Elvira en de panty fetisjist (3)

Dit is het derde deel van een vierdelig verhaal. Lees eerst het begin: Elvira en de panty fetisjist (1).

‘Hm, er is niet heel veel op…’ deelde Elvira mee. Ze zapte nog eens rustig langs de verschillende kanalen, maar kon geen keuze maken. Nee, het zou geen televisie worden. Misschien dat Leander zich toch nog enigszins gewaardeerd zou gaan voelen.

Elvira zette de televisie uit, legde de afstandsbediening weg en zuchtte diep. Het was een gemaakte zucht. Een zucht die Leander moest doen denken dat hij echt niet gewaardeerd werd. Dat hij saai was. Niets was minder waar. Leander was een speeltje. Een hondje. Haar slaafje…

‘Zo, hondje. Heb je braaf de deur dicht gemaakt?’ vroeg Elvira met een speels lachje. Ze wisselde het ene been voor het andere en zag hem enigszins geobsedeerd naar Haar laarzen en kousen kijken. ‘Wat is er? Vind je ze mooi…?’ Elvira glimlachte goedkeurend toen Ze hem zag knikken. Blijkbaar was hij nog te verlegen om echt iets uit te brengen.

‘Het zwijgzame type, hm? Waarom gebruik je je tong niet om mijn laarzen schoon te likken? Ze kunnen wel een goede…’ Ze laste een korte pauze in en ging op een ondeugend toontje verder. ‘…een goede beurt krijgen. Wat denk jij, hm?’ Ze bewoog de punt van Haar laars richting zijn gezicht en keek hem afwachtend aan.

Een golf van opwinding schoot door Leander heen en hij maakte bijna de vergissing om omhoog te kijken, richting Elvira’s gezicht. Snel corrigeerde hij zichzelf en staarde gefascineerd naar Haar laarzen.

Hij kon zich ineens niets erotischer voorstellen dan Haar voorstel. Haar laarzen. Oh, god. Ze zagen er prachtig uit. Hoe kon hij weerstaan?

Leander kroop voorzichtig iets dichterbij, bang om een verkeerde beweging te maken en weggestuurd te worden, en rekte zijn nek uit om bij de punt van de laars te komen.

Nog een beetje aarzelend stak hij zijn tong uit, benieuwd naar hoe het leer zou proeven. Heel voorzichtig raakte hij met het puntje van zijn tong de neus van Haar uitgestoken laars aan. Een kleine schok ging door hem heen, zette hem in vuur en vlam.

Terwijl zijn adem steeds onregelmatiger ging, kroop hij nog iets dichterbij. Een grotere haal dit keer. Zijn tong raakte het leer nu echt aan en een nieuwe golf van opwinding overspoelde hem. Meer wilde hij…

Leander likte nu stelliger aan Haar laars, bewerkte hem alsof het een ijsje was. Een bord vol heerlijke restjes chocoladevla. Slagroom op een maagdelijke huid. Een stukje Elvira. Een stukje intimiteit…

Zonder dat hij het doorhad, had Leander de complete laars in zijn handen genomen en likte er gulzig aan. Tussen zijn benen was zijn opwinding uitgegroeid tot iets tastbaars en zonder nog op zijn omgeving of eigen gene te letten, nam hij de goddelijke laars van zijn Meesteres uitvoerig onderhanden.

Elvira genoot van het zicht dat Ze had op haar slaafje. Leander likte Haar laars zo goed als hij kon schoon en dat beviel Haar. Het beviel Haar dat hij duidelijk wist hoe hij zijn klusjes moest klaren. En wat een overgave… Ja, dit slaafje was bijzonder gewillig.

‘Goedzo, slaafje…’ complimenteerde Ze hem. ‘Braaf…’ Elvira sprak alsof Ze het tegen Haar hond had. Terwijl Leander op zijn knieën bleef zitten, kwam Elvira overeind. Ze ging voor hem staan en keek nu volledig op hem neer. Zijn hoofd had hij nog gebogen naar Haar laarzen. Zeer braaf…

Visnet panty

‘Oeh. Wat zie Ik nu…?’ Het was geen vraag waar Elvira direct antwoord op wilde. Het was echter wel een vraag die uitnodigde voor een beetje speurwerk. ‘Is hier iemand… opgewonden?’

