Hoe alfred eigendom van Mistress Eve werd (1)

Door slaaf a – Al sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in BDSM. Het begon waarschijnlijk met het lezen van zo’n ontzettend fout Hessa-stripboekje zo rond mijn tiende levensjaar. Toen ik ouder was, heb ik wel mijn dominante kant kunnen onderzoeken, maar van het onderzoeken van mijn onderdanige kant was het eigenlijk nog nooit gekomen.

Deel 1. Het eerste Skypegesprek

DISCLAIMER
Deze blog gaat over Financial Domination (FinDom). FinDom kan een heel gevaarlijke kink zijn wanneer dominant en/of onderdanige hun eigen grenzen en de grenzen van de ander niet respecteren. Mistress Eve en slaaf a voelen zich beide verantwoordelijk om deze grenzen goed te bewaken. slaaf a is financieel onafhankelijk en heeft in zijn contract met Mistress Eve afgesproken dat hij verplicht is om te allen tijde zijn eigen financiële grenzen te bewaken en op tijd aan te geven als deze grenzen in zicht komen. Meesteres Eve en slaaf a communiceren hier open over. Dus hoewel het soms lijkt of slaaf a over de betalingen niets te zeggen heeft, kan hij op ieder moment dat het hem te veel zou worden, stoppen met betalen.

Mistress Eve slaaf

Toen ik ouder was, heb ik wel mijn dominante kant kunnen onderzoeken, maar van het onderzoeken van mijn onderdanige kant was het eigenlijk nog nooit gekomen. En zoals bij velen, kwamen werk, huis en hypotheek uiteindelijk op de eerste plaats te staan en leidde ik de laatste jaren een min of meer vanillaleven. Wel was ik een trouw luisteraar van de Sinquest-podcasts. In deze podcasts worden alle kanten van BDSM en fetish uitgebreid besproken. De aflevering waarin Meesteres Eve werd geïnterviewd, maakte weer iets in me wakker. Zij is welbespraakt en intelligent en Haar licht Brabantse accent trok me definitief over de streep. Op Haar website zag ik dat Zij ook nog oogverblindend mooi is. Omdat we midden in de COVID-periode zaten, was een afspraak in een studio maken geen optie. Achteraf gezien was dit waarschijnlijk ook te snel voor me geweest. Na lang aarzelen, besloot ik daarom speciaal voor Haar een account bij OnlyFans aan te maken.

Het bleek al snel dat ik heel erg opgewonden word van het als een Godin aanbidden van deze beeldschone en voor mij onbereikbare vrouw. En Meesteres Eve gaf me hier op Onlyfans alle kans toe. In mijn eerste berichtje aan Haar complimenteerde ik Haar met Haar prachtige benen en al gauw mocht ik een financiële bijdrage leveren voor de Louboutins met naaldhakken die Zij wilde kopen. Na verloop van tijd nam Zij de zeggenschap over mijn orgasmes over en liet Zij mij, waar en wanneer dat maar kon, een kuisheidskooitje dragen. Hierdoor werd mijn pik langzaam gereduceerd tot een clitje dat ik sindsdien bijna alleen nog gebruik om zittend te plassen. Het gebrek aan ontlading door het niet meer mogen klaarkomen, zocht zich een weg in een bijna onbedwingbaar sterke drang tot het betalen van tributes aan Mrs Eve. Nog wat orgasmeloze maanden en betalingen aan mijn Meesteres verder, zorgde het duwen op de betaalknop, voor een gevoel van bijna-orgasme dat vaak veel beter voelde dan een “gewoon” fysiek orgasme. Goddess Eve liet me eerst mijn gang gaan met het betalen van tributes en het voor Haar doen van een aantal heerlijke betalingen, waaronder een hotelrekening voor Haar en Haar bull.

eigendom Mistress Eve

Toen ik na verloop van tijd zo ver was dat alleen het denken aan betalen voor Haar een constant lekkend pikje opleverde en ik schoon ondergoed naar mijn werk moest meenemen, zette Zij me op rantsoen door de tributes op maximaal $1 te zetten en me alleen rekeningen te laten zien, die ik niet mocht betalen. Dit leidde weer tot een verdere versterking van de betaaldrang en het liet me zien hoe ontzettend ver ik bereid was te gaan met het smeken om te mogen betalen voor mijn Meesteres. Geleidelijk liet Goddess me daarna langzaam steeds een klein beetje meer betalen. Soms gaf Zij me de kans er lekker voor te gaan zitten en er volledig van te genieten, maar een andere keer moest ik van Haar de betalingen doen tijdens een vergadering van mijn werk. Dit laatste zorgde weer voor een heel ander soort opwinding omdat ik hiermee leerde dat ik tributes mag betalen aan mijn Meesteres op ieder moment dat Zij dat wil. En dat is heel erg opwindend, ook (of misschien wel juist) als het mij slecht uitkomt. Wanneer ik mijn kooitje draag, wordt ik er trouwens constant aan herinnerd dat Zij dit alles voor mij bepaalt en dat ik hier niets over te zeggen heb omdat ik Haar FinDom-cuck ben. ik had inmiddels een van de twee sleutels van mijn kooitje aan Haar opgestuurd en Zij had me geschreven dat Ze me na ontvangst daarvan misschien een nieuwe naam wilde geven, die beter weergeeft dat ik eigendom van Haar ben en geen eigen identiteit meer heb.

