Eleonora’s recept voor keelpijn

Een nieuw jaar betekent tijd voor nieuwe voornemens. Hoewel de meeste mensen zich zelden aan hun voornemens houden, heb Ik de kans niet eens gehad! De eerste maand van het nieuwe jaar en Ik word geveld door een griepje, hoezo frustrerend? Iedere keer als Ik Mij beter voel en activiteiten onderneem, voel Ik Mij ’s avonds weer beroerd…

Artemis dreigde al dat Ze Mij in huis zou opsluiten en Mij aan Mijn bed zou ketenen als dat nodig was om te zorgen dat Ik voldoende rust zou krijgen… Giechelend antwoordde Ik dat Ik het niet erg vond om met een vrouw naar bed te gaan. Die opmerking gaat Mij waarschijnlijk nog bezuren, hoewel het deels de schuld van Eleonora is… In welke problemen heb Ik Mijzelf nu weer gewerkt?

De afgelopen dagen heb Ik ontzettend veel last van Mijn keel gehad. Rauw stemgeluid, alles voelt dik en gezwollen en slikken is pijnlijk… Gisteravond zat Ik er volledig doorheen. Ik was de pijnstillers zat en het binnen zitten was ik al helemaal zat!

Gelukkig logden Artemis en Eleonora regelmatig in op Skype om Mij op de hoogte te brengen van de buitenwereld! Die paar dagen binnen voelden als een eeuwigheid…

Eleonora bleef maar beweren dat Ik alcohol achterover moest gieten en dat Ik de volgende dag zonder meer beter zou zijn! De alcohol zou de bacteriën in Mijn keel om zeep helpen en Ik zou Me in een mum van tijd beter voelen.

Aangezien het dieet van Artemis (fruit en groentesoep) niet erg effectief was en Mijn eigen pogingen ook niet echt hielpen… kon de suggestie van Eleonora dan zoveel slechter zijn? Ergens klonk Haar suggestie ook wel logisch.

Of nou ja… met de hoofdpijn die Ik op dat moment had, leek alles logisch. Ik zei tegen Artemis dat Ik een korte onderbreking nodig had voordat Ik weer verder kon met de bespreking voor O.M. Dit vond Zij opmerkelijk, maar geen probleem. Videovergaderingen zijn overigens een uitkomst als afspreken niet uitkomt! Niet te vergeten dat Ik ook kon typen in plaats van praten.

Het eerste wat Ik deed was Mijn keuken overhoop gooien. Ik drink eigenlijk nooit alcohol, tenzij het om heel speciale gelegenheden gaat (zoals de BDSM kerstmis). Ik weet van Mijzelf dat Ik er gevoelig voor ben, dus drink Ik liever niet.

Het duurde even, maar Ik vond een fles met likeur 43. Deze fles had Ik ooit voor een feestje bij Mij thuis aangeschaft en is sindsdien ook niet meer aangeraakt. Tijd om daar verandering in te brengen! De borrelglaasjes kon Ik niet vinden, dus dan maar een laagje in Mijn theekopje.

Bedenkelijk keek Ik naar de goudgele vloeistof en vroeg Ik Mezelf af of dit wel zo verstandig was, maar aan de andere kant moeten een paar slokjes niet zoveel kwaad kunnen. Ziek ben Ik toch al. Zonder er verder over na te denken nam Ik een slok. AU, AU, AU, AAAUUUWWW!

Ik weet dat alcohol een brandend gevoel in de keel kan geven, maar dit voelde eerder als een verschroeiing! Ik gooide er snel een groot glas water achteraan. Dit is dus precies de reden dat Ik niet van alcohol houd, maar tot Mijn grote verbazing realiseerde Ik ineens dat Ik het water normaal kon doorslikken… Voorzichtig slikte Ik nog eens en ja hoor, dit ging een stuk gemakkelijker!

Had Eleonora dan toch gelijk? Dapper nam Ik nog een paar slokjes en waarschijnlijk evenveel glazen water. Tegen de tijd dat Ik terugkroop achter Mijn computer was Ik bijzonder goed gehumeurd. Artemis merkte onmiddellijk op dat Ik rode blosjes op Mijn wangen had.

Eleonora kon het niet laten om te vragen of Mijn nood zo hoog was dat Ik onmiddellijk met Mijzelf moest gaan spelen. Nee, zelfs deze opmerking kon Mij niet kwaad maken. Onschuldig keek Ik Haar aan en vroeg Ik: “Hoezo? Wilde Jij Me anders nog wat tips geven?” De mond van Artemis viel open, de ogen van Eleonora werden groot en Mijn grijns werd enorm breed.

Artemis was de eerste die de stilte verbrak: “Ik weet niet wat Ik meer opmerkelijk vind, het feit dat Jouw stem ineens een stuk beter klinkt of die opmerking die Je zojuist maakte…”

Het duurde niet lang voordat Eleonora en Ik de grootste lol hadden. De meest vreemde seksuele opmerkingen en toespelingen kwamen voorbij… Artemis had het maar lastig om Ons bij de bespreking te houden. Na twintig minuten gaf Ze dit zelfs op. Ik wist niet dat Zij ondertussen Eleonora aan de tand aan het voelen was…

Ze vroeg aan Eleonora wat Zij allemaal tegen Mij gezegd had. Toen Artemis erachter kwam dat Eleonora Mij dagenlang probeerde over te halen tot een “alcoholmedicatie”, was Zij absoluut niet geplezierd. Nee, deze keer was de preek niet voor Mij, maar voor Eleonora. Voor Mij ontzettend vermakelijk!

Maar eerlijk is eerlijk… Deze ochtend werd Ik wakker en voelde Ik Mij een stuk beter! Nu moet Ik alleen nog proberen om ook echt voldoende uit te zieken en het toch nog rustig aan te doen dit weekend… Dat zal een grotere uitdaging worden!

Dominante groet,

Deana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V