Ter voorkoming van kontgeur…

We moeten even praten. Praten over een stukje informatie om het onderstaande nooit, nóóit, NOOIT en NÓÓIT op jou van toepassing te laten zijn… Kontgeur, reetmeur; nie wieder! Ga je naar een Meesteres? Spoel je mannenkut!

Kontgeur, alle Meesteressen walgen ervan

Een van de collega’s van Klapjes schreef in vroeger tijden 18- en 21plusverhaaltjes. Ook bi- en homostories. Wat nog altijd een beetje rondwaart op de redacties is zijn term voor het neukgat van een bottom: kruidige jongenskut. Met een beetje fantasie kan je het zelfs romantisch noemen. Zelf prefereer ik de term van mevrouw Joke Privé: kontgeur. De walging van wat je ruikt, komt tot uiting in het woord. Gatvâh! En dat ben ik maar, manuelletje van OnderdanigemanNL.

Maar geloof me, kontgeur is dé afknapper voor alle Meesteressen. Tenzij… tenzij zij anders beslist natuurlijk. Om jou extra te vernederen bijvoorbeeld.

Lig op je LINKERZIJ als je je mannenkut doucht. 
Rechts voor de kijkers thuis. 
"W'rom manuel?" 
Vanwege de kronkel in je dikke darm. Kijk.

Kontgeur, hoe te voorkomen?

Was je reet, ook van binnen is het snelle antwoord. Hierboven een Engelstalige video-instructie. (Een buitenlandse video, omdat we al de ervaring hebben dat Nederlandse en Vlaamse non-adultsites niet met ons geassocieerd willen worden. En da’s oké by the way.) In deze animatie zie je hoe een persoon een klysma of anaaldouche aan een ander persoon geeft. Dezelfde handelingen kan je natuurlijk ook bij jezelf doen.

Hieronder een filmpje van Meesteres Lisa, de peggingKaiserin weet ik. Van een vriend *bloos*

“Waarom anaaldouchen?”

Dat lijkt me duidelijk: om kontgeur te voorkomen. En al helemaal als de Meesteres besluit tot pegging; jou nemen in je anale kanalen met een voorbinddildo. Of ze brengt een buttplug in. Of iets anders anaals. Oók, juist, als je het niet verwacht.

“Heb je je kont gewassen?”

“Ja Meesteres.”

“Goed zo. Eerst zal ik je blinddoeken, je maagdelijke jongensgrot voorbereiden en daarna… Daarna maak ik je de mijne.”

“Dank u Meesteres.”

2 reacties op “Ter voorkoming van kontgeur…

 • 13 juni 2022 om 12:19
  Permalink

  Helemaal mee eens. Ik spoel regelmatig. Tip voor mensen met een hoge bloeddruk, kijk uit met de binnendruk en de hoeveelheid water. Heb je echt een heel heel hoge bloeddruk, dan beter niet diep spoelen.

  Beantwoorden
 • 30 juni 2022 om 08:34
  Permalink

  Te gek voor woorden dat er nog steeds subs zijn die zich zo aan een Meesteres durven presenteren. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor teennagels, vingernagels, je haar, je pik, oksels, mond, neus etc. etc. Je hebt je als slaaf niet alleen nederig, maar zeker ook schoon en verzorgd aan een Meesteres aan te bieden. Tenzij je er op kickt om een varken te zijn dat het liefst in de modder en de stro wentelt…….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V