Een vette fetish?

De één heeft een fetish voor voeten, de ander heeft een fetish voor riemen en weer een ander heeft een fetish voor vet… Nee, niet gewoon vet dat je in de frituurpan gooit of in je eten verwerkt is, maar een seksuele aantrekkingskracht tot mensen die over een flinke vetreserve beschikken. Welke vormen kan deze fetish aannemen?

Vet bewondering

De meest onschuldige vorm binnen deze fetish is vet bewondering. In deze groep vallen de mensen die er seksuele voldoening uithalen om een partner met overgewicht te hebben of om zelf overgewicht te hebben. Meestal gaat het om een slanke man met een volle Dame.

De meest bekende termen om deze groep mensen aan te duiden zijn: FA (Fat Admirer) of FFA (Female Fat Admirer). De vrouwen met overgewicht worden aangeduid met de termen BBW (Big Beautiful Woman), BBBW (Big Beautiful Black Woman) of SSBBW (Supersized Big Beautiful Woman).

Padding

Een andere onschuldige vorm van het uiten van deze fetish is padding. De term Engelse term padding betekent letterlijk (op)vulling. Mensen die aan padding doen, dragen vaak vele lagen kleding of vullen de kleding op, zodat het lijkt alsof ze overgewicht hebben. Deze mensen raken van padding seksueel opgewonden. Het is niet alleen experimenteren met de lichamelijke omvang, maar het kan ook een vorm van een rollenspel zijn.

Naast de bovenstaande onschuldige vormen van vet fetishes zijn er ook vormen die niet zo onschuldig zijn… Deze vormen kunnen schade toebrengen aan het lichaam en de gezondheid in gevaar brengen. Deze vormen zal Ik hieronder bespreken.

Verder wil Ik vermelden dat Ik het uitoefenen van de onderstaande activiteiten volledig afkeur, omdat Ik van mening ben dat iemands gezondheid nooit bewust in gevaar gebracht moet worden.

Inflation

Inflation betekent vullen of volschenken en verwijst naar de activiteit waarbij je zoveel drinkt dat de maag opgerekt wordt. Inflation geeft een vol gevoel, zonder dat er daadwerkelijk een grote hoeveelheid eten naar binnen gewerkt moet worden.

Stuffing

Stuffing valt te vergelijken met inflation. Met stuffing blijft iemand eten totdat zijn of haar maag opgerekt wordt. Stuffing kan vertaald worden als vullen of stouwen. Wetenschappers denken dat stuffing seksuele opwinding teweeg kan brengen door de verhoogde druk van de maag op de seksuele organen.

Feederism

Feederism is een relatie waarin gestreefd wordt naar het verkrijgen van meer vet. Binnen feederism is er een feeder en een gainer. De feeder stimuleert de gainer om aan te komen, omdat hij er seksueel opgewonden van raakt als zijn gainer aankomt. De feeder raakt ook vaak opgewonden van het toekijken als zijn gainer eet. De gainer daarentegen raakt juist opgewonden van het vele eten en aankomen.

Bij feederism speelt immobiliteit vaak een belangrijke rol. De gainer probeert zo weinig mogelijk te bewegen om zo snel mogelijk aan te komen. De feeder bedient de gainer op Haar wenken. Het is opmerkelijk dat het vrijwel altijd om een mannelijke feeder en vrouwelijke gainer gaat. Verder valt het ook op dat bijna alle bovenstaande termen uit Amerika komen, het land met gemiddeld de meeste mensen met overgewicht…

Dominante groet,

Deana

Een reactie op “Een vette fetish?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Klamed B.V