Facesitting

Het zitten op iemands gezicht wordt facesitting genoemd en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In de meeste gevallen gaat het om een vrouw die op het gezicht van een man gaat zitten. Vrouw op vrouw komt ook regelmatig voor, maar man op vrouw of zelfs man op man zie je maar weinig.

Er zijn verschillende redenen waarom mannen het erotisch vinden als een vrouw aan facesitting doet: het levert oraal genot op, zorgt voor ademnood of het prikkelt bepaalde fetishes van de man.

Facesitting

Facesitting: oraal genot

Facesitting is natuurlijk de ideale positie voor oraal genot. Je gaat zelf op je rug liggen en laat je vriendin met haar benen naast je hoofd knielen. Je mond zit nu perfect bij haar vagina en het genot kan beginnen. Is ze niet tevreden over je techniek? Laat haar je dan bij je haren vastnemen en laat haar je mond bijsturen, zodat je haar gevoelige plekjes niet mist.

Voor jou als man is dit erotisch, omdat je je in deze positie onderdanig voelt. Iemand die op je gezicht gaat zitten, is immers niet bepaald je ondergeschikte. Bovendien hoef je weinig moeite te doen om haar te stimuleren. Zij heeft de controle en het enige wat jij moet doen, is je tong gebruiken.

Ademnood

Het kan natuurlijk ook in omgekeerde positie. Laat haar met je rug naar je toe op je hoofd zitten, zodat haar billen een lekker zitplekje krijgen. Zij bepaalt hoeveel gewicht ze erop zet.

Als ze er weinig gewicht op zet, ben je in staat om haar te likken. Zet ze er meer gewicht op, dan kan je zelfs je neus in haar anus drukken door haar billen te spreiden.

In het laatste geval kun je zelf nog maar moeilijk ademen. Omdat je neus en mond worden afgesloten, krijg je geen lucht meer binnen en zul je je licht in zijn hoofd gaan voelen.

Dit verhoogt voor de meeste mannen alleen maar het genot. Bovendien is zij degene die de macht heeft. Zij bepaalt wanneer jij likt of mag ademen. Is ze niet tevreden over je prestaties, dan kan ze jou nog altijd je adem ontnemen!

Ondergoed fetish

Facesitting is ideaal als je een fetish hebt voor billen of ondergoed. Doordat je vriendin op je hoofd gaat zitten, brengt ze je fetish zo dichtbij mogelijk. Laat haar een slipje aantrekken waar jij een grote kick van krijgt.

Dit kan verschillen van wit katoenen ondergoed tot gekleurde slipjes van zijden of uitdagende strings. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Download ook de BDSM checklist om aan je vriendin of Domina aan te geven waar jij opgewonden van raakt!

Speelse groet,

Eleonora

16 reacties op “Facesitting

 • 12 juni 2012 om 15:30
  Permalink

  De artikels over Fetisjisme interesseren me wel.
  Ik herken soms mezelf in delen ervan
  Ik moet het vooral hebben van kettingen en boeien en afgesloten kleine ruimtes

  Beantwoorden
 • 12 juni 2012 om 15:35
  Permalink

  Heb je ook ervaring met facesitting? Misschien in combinatie met kettingen en boeien?

  Beantwoorden
 • 3 juli 2012 om 10:27
  Permalink

  Lieve Meesteres Leonora,
  Neen ik heb nog geen ervaring gehad met facesitting maar daar komt misschien toch wel verandering in.
  Ik volg sinds kort een Training voor beginnende slaven.
  Ik kan mijn Meesteres een voorstel doen om eens Facesitting met mij te proberen al of niet in combinatie met kettingen en boeien
  Mijn volgende trainingssessie is gepland voor vrijdag 05 okt. Het is een Overnightsessie in de Studio van m’n Meesteres.

  Beantwoorden
 • 4 januari 2014 om 10:45
  Permalink

  wij doe regelmatig aan facesitting. waarbij mijn vriendin dan comfortabel op mijn gezicht gaat zitten. het gaat mij om de onderdanigheid en vind het prettig als ze met een klein slipje mij wat ademnood bezorgd. ( meestal zit er ook nog wat in mijn mond om het mij extra moeilijk te maken.
  gr ed

  Beantwoorden
 • 24 november 2016 om 18:31
  Permalink

  ik ben het helemaal met Ed eens, heerlijk om als man de onderdanige te zijn en vast gebonden de grieven van de vrouw te moeten ondergaan. vooral als ze weet dat ze de macht heeft en al haar wensen vervult moeten worden. beetje hardhandig mag wel en ik zie het als een eer als ze over me heen klaarkomt. Waarmee ik weet dat ik haar tot een heerlijk hoogtepunt heb gebracht.