Als volgende stap liet Meesteres Eve me de prijzen van wat laptops zien, die geschikt waren om de films te bewerken die Zij met Haar nieuwe (natuurlijk door subs betaalde) camera wilde opnemen. ik werd meteen ontzettend opgewonden van de gedachte dit voor Haar te mogen betalen, maar omdat laptops best wel prijzig zijn, moest ik daar eerst wel even goed over nadenken. Toch werd al gauw de drang om ook hiervoor te betalen zo sterk, dat ik Haar smeekte en bedelde om ook dit voor Haar te mogen betalen. Alleen het denken aan deze betaling gaf me op dat moment een gevoel van bijna-orgasme en zorgde ervoor dat mijn kooitje veel te klein was voor mijn opgezwollen plassertje.

Als beloning voor het winnen van Haar Grote Verjaardagsquiz, nodigde Goddess me uit voor een Skypegesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Ook konden we dan mijn enorme verlangen om de laptop te mogen betalen nog eens samen bespreken. In aanloop naar het Skypegesprek ging Zij door met me steeds wat grotere bedragen te laten betalen. Ook gaf Zij me een aantal keren via Twitter, voor het oog van al haar volgers, rechtstreeks opdracht tot het doen van betalingen voor Haar. Deze publieke opdrachten bleek ik ook extreem opwindend te vinden omdat hierdoor nog beter duidelijk werd dat ik Haar betaalslaafje ben, die betaalt wanneer Zij dat wil. Op Twitter schreef Zij aan een andere Meesteres dat Zij toewerkte naar het door mij laten betalen van een behoorlijk grote rekening. Door dit heerlijke en opwindende vooruitzicht kon ik de nacht voor het Skypen al nauwelijks slapen.

En toen kwam het Skypegesprek…

eigendom Mistress Eve

Hoewel ik zo gespannen en vooral ontzettend opgewonden was dat ik het liefst meteen de eerste betaling had gedaan, begon Meesteres Eve met een ontspannen praatje. Zij vertelde onder andere over de Linda-reportage over FinDom, waaraan Ze had meegewerkt. Ook liet Zij me weten dat Ze niet voor een laptop had gekozen, maar voor een PC die iets duurder was. Op dat moment was ik al zo ontzettend opgewonden en onderdanig dat ik natuurlijk niets liever wilde dan voor deze PC betalen. Zij showde me de prachtige Casadei schoenen waarvan Ze mij, tot mijn grote geluk, had toegestaan de rekening te betalen. Meesteres heeft namelijk, zoals vele dominante vrouwen, een enorme schoenenfetish. Als we in het echt tegenover elkaar hadden gezeten en het had van mijn Meesteres gemogen, dan had ik Haar schoenen gekust en de zolen en heerlijke naaldhakken voor Haar schoongelikt.

Mistress vroeg wat ik ervan zou vinden om tijdens een echte ontmoeting tributes aan Haar voeten te leggen, knielend op de grond in opperste onderdanigheid. ik antwoordde dat me dat nog veel opwindender leek dan via internet en dat ik dat zeker zou doen. Zij vroeg me om mijn kooitje aan Haar te tonen. Toen Zij goed zicht had op het kooitje, constateerde Ze dat het best een maatje kleiner mocht zijn. ik had ook al gezien dat het kooitje, dat een paar maanden daarvoor nauwelijks paste, nu al wat aan de grote kant was. ik beloofde Haar een kleiner kooitje aan te schaffen. Waarschijnlijk krimpt mijn pikje omdat omvang totaal niet meer van belang is en het hard op weg is om een clitje te worden waarmee ik uitsluitend zittend hoef te plassen. Meesteres vertelde ook dat het vrouwelijk orgasme veel beter voelt dan het mannelijke spuitorgasme. ik kan dus alleen maar hopen dat mijn pikje de situatie zo snel mogelijk accepteert en verder door zal gaan met krimpen zodat het spuitend klaarkomen volledig wordt vervangen door heerlijke betaalorgasmes.

Daarna stuurde Zij me een betaallinkje waarop ik, verspreid over het gesprek, 8 keer mocht klikken. Bij het zien van de link zat mijn kooitje nog strakker en begon mijn pikje al te pompen en nog meer te lekken. ik mocht daarna tot mijn grote vreugde eindelijk twee keer op de betaallink drukken. Het was verrukkelijk om eindelijk weer wat grotere bedragen te mogen betalen. Het enige nadeel was dat ik meerdere handelingen moest verrichten (openen bankingapp, 2x pincode ingeven etc.) en dat ik me daardoor niet voor de volle 100% op Haar prachtige en