Mindgame

Anoniem ingezonden

We lopen een park in. Het is er rustig en we lopen verder tot we niemand meer tegenkomen. Dan trekt U me mee de struiken in naar een afgelegen plek, nauwelijks zichtbaar vanaf het pad.

U gebaart me te blijven staan en komt voor me staan. Me aankijkend maakt U een knoop van mijn blouse los. Dan ineens met een ferme ruk trekt U de hele blouse los. Knoopjes springen in het rond. U lacht en streelt mijn borst, speelt met mijn tepels.

U pakt Uw tas en haalt er tepelklemmen uit. Die worden op mijn tepels gezet. Weer streelt U mijn buik en begint mijn broek los te knopen. Ik sta al snel in mijn blote kont met de broek op mijn knieën, U masseert mijn pik tot die lekker hard is. Weer pakt U de tas, haalt er een blinddoek uit en U doet deze bij me om.

‘Hier blijven staan!’ zegt U streng. Ik hoor U daarna weglopen tussen de struiken, Mijn oren zijn nu dubbel gespitst. Komt U al terug? Of nadert er nog iemand anders? In de verte klinken stemmen, een hond blaft.

Dan nadert er iemand door de struiken. Ik neem aan dat U het bent en zeg: ‘Hallo.’

Ik hoor alleen een gegniffel dat ik niet thuis kan brengen. Het lijkt er niet op dat U het bent. Ik word wat nerveus. Dan voel ik een hand om mijn billen. Die streelt me voorzichtig en verder ook mijn rug en schouders. Daarna naar mijn borst.

De tepelklemmen worden verwijderd, wat me even doet kreunen. Weer een gegniffel. De hand streelt over mijn buik en pakt mijn pik. Die wordt weer stijf gemasseerd, langzaam en plagend. U (of toch iemand anders?) staat achter me nu en druk zich tegen me aan terwijl ik af getrokken word.

Een tong kriebelt in mijn oor, de andere hand pakt een tepel. Ik begin te kreunen terwijl de hand steeds sneller gaat. Dan kom ik klaar. Terwijl ik na sta te hijgen, wordt me gezegd dat ik over tien tellen de blinddoek af mag doen. Weer wat geritsel door de struiken.

Natrillend op mijn benen doe ik mijn even blinddoek af en kijk om me heen. Niemand te zien. Op de bladeren voor me spermavlekken. Iets verderop ligt mijn onderbroek. Verder is er niets te zien, De tepelklemmen zijn blijkbaar meegenomen. Ik doe mijn onderbroek aan en daarna mijn broek. De blouse is opengescheurd en probeer ik zo goed mogelijk aan te doen.

Omdat ik nog steeds niets zie, loop ik door de struiken naar het pad. Ik loop in de richting waar we vandaan kwamen, maar ik kom nog steeds niemand tegen. Verderop zit U op een bankje te telefoneren. Ik ga naast U zitten en wacht tot U klaar bent. Als U klaar bent, geef ik U de blinddoek.

‘Kon je niet langer wachten? ‘ lacht U. ‘ En waar zijn de tepelklemmen?’

Was U het nu toch niet die daar met me gespeeld heeft?

Dit verhaal is anoniem ingezonden. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V