  Beantwoorden
  • 12 juli 2022 om 02:53
   Permalink

   I love facesitting because that way, I can smell her private part before sex. I mostly love facesitting with panties on at the beginning because panties kept her smell for long times, and that it gathers her smell for her entire working day, if she is a career woman.
   And because of I love the natural aroma of woman’s vagina, I hate it when she wears pantyliner. They ruin the aroma

   Beantwoorden
 • 27 december 2016 om 16:21
  Permalink

  Dag, mijn ervaringen met facesittng zijn niet echt positief beetje amateur niveau en dit door dames die zich Mrs noemen.
  Ook in de wat grotere clubs !!!
  Zeker niet te vergelijken met wat ik zie in erotische filmpjes.
  Tot dusver ben ik eigenlijk nog geen Mrs tegengekomen die dit goed beheerst.
  Echt jammer,hier ligt een uitdaging.

  Beantwoorden
  • 8 oktober 2018 om 06:52
   Permalink

   Helemaal mee eens.
   Commercieel valt dit echt tegen zelfs in gerenomeerde bdsm clubs is mijn ervaring

   Beantwoorden
  • 8 oktober 2018 om 09:07
   Permalink

   Hallo Dennis,

   Ik denk dat je ook zeker iemand moet vinden die het leuk vind. Ik ben niet commercieel ingesteld, maar kom vaker advertenties tegen. Soms vraagt een dominante dame al vanaf een half uur. Mijn visie is dat als je echt een goede D/s of BDSM ervaring wil dat je zeker een paar uur bezig kan zijn. Ik zou dus eerst iemand zoeken die hier ook prominent mee adverteert/leuk vindt.

   Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 23:31
  Permalink

  Wij doen ook graag aan facesitting. Zij verrast me soms en gebiedt me met een simpel gebaar te gaan liggen. En neemt plaats op haar zetel, mijn gezicht. Altijd met een broekje of hotpants aan. Van leer is helemaal het einde. Maar de laatste tijd is er wat bijgekomen. Ze laat winden als ze zo zit. En draagt me op die helemaal in te ademen. Zodat ze er niets van ruikt. Wee mijn gebeente als dat wel zo is. Vooraf belooft ze me in die gevallen een ongenadig pak op mijn billen. In de zittende positie kan dat makkelijk. Ze doet mijn benen omhoog. Onder haar armen. En in die luierpositie krijg ik ervan langs. Op mijn billen en dijen. Dan laat je het wel om ook maar iets van haar winden oningeademd te laten.

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2018 om 09:04
  Permalink

  Voor mijn fetisj facesitting heb ik iemand gevonden die er inderdaad zelf ook van geniet en het fijn vind dat ze dit voor mij kan doen tegen een geringe vergoeding.
  Speld in een hooiberg!

  Voor mijn andere fetisj zoek ik een groepje danes voor het ontvangen van goldenshowers.

  Al meerdere keren schreef ik priveclubs aan waar meerdere dames aanwezig zijn voor mijn fetisj maar nooit geen bericht terug.

  Ik wil namelijk dienen als human toilet dit gedurende een uur met meerdere dames.(alleen plas)

  Is dit een rare (onmogelijke wens?)

  Wie kan mij hierin adviseren?
  B.v.d

  Beantwoorden
  • 9 oktober 2018 om 11:18
   Permalink

   Soms staat het in de omschrijving als golden champagne of golden shower. Maar vaak is human toilet een stap te ver. Maar op internet kom je het soms tegen. Goed om te horen dat je voor je fetisj iemand gevonden hebt. Ik merk dat hoe meer ik me erin verdiep, hoe meer ik mijn grenzen aan het verleggen ben. Dan zie je ook dat het steeds moeilijker word om gelijkgestemde te vinden die zover met je mee willen gaan.

   Beantwoorden
 • 29 augustus 2019 om 09:10
  Permalink

  Ik oordeel niet,God wel,o ja het is je eigen verantwoording die je later moet afleggen bij Hem, Ik had namelijk ook deze afwijking . Maar ben gestopt en ik heb Jezus aangenomen want God heeft ons daar niet voor geschapen

  Beantwoorden
  • 4 januari 2021 om 17:31
   Permalink

   Hallo, haar advertentie staat op sexjobs.
   Ontvangt in Arnhem.
   Staat geen telfnr bij.
   Die krijg je als je haar mailt.
   Facesitting arnhem intypen.
   Sukses.
   Mvg dennis.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V