Een pijnlijk orgasme

Ingezonden door slaaf remco

Ik kom bij u binnen en daar ligt u op uw sofa… U heeft lange zwarte laklaarzen aan en verder slechts een minuscuul zwart lakslipje en bijpassend BH.

Ik kniel voor u meesteres en kus uw laarzen en bied mij aan. U slaat mij een aantal malen hard in het gezicht, gewoon om mij pijn te doen. Dank u wel, meesteres. Uw nagels betasten mijn tepels en u vraagt: “Zijn je tepels genoeg hersteld om weer gemarteld te kunnen worden, slaaf?”

“Ja meesteres, ik sta geheel tot uw beschikking. U kunt alles doen wat u maar wilt.”

“Zo slaaf, je maakt de meesteres blij. Ik zal je belonen, je mag zelf je beloning kiezen.”

“Het feit dat ik uw slaaf ben, meesteres, is al genoeg beloning voor mij. Ik zou het eigenlijk om willen draaien en u de beloning terug willen geven en in plaats daarvan juist straf te krijgen. Het mooiste wat er is, is u gelukkig te zien. Dat is mijn beloning. U bent gelukkig en daarom verdien ik juist straf.”

U bent blij dat ik er zo over denk. “Trek mijn laarzen maar uit, slaaf.”

Ik trek uw laarzen uit. U zegt dat u de hele dag zonder kousen in laarzen heeft gelopen en dat uw voeten zweten. “Niets mooiers dan de geur van uw voeten, meesteres.” Ik begin uw voeten te aanbidden. “Ze ruiken hemels, meesteres.”

In uw hand heeft u een leren plak. Hard slaat u op mijn rug zegt: “Dit is je beloning, slaaf. Pijn.”

U blijft mij hardhandig slaan terwijl ik grondig uw voeten blijf aanbidden, meesteres. De striemen staan rood op mijn rug. Wat heerlijk meesteres om u zo te mogen dienen, meesteres.  Ik blijf lang uw voeten aanbidden met een inmiddels pijnlijke rug.

U staat op en ik ben geknield voor u. U slaat weer hard tweemaal in mijn gezicht. Ik kus uw handen uit dankbaarheid dat u mij slaat. Met mijn benen wijd schopt u met uw godinnen voeten tegen mijn ballen. Wat doet dat pijn! Direct kus ik uw voeten uit dankbaarheid, meesteres.

U gaat weer lekker zitten en ik blijf geknield voor u zitten, meesteres. Uw nagels nemen mijn tepels onder handen. “Eens kijken hoe ver we kunnen gaan.”  U martelt mijn tepels voor lange duur.

U lacht als u de pijn in mijn ogen ziet. U geniet als ik het niet meer houd van de pijn. Ik wil alles voor u doorstaan, meesteres. Ik wil dat u trots op mij bent, meesteres. Af en toe slaat u mij weer hard in het gezicht en bespuugt mij. Dankbaar lik ik uw spuug van mijn gezicht. Als ik het echt niet meer houd, stopt u met mijn tepels martelen.

“Ik wil dat je mij bevredigt, maar jij gaat daarvoor lijden, slaaf.” Ik moet uw sandaletten pakken en op de grond gaan liggen. U gaat met uw voeten op mij staan en stapt met beiden voeten op mijn hoofd. Erg pijnlijk, maar heel fijn om zo onder u te zijn, meesteres. Dan moet ik uw sandaletten aan uw voeten schuiven.

“Zo, nu met naaldhakken eens proberen hoe het is om op jou te staan.” Als een vloerkleed lig ik onder u, meesteres, terwijl u over mijn buik en benen loopt. U wilde bevredigd worden, dus u doet uw slipt uit en laat mij deze eens goed ruiken. Ik ruik uw kont en kut goed in uw slip. U gaat op mijn gezicht zitten en zegt mij te likken. Grondig aanbid ik uw kont en kut…

Lang, erg lang zit u op mijn gezicht. Af en toe snak ik naar adem, want uw goddelijke kont belet mij adem te halen. Met uw naaldhakken doet u mijn pik en benen pijn. Met uw nagels martelt u mijn tepels terwijl u klaarkomt.

Dankbaar kijk ik u aan… Dit is het mooiste wat er is… Pijnlijden terwijl de meesteres klaarkomt van genot.  U moet plassen en zegt mij een kom te pakken waar u uw goddelijke urine in laat lopen. U gaat onderuit op de bank zitten en geeft mij de opdracht uw kut schoon te likken. Dankbaar lik ik uw kut schoon. Ik proef uw urine die u net heeft laten lopen.

“Zo, slaaf, zet die kom maar onder mijn rechtervoet.” U laat uw voet in de kom zakken en haalt deze eruit. Uw Godinnen voet is helemaal nat van uw urine. “Waar wacht je nog op? Lik schoon, slaaf!”

Dankbaar lik ik uw voet droog. Hierna doet u uw voet weer in de urine en deze exercitie herhaald zich net zolang tot de helft van de kom leeg is en ik de urine van uw voeten heb gelikt.  Ik ben u zo dankbaar, meesteres. U slaat mij in het gezicht en plaatst uw naaldhakken weer in mijn tepels.

Ik moet op de grond gaan liggen. Met een zweep in uw hand slaat u mij over mijn hele lichaam. U schopt en slaat mij tegelijk. Ik verga van de pijn. De zweep raakt mij overal en uw hakken raken mij in mijn zij, benen en gezicht.  Als u klaar bent, zie ik dat u geniet. Ik lijd pijn en zie u genieten. Het is geweldig uw slaaf te zijn, meesteres.

U zit weer lekker op de bank een sigaret te roken met mij aan uw voeten. Ik blijf uw voeten aanbidden, meesteres. Af en toe moet ik mijn mond aanbieden als asbak, waarna u mij hard in het gezicht slaat. Dan ga ik direct door met het aanbidden van uw voeten.

Als uw sigaret op is, drukt u deze uit in mijn hand. Ik verga van de pijn en zie dat er een brandblaar in mijn hand is ontstaan. U zegt dat dit een cadeautje van u is en vraagt of ik er dankbaar voor ben. Meesteres, ik ben zo blij met dit gebaar dat ik er nog meer pijn voor wil lijden.

U zegt mij de leren plak te pakken waar u mee begon. Ik moet u weer likken en neem dankbaar met mijn hoofd plaats tussen uw benen. Terwijl ik u grondig lik, slaat u mij. Steeds harder en harder…..Ik blijf u likken, meesteres.

Als u klaar bent gekomen, moet ik u bedanken voor het likken. Terwijl u van een sigaret geniet, lig ik aan uw voeten en aanbid deze. U schopt mij meerdere malen hard in mijn gezicht en lacht… U geniet… Meesteres, ik hoop dat we uren en uren zo doorgaan.

slaaf remco

Dit verhaal is ingezonden door slaaf remco. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V