Cuckold fantasie (1)

Ik voel me opgewonden. Mijn lichaam voelt warm aan en de zenuwen trekken door tot in mijn buik. Ik draag een badjas. Niets meer en niets minder. De zachte stof valt heerlijk over mijn borsten en bezorgt me een vrij gevoel. Vrij genoeg om met mijn handen gemakkelijk overal aan te kunnen zitten als ik die behoefte voel opkomen. En geloof me, dat gevoel gaat er komen…

Mijn vriend zit naast me. Hij kijkt me liefdevol aan, maar buiten de liefde in zijn blik bespeur ik ook een stukje onzekerheid. Zijn hand ligt op de mijne en ik glimlach voorzichtig.

‘Weet je zeker dat dit is wat je wilt…?’ vraagt hij zachtjes. Hij kijkt me indringend aan. Zijn ogen zijn prachtig. Zo prachtig dat ik haast vergeet te antwoorden.

‘Hm…?’ dringt hij aan. Hij zit er echt mee. De schat.

‘…ja, ik weet het zeker,’ spreek ik liefdevol en glimlach nog eens om hem ervan te verzekeren dat ik het echt goed vind. ‘Dit is wat ik wil… Jij toch ook?’ Ik vraag het voor de zekerheid. Dit is iets waar we samen over beslissen.

‘Ik doe het omdat jij het wilt…’

Het perfecte antwoord. Ik buig mijn hoofd naar die van hem en geef hem een zoen op zijn mannelijke lippen. Dan valt het geluid weg. Het geluid waar we ruim tien minuten zwijgzaam naar hebben zitten luisteren.

‘Volgens mij kunnen we.’ Ik merk dat de zenuwen nu ook naar mijn stembanden zijn gekropen. Geeft niets. Het warme gevoel dat als genot door mijn lichaam giert, compenseert het ruimschoots. Ik kom overeind en steek mijn hand uit naar mijn vriend.

Samen lopen we richting de trap. Ik open de deur voor hem en laat hem voorop lopen. Zijn gespierde rug en benen zijn sexy en mannelijk. Dat is niet alleen de reden waarom we samen zijn. Nee. We houden van elkaar. We zijn met elkaar verbonden en hebben een diepe band. Toch giechel ik ondeugend. Hij mag weleens vaker halfnaakt door het huis lopen…

Elke trede die ik omhoog klim, bezorgt mijn buik telkens weer een nieuwe boost van warmte. Warmte en zenuwen, want ik moet toegeven dat dit allemaal nieuw voor me is. Ik heb er al tijden over gefantaseerd en heb het sinds kort pas aan mijn vriend voor durven te stellen. Gelukkig stond hij er wel voor open. Hij is echt lief… Of gewoon typisch een man?

De deur van de badkamer is open en de warme damp komt nog naar buiten. Dat was het geluid waar we op hebben gewacht. Het geluid van het stromende water dat stop zou worden gezet. Het was eigenlijk een teken: een signaal dat we naar boven mochten komen. Ja, in ons eigen huis wordt ons verteld hoe en wat.

‘Toe maar…’ spoor ik mijn vriend aan als ik hem kort zie twijfelen. Hij kijkt van mij naar de deurklink die leidt naar onze slaapkamer en neemt deze langzaam vast.

De deur wordt voorzichtig door mijn vriend opengemaakt. Ik doe mijn best om mijn zenuwen onder controle te houden en merk dat ik opgewonden word. Mijn borsten worden gevoelig en tussen mijn benen begint het vochtig te worden. Mijn eerste cuckold ervaring zal plaats gaan vinden…

Op ons bed ligt Ze. Ze is brunette, draagt Haar haar in een staart en ziet er bloedmooi uit. Ze draagt een strak korset, een uitdagend slipje en kousen die met kant zijn afgewerkt. Aan Haar voeten draagt Ze leren laarzen met hakken van minimaal tien centimeter.

‘Kom binnen. Allebei.’

Ze klinkt dominant zonder dat Ze ook maar Haar stem hoeft te verheffen. Dit is een echte Meesteres. Een Meesteres die mijn vriend onder handen gaat nemen. Seks met hem gaat hebben. En dat allemaal voor mijn ogen. Dit is het moment waar ik al jaren naar smacht, maar dat nu eindelijk werkelijkheid wordt. Dit is het moment dat onze relatie voor het eerst kennismaakt met cuckolding.

Ben je benieuwd naar hoe dit verdergaat? Lees dan snel het einde in Cuckold fantasie (2)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V