Wat is zelfbondage?

Ingezonden door slaaf richard

Graag zou ik iets willen vertellen over een onderwerp dat als een rode draad door mijn leven loopt. Het gaat over zelfbondage. Zelfbondage is er bij mij zo ingeslopen dat het een verslaving is geworden en ik het wel 3 tot 4 keer per week aan het doen ben (afhankelijk van hoe ik me voel en wat mijn bui is). Je moet je namelijk wel helemaal goed voelen wil je dit gaan doen.

Hoe zelfbondage bij mij is begonnen

Het is bij mij begonnen toen ik een jongetje was van tien of elf jaar. Ik was met buurtgenoten aan het spelen en iemand werd vastgebonden (ikzelf niet ). Terwijl ik ernaar keek, wilde ik zelf uitproberen hoe het voelde om vastgebonden te worden.

Vandaar ook dat ik erna in de schuur van mijn ouders keek of er een stuk touw of wat anders lag om mezelf mee vast te kunnen binden. Het was bij mij alleen zo dat er niemand was die me daarbij hielp of kon helpen, waardoor ik het toen stiekem ben gaan doen (al denk ik wel dat mijn ouders weten dat ik dit doe). Op die leeftijd wist ik nog niet dat het zelfbondage was.

ZelfbondageDe eerste keer dat ik mezelf vastbond, was aan een paal met een stuk touw. Ik merkte dat het me enorm opwond, want er groeide iets in mijn broek terwijl ik daar zo stond.

Ik vond het meteen heel spannend en wilde er meer over weten en het vaker ervaren. Een paar dagen later deed ik het opnieuw en het voelde goed aan. Ik wist dat ik iets had gevonden wat tot op de dag van vandaag nog steeds bij me hoort en waar ik mee bezig ben.

Langzaamaan ben ik het steeds meer gaan uitbouwen en telkens als ik wat ouder werd, wilde ik een stapje verdergaan om het mezelf moeilijker te maken.

Ik ging naar de winkels om handboeien te kopen (toen nog geen echte, maar van die speelgoedhandboeien), maar na een paar keer gingen die handboeien al stuk omdat ik te veel kracht had in mijn armen/polsen.

Daarna moest ik het dus weer opnieuw kopen en daarom heb ik me ook weleens vastgemaakt met riemen van mijn ouders, maar omdat die riemen niet stevig waren, gingen ze al snel stuk doordat ik te veel kracht had. Op het hoogtepunt (als ik klaarkwam) wilde ik namelijk vastgebonden blijven liggen/zitten en door de kracht die ik had, gingen de riemen stuk.

De volgende stap was dus voor mij om echte handboeien en stevige leren riemen te kopen die ik daarvoor kon gebruiken. Gelukkig ging het toen al een stuk beter en kon het mijn kracht beter aan. Vergeet niet dat ik toen nog maar rond de vijftien of zestien jaar was.

Om me er wat meer in te verdiepen ben ik films gaan huren in de videotheek. Zo keek ik films waarin vrouwen werden vastgebonden en zag ik op die manier wat je allemaal kon doen en waarmee en waaraan je jezelf kon vastbinden.

Als ik dan zo’n film had gezien, deed ik dat na en bond ik mezelf vast. Ook als er een serie of film was waar iemand in werd vastgebonden, had ik daar veel aandacht voor en werd ik er opgewonden van als ik dat zag op tv of video.

Op een gegeven moment besefte ik dat ik met SM bezig was, want als ik dan zo’n SM film had gezien, waren er meer attributen bij die werden gebruikt. Deze attributen paste ik toe bij mijn zelfbondage, zoals blinddoeken, mondknevels, tepels pijnigen (eerst met knijpers, nu met klemmen).

Ik had alleen geen partner die dit bij mij kon doen, waardoor het jarenlang bij zelfbondage is gebleven.

Toekomst

Nu ik single ben en me nog meer kan toeleggen op SM en zelfbondage hoop ik een partner (liefst vrouwelijk, want ben niet bi) te kunnen vinden met wie ik samen deze spelletjes kan spelen. Ik zou me in dat geval helemaal op mijn gemak voelen, omdat ik er dan over kan praten zonder dat er raar opgekeken wordt dat ik me hiermee vermaak.

Graag wil ik U bedanken dat ik mijn persoonlijke verhaal hierop mag delen. Hopelijk is dit fijn om te lezen en goed te begrijpen voor iedereen. Voor mij was het heerlijk om over mijn gevoel te schrijven.

Onderdanige groet,

slaaf Richard

Deze testimonial is door slaaf Richard ingezonden. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

1 reacties op “Wat is zelfbondage?

  • 11 juli 2017 om 15:33
    Permalink

    Ik heb het zelfde gevoel (ik ben 12 jaar). Ik durf het ook niet te zeggen tegen mijn ouders. Ik word ook opgewonden als ik het zie of zelf probeer. Ik begrijp totaal waarover je praat. Nog veel succes in je leven en ik hoop dat je nog een lief vind die dat samen met je wil doen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V