Cuckold fantasie (2)

Dit is het tweede en tevens laatste deel in een verhalenreeks. Klik op Cuckold fantasie (1) om het eerste deel te lezen.

‘Toe maar…’ spoor ik mijn vriend aan als hij mij onzeker aankijkt. Hij is duidelijk onder de indruk van Haar en aan zijn boxershort te zien, heeft hij er stiekem ook wel zin in.

‘Zwijg!’

Ik kijk onderdanig naar de Meesteres. Ze ligt in een ontspannen houding op mijn eigen bed, maar geeft net zo gemakkelijk commando’s als een drilcommandant in het leger. Ik doe wat ze me opdraagt en houd mijn mond wijselijk dicht.

De Meesteres komt nu van het bed af en loopt sensueel op ons af. Eerst inspecteert Ze mijn vriend en wendt zich dan tot mij. Ik voel me minder dan Haar, zeker in deze positie. Een positie waarin Zij het gaat doen met mijn vriend en Zij bepaalt wat er gaat gebeuren. Zou Ze veel ervaring hebben in cuckold relaties?

‘Ga maar zitten, liefje…’ Ze kijkt me speels aan en begeleidt me naar de fauteuil in de hoek van de kamer. Het biedt uitzicht op het bed en zorgt ervoor dat mijn lichaam kan ontspannen. Dat ik mezelf kan laten gaan.

Ik neem plaats en kijk gespannen toe hoe Ze terug naar mijn vriend loopt. Hij staat er enigszins verloren bij, niet wetende wat hij moet doen. Uiteraard weet hij wel wat er van hem verwacht wordt, maar of hij eraan toe is? Het lijkt wel alsof hij zich geremd voelt. Geremd om vreemd te gaan. Geremd om mee te doen aan mijn cuckolding wensen…

‘Niet zo verlegen, schat…’ De Meesteres streelt met Haar vinger speels over het gespierde bovenlichaam van mijn vriend en knikt goedkeurend. Ze heeft er duidelijk zin in. Als haar vinger de rand van zijn boxershort bereikt heeft, stopt ze en kijkt hem uitdagend aan.

‘Dus jij gaat me vanavond neuken…?’

De vraag bezorgt me een nieuwe vlaag van opwinding. De warmte giert opnieuw door mijn lijf en ik voel me nog vochtiger worden dan ik al was. De stof van de badjas voelt nog altijd heerlijk zacht aan, maar zorgt er wel voor dat ik het nu haast onaangenaam heet krijg. Onbewust maak ik de badjas los, zodat mijn lichaam wat frisse lucht krijgt.

‘Uh…-‘ Mijn vriend kijkt onzeker naar me, maar krijgt dan uit het niets een harde klap van de Meesteres.

‘Hier ben ik!’ Haar stem is luid en streng. Pas nu merk ik dat het menens is. Het is niet alleen een speelse kant die Ze heeft, maar ook een zeer strenge kant. Maar dat moet ook wel. Ze is niet voor niets een Meesteres.

Mijn vriend kijkt enigszins gechoqueerd en wendt zijn blik tot de Meesteres. Het is alsof hij plotseling tot de werkelijkheid is gekeerd en beseft dat dit echt is wat ik wil. Hij zag het in mijn ogen. Mijn blik die lust uitstraalt. Dezelfde lust die ik voel als ik seks heb met mijn vriend, maar dan heviger. Ja. Dit is wat me echt opwindt. Het zien van mijn vriend met een ander…

‘Sorry…’

Een nieuwe klap volgt.

‘Sorry, wat?!’ Ze kijkt streng. Het is maar al te duidelijk wat ze verlangt en dat is gehoorzaamheid.

‘Sorry, Meesteres.’

Ze knikt goedkeurend en trekt mijn vriend met zich mee aan zijn boxershort. Ze belanden bij het bed, waar hij op wordt gegooid alsof hij een speeltje is dat slechts dient voor genot. Ja, ze weet precies waar ze mee bezig is. Mijn badjas is nu open en mijn hand glijdt over mijn lichaam. Ik houd het nu al bijna niet meer…

Terwijl de Meesteres en mijn vriend bezig zijn met elkaar, staat mijn lichaam in vuur en vlam. Noem het vreemd, raar of zelfs ziekelijk, maar cuckolding is nu eenmaal iets waar ik enorm opgewonden van word. Ik speel met mezelf en neem alle details diep in me op van het schouwspel dat zich voor me afspeelt. Dit blijft me altijd bij. Het is cuckolding waar ik voor leef…

2 reacties op “Cuckold fantasie (2)

  • 28 februari 2012 om 12:36
    Permalink

    @Eleonora: Heeft U iets bijzonders met cuckolding? 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V