Site en wijsheden van Podopheleus, een onderdanige man…

Dit moet je zien. En… lezen vooral als je denkt dat je ziek bent in je kop omdat je een onderdanige man bent. De site met boordevol wijsheden van Podopheleus. Heb je net als ik (zei manuel-de-gek) moeite met het Engels, hier de Nederlandse vertaling.

site onderdanige man

Podopheleus, een onderdanige man…

De eerste redacteur van Klapjes en ik hadden vannacht een meningsverschil: wie zou als eerste over de site van Podopheleus, een echte onderdanige man, bloggen? Onafhankelijk van elkaar waren wij op zijn site gestuit, ik nog maar net (want tijdens mijn zojuist afgesloten vakantie) en de Klapjesman al wat maanden geleden. Ik heb “gewonnen”. De site Podopheleus is té belangrijk en té veelomvattend en té leerzaam om met een snel dagelijks berichtje af te doen.

Podopheleus is net als jij en ik een onderdanige man. Maar wat hij veel beter kan dan ik is schrijven én de magere, klein-pikkige en rappende man heeft een missie:

  • Ik ben een geestelijke gezondheidsondersteuner voor mannen en ik help mannen om de volgende fase van hun seksuele ontdekkingsreis aan te gaan.

  • Ik help beginnende onderdanige mannen zich te verdiepen in de wereld van kink en fetisj.

  • Ik leer mannen hoe ze sekswerkers moeten respecteren.

  • Ik moedig mindfulness in seksualiteit aan door middel van zelfliefde en zelfacceptatie.

  • Ik inspireer mannen een ​​diepere verbinding met zichzelf te ontdekken.

site onderdanige man

En een rappende dichter…

Podopheleus’ missie verwerkt hij in elk schrijfsel en interview (met de bekendste Prodommes!) die hij met grote regelmaat op zijn site plaatst. De beste man heeft een lange reis achter de rug wat betreft zelfontplooiing en -acceptatie. Afkomstig uit een Amerikaanse subcultuur waarin mannelijke onderdanigheid totaal geen plek heeft, en zelfs wordt geminacht, heeft hij zich met zelfhulpboeken en -sites ontworsteld aan depressie en zelfverloochening. Hij vermeldt in de subsectie “resources” op zijn site een hoop van die hulpmiddelen.

Sterker nog, geheel in de stijl van de rapcultuur waarin hij is opgegroeid heeft Podopheleus een boek geschreven waarin hij de gevoelens en de onzekerheden van de Amerikaanse/westerse onderdanige man onder woorden brengt: Triple Formed. Het is dit boek die de basis vormde voor de site waarin hij alle denkbare thema’s op zijn, en ons, gebied verder uitwerkt.

Tot zover het eerste bericht over deze bijzondere meneer. Ik denk dat Podopheleus de komende tijd nog wel vaker de revue zal passeren op OnderdanigeMan.nl. Site, boek en wijsheden van deze voetfetisjist zijn vette, zeer vette aanraders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V