en ik rol met mijn ogen waarop ik haar vraag beantwoord. Voorzichtig schuif ik mijn stoel naast de ligstoel van mijn man en gebaar Nadia om aan zijn andere kant plaats te nemen.

Met een korte aarzeling gaat Nadia toch maar mee in mijn voorstel en neemt plaats naast mijn man. Ze heeft nog altijd haar blik op zijn erectie gericht en ik zie hoe geobsedeerd ze ermee is. De ondeugende kant in mij vindt dit stiekem wel leuk, maar dat is waarschijnlijk omdat ik zelf op Nadia val en haar niet direct als concurrentie zie. Ik gebaar dat ze haar hand moet geven.

Nadia kijkt me vreemd aan. Ja, we maken vaak ordinaire grapjes en delen alle details over ons liefdesleven met elkaar, maar dit had ze duidelijk niet zien aankomen. Toch brengt ze haar hand naar voren en kijkt me enigszins onzeker aan. Haar blik beantwoord ik met een ondeugend lachje en voorzichtig neem ik haar hand vast om deze naar de erectie van mijn man te brengen…

Wil jij lezen hoe dit afloopt? Lees snel CFNM in de tuin (2)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V