Elvira lachte en keek hem speels aan. ‘Kijk me aan als Ik tegen je spreek, slaafje…’

Toen Leander Haar aankeek, glimlachte Ze vol genoegen. Zijn hoofd was rood. ‘Iemand draagt hier geen strak ondergoed, en Ik ben het niet…’

Elvira streelde met Haar leren laars vanaf zijn knie naar boven. De punt van Haar laars tastte zijn bovenbeen af, totdat Ze bij zijn kruis was aangekomen. Tergend langzaam streelde Ze er voorzichtig overheen en keek hem speels aan. ‘Waarom doe je je broek niet eens uit, slaafje?’

Leander tilde als verdoofd zijn hoofd op en keek recht in het uitdagende gezicht van Elvira. Zijn Meesteres… Ze keek streng op en neer, al meende hij ondanks het duizelige gevoel in zijn hoofd een ondeugende schittering in Haar ogen te zien. Oh, Haar ogen… Leander verdronk er bijna in, tot een scherpe pijnscheut bij zijn kruis hem weer terug in de realiteit bracht.

Hij wendde vlug zijn blik af en keek neer op de hoge hak bij zijn kruis. De leren laars verwijderde zich en een hooggespannen stilte bleef achter.

Met een kop als een boei, zijn blik nog altijd op de grond, tilde Leander zijn billen iets op en begon onhandig aan de riem van zijn spijkerbroek te sjorren. Onder aansporing van Elvira’s ongeduldige geklik met Haar tong wist Leander zijn broek los te maken en trok hem vluchtig met een scherpe ruk omlaag.

Door zijn geknielde houding ging die niet verder uit dan tot zijn knieën, maar de tent in zijn witte boxershort was nu volledig onthuld. Beschaamd hield hij zijn blik op de vloer gericht en wachtte Haar oordeel af.

‘Leander toch…’ Elvira giechelde en nam weer ontspannen plaats op de bank. Ze sloeg haar benen weer over elkaar heen, waarbij de laars die in de lucht zweefde zich op gelijke hoogte bevond als Leanders geïmproviseerde tent.

‘Ben je een beetje opgewonden, hm?’ Elvira streelde nu weer met de punt van Haar laars over Leanders erectie. Het ding wiebelde mee bij Haar aanrakingen en dat vond Ze vrij aandoenlijk. Ja. Elvira genoot hiervan en zo te zien Leander ook. Zijn hoofd was rood, maar zijn ogen konden het genot niet verbergen dat hij op dit moment onderging.

‘Wees eens braaf, Leander. En doe Mijn laars uit…’

Leander knipperde verwilderd met zijn ogen toen hij Elvira’s volgende opdracht hoorde. ‘Ja, Meesteres!’ zei hij iets te gretig en kroop snel in elkaar om zijn eigen brutaliteit te compenseren.

Toen Ze hem opnieuw aanspoorde, boog hij zich nederig over Haar laars heen en legde zijn handen haast teder om de hak heen. Hij keek nog even onderdanig omhoog, maar een uiterst strenge blik van zijn Meesteres leerde hem dat dit niet de bedoeling was.

Uiterst langzaam begon hij aan de laars te wrikken, zijn geest volledig in de ban van de gedachte hoe Elvira’s ongelaarsde voet bij zijn kruis aan zou voelen. Haar zachte voet, gehuld in de sexy pantykousjes, tegen zijn steigerende geslacht aan…

Dat ziet er al een heel stuk beter uit voor Leander! Maar kan hij zichzelf genoeg onder controle houden om het niet te verpesten bij Elvira? Je leest het in Elvira en de panty fetisjist (4)

2 reacties op “Elvira en de panty fetisjist (3)

 • 10 juni 2012 om 17:03
  Permalink

  Wow, wat een goede reeks is dit, kan echt niet wachten tot het volgende deel ! Ga zo door !

  Beantwoorden
 • 10 juni 2012 om 17:28
  Permalink

  Dankje, jelle. Het volgende deel is echter alweer het laatste. 😉 Maar de personages zullen weer in andere reeksen terugkeren…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V