Zelfbondage tips

Ingezonden door slaaf Richard

Ik zal precies vertellen hoe ik mezelf vastbind, welke materialen ik daarbij gebruik en waaraan ik mezelf vastbind bij zelfbondage.

 • Op een stoel. Ik bind mijn ene voet met een stuk touw vast aan een stoelpoot en bind mijn andere voet (ook met een touw) vast aan een andere stoelpoot. Vervolgens pak ik een riem en bind mijn knieën aan elkaar vast, waarna ik weer een riem pak en deze vastbind om de stoelleuning en mijn onderbuik. Tot slot pak ik nog een riem en bind mijn borst vast aan de rugleuning. Mijn handen maak ik achter mijn rug vast met handboeien (wel zo dat ik mezelf nog kan losmaken). En dan zit ik vast. Soms gebruik ik nog een blinddoek erbij of mondknevel.
 • Op bed met spijlen. Ik heb een bed met spijlen en bind dan eerst mijn voeten vast aan het bed. Daarna pak ik handboeien, ga ik languit op bed liggen en maak ik de handboeien vast aan de spijlen (soms op mijn rug, dan weer op mijn buik). Vervolgens maak ik nog een touw of handboei vast aan mijn penis en doe ik een blinddoek en mondknevel om.
 • Op bed zonder spijlen. Soms bind ik mezelf vast op bed zonder dat ik ergens aan vastgebonden ben. Eerst maak ik mijn benen vast met een riem (soms ook de knieën erbij), languit of met gebogen benen. Erna bind ik een riem om mijn middel vast, steek ik mijn armen erdoorheen (achterlangs) en maak ze vast met handboeien. Soms gebruik ik een blinddoek, mondknevel en knijpers of tepelklemmen.
 • Vastbinden op keukentrapje/opstaptrapje. Ik schuif de trap helemaal uit en ga er dan languit op liggen. Ik voel de trapleuningen dan in mijn lichaam zitten, wat dus ook pijn doen. Omdat ik languit lig, maak ik mijn handen vast met handboeien en bind een riem om mijn middel en de trap vast (overigens doe ik dit op het moment niet meer, omdat het te gevaarlijk is). Telkens als ik hiermee bezig ben, duurt zo’n moment dat ik mezelf aan het vastbinden ben misschien tien minuten en het moment van vastgebonden zitten ongeveer vijftien tot twintig minuten. Langer houd ik het namelijk niet vol en doordat ik zo opgewonden ervan ben geworden, ben ik dan al klaargekomen. Erna maak ik mezelf weer los, maak het schoon en ga weer verder met waar ik mee bezig was. As ik dit doe, tref ik wel voorzorgsmaatregelen. Omdat niemand in de buurt is die mij kan helpen mocht het fout aflopen, gebruik ik handboeien die ik te allen tijde los kan maken. Het zijn namelijk handboeien met een beveiliging die je zo open kunt klikken, ook als je vastzit.

Onderdanige groet,

slaaf Richard

Deze testimonial is door slaaf Richard ingezonden. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

3 reacties op “Zelfbondage tips

 • 8 september 2018 om 12:04
  Permalink

  Ik gebruik een timelock die je van tevoren kan in stellen hoe lang die op slot blijft je moet echt je tijd uitzitten wat het is onmogelijk om er eerder uit te komen,

  Beantwoorden
 • 12 februari 2021 om 10:20
  Permalink

  Wil vriend naakt verrassen. Hoe en waar best vastbinden?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V