Hoe maak je je eigen mondknevel?

Zou jij je partner, opstandige slaaf of misschien wel die vervelend blaffende hond van je buurman weleens flink de mond willen snoeren? Dan is een mondknevel precies wat jij nodig hebt!

Je hoeft hier niet tientallen euro’s voor uit te geven door er online eentje aan te schaffen, want een mondknevel kun je gewoon zelf maken.

De meeste benodigdheden kun je in de winkel vinden, maar de kans is groot dat je zelf al alles in huis hebt om een gag te maken. Meer dan touw, garen of een stuk waslijn heb je namelijk niet nodig!

Waarmee kun je een gag maken?

ZakdoekMondknevel

Koop in een willekeurige winkel een grote zakdoek (of gebruik een zakdoek die je al in huis hebt) en leg er een of twee knopen in. Prop de knoop in de mond van je slaaf of bedpartner en bind de uiteinden van de zakdoek achter op zijn hoofd vast.

Appel

Haal met behulp van een appelboor de kern uit een kleine appel en trek een stuk touw, waslijn of garen door de uitgeholde kern van de appel. Breng de appel vervolgens tot halverwege naar binnen en laat je slachtoffer er zachtjes in bijten. Vervolgens knoop je de uiteindes van het gebruikte stuk touw om zijn hoofd.

Ducktape

Een van de meest effectieve methodes om je slaaf de mond te snoeren is door ducktape of afplaktape over zijn mond te plakken. Succes verzekerd! 😉 Wees bij dit type mondknevel wel voorzichtig bij het verwijderen van de tape, aangezien de huid snel kan openscheuren.

Sokken, stropdassen en shawls

Dit heb je vast en zeker wel in huis… Een lange sok, kous, stropdas of shawl werkt altijd. Bind het kledingstuk om het hoofd van je slaaf en stop een stukje ervan in zijn mond. Als je niet tevreden bent over de geluiddichtheid van het resultaat, kun je er altijd nog een extra knoop inleggen of een dikkere sok of shawl pakken.

Rubberen balletje

Koop een klein rubberen balletje in een speelgoedzaak of dierenwinkel. Let wel op dat het balletje niet al te klein is, want dan loopt je slaaf (of wie je dan ook wilt knevelen) kans om erin te stikken. Gebruik vervolgens een naald, mes of schaar om een gaatje door de kern van het balletje te prikken. Hierna kun je garen, waslijn of een stukje touw door het gat steken en voila, je thuisgemaakte mondknevel is geboren!

Riem

Ook een riem kan dienen als mondknevel. Bind hem strak rond het hoofd van je slaaf terwijl zijn mond geopend is en gesp hem achter op het hoofd dicht. Pas wel op dat je geen riem pakt met te scherpe randjes, tenzij je graag opzettelijk in het malse vlees van je slaaf snijdt…

N.B.: zorg er altijd voor dat je partner, slaaf of slachtoffer kan blijven ademhalen! Overleg ook altijd van tevoren even of de ander er wel van gediend is om gekneveld te worden…

Have fun!

Artemis

2 reacties op “Hoe maak je je eigen mondknevel?

  • 27 juni 2012 om 16:44
    Permalink

    Een zijden sjaaltje met een knoop in het midden (daaroverheen kan dan ook weer een zijden sjaal. Gegarandeerd zwijgen….(op kreunen na dan…)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V