Cuckold date (2)

Dit is het slotdeel in een tweedelige verhaalreeks. Lees eerst het begin: Cuckold date (1).

Ik serveer het voorgerecht en vraag de beide tortelduifjes om aan tafel te komen. Tijdens het diner kletsen ze over van alles en nog wat en vragen mij regelmatig om wat bij te schenken of de tafel af te ruimen en het volgende gerecht te brengen.

Ze voeren elkaar, de schoenen zijn uit en hun voeten bewegen vrijelijk onder de tafel. Het is duidelijk dat de spanning begint te stijgen. Ook bij mij; regelmatig probeert mijn lid stijf te worden om daarna pijnlijk weer de aftocht te kiezen vanwege de CB.

Nadat het diner is genuttigd, gaan de minnaars naar de zithoek om daar met een restantje wijn heerlijk te ontspannen. Ik ruim alles op en ontdoe me van het schort waardoor ik, op mijn CB na, helemaal naakt ben.

Ik neem plaats op het tapijt vlak bij de zithoek en ga op mijn knieën. We hebben afgesproken dat ik de hele avond mag toekijken en alleen op commando iets mag doen. Ik sla gade…

De Godin is helemaal buiten zinnen en heeft Orlando als snel naakt. Haar prachtige en warme mond omsluit zijn penis die vele malen groter is dan die van mij. Na enige minuten pakt Ze zijn onderbroek en doet die over mijn hoofd. “Zo”, zegt Ze, “ik ga nu mijn door jouw betaalde lingerie eerst aan Orlando showen.”

Ik zit geduldig te wachten en hoor van alles. Hij raakt kennelijk opgewonden en zo te horen betast hij Haar. Na een kwartier (kan langer of korter zijn, op deze manier raak je alle gevoel voor tijd kwijt) haalt de Godin de onderbroek van mijn hoofd en kijk ik naar een prachtige vrouw in een setje lingerie dat Haar fantastisch staat. “Kom, we gaan naar boven,” zegt Ze.

Boven aangekomen gaat Orlando op de rand van het bed zitten en de Godin neemt naast hem plaats en zoent hem passioneel. Dan draagt Ze mij op dichterbij te komen en hem met mijn mond te bevredigen. Diep gaat zijn lid mijn keel in terwijl Zij hem hartstochtelijk zoent.

Daarna word ik aan de kant gezet en begint Orlando aan wat ik nooit meer mag doen: een harde neukpartij. Ik zie het met lede ogen aan en zie Haar en hem genieten van harde en wilde seks, iets wat ik nooit meer zal hebben…

Na hen een ruim een uur in alle standjes bezig te hebben gezien, word ik opgedragen om op mijn rug op bed te gaan liggen. De Godin gaat op Haar knieën boven mijn gezicht zitten en maakt met de sleutel, die altijd tussen Haar prachtige borsten hangt, mijn CB open en verwijdert het plastic dat er nu bijna een maand omheen zit.

Ze zegt: “Orlando gaat me nu van achteren neuken en ik ga jou in 1 tempo aftrekken. Als Orlando klaarkomt, mag jij ook binnen 1 minuut nadat hij gekomen is klaarkomen. Kom je niet binnen een minuut klaar, dan wordt ‘ie weer voor een maand opgesloten.

Als je voelt dat je eerder klaarkomt, dan smeek je mij om te stoppen. Ik bepaal dan of ik daarna weer doorga of hem weer opsluit. Als je toch eerder klaarkomt, gaat ie 2 maanden achter slot en grendel. Begrepen?”

Ik bevestig en Orlando kruipt achter Haar. Omdat de Godin dit verhaaltje even moest vertellen, is Orlando niet meer helemaal hard. Dit lost hij op door zijn grote lid eerst tot kokhalzen toe in mijn mond te stoppen.

Dan begeleid ik zijn lid naar de al rood geneukte schaamlippen van de Godin. Hij ramt zijn stijve lid hard in Haar en begint wild te pompen. Zij kreunt en begint mij langzaam af te trekken.

Door de jaren heen heb ik mijn orgasmes goed kunnen bedwingen en het vooruitzicht op wat komen gaat windt me op. Ik word – na een maand in een CB te hebben gezeten – weer lekker stijf en geniet van het uitzicht dat ik heb. Orlando gaat heerlijk tekeer en ik hoor hem dieper zuchten en zie zijn dijbenen trillen, een teken dat hij op exploderen staat.

Ik voel mijn orgasme ook opborrelen en dan komt Orlando hard klaar en gilt het uit. Diep stoot hij zijn pik in Haar en ik voel mijn orgasme ook opkomen. Als Orlando klaar is, trekt hij zijn pik uit de Godin en de Godin zakt met Haar heerlijkheid op mijn mond. Terwijl zijn warme zaad uit Haar in mijn mond loopt, kom ik, smorend in Haar gevulde vagina, heerlijk klaar.

Diep gaat mijn tong in Haar en ik lik alles uit Haar heerlijke vagina. Terwijl ik dat doe, komt de Godin nogmaals klaar. Dan gaat ze van me af en laat Ze me Haar hand schoonlikken, waar al mijn zaad aan zit.

Heerlijk, wat een avontuur en hoe heerlijk dat ik dat allemaal zo mag meemaken. Ik zet het bad aan, zodat de Godin en Orlando samen in bad kunnen. Ik douche me even af en maak daarna het huis en de slaapkamer in orde.

Na een uur komen de Godin en Orlando naar beneden. De Godin weer in Haar nieuwe lingerie en Orlando aangekleed. Ze zoenen intens voor afscheid en samen laten we Orlando uit. We gaan samen naar boven, ik mag Haar nog een keer likken en ook deze keer komt Ze weer heerlijk klaar, minstens de zesde of zevende keer die avond.

Ze pakt de CB3000 weer en doet hem weer bij me om. De sleutel gaat weer om Haar nek en Ze zegt: “Het is een prima relatie zo. We nodigen hem snel weer uit!” Ze geeft me een innige zoen en gaat slapen. Ik voel me gelukkiger dan ooit!

Dit verhaal is ingezonden door slaaf sitface. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

4 reacties op “Cuckold date (2)

 • 13 december 2011 om 19:11
  Permalink

  Ik heb intens genoten van dit verhaal en kon niet vlug genoeg deel 2 lezen.

  Beantwoorden
 • 13 december 2011 om 23:31
  Permalink

  Sluit me volledig bij de bovenstaande reacties aan. Het stukje van je creampie… Wow!

  Beantwoorden
 • 27 april 2016 om 23:41
  Permalink

  Cuckolding begint me meer en meer te interesseren………

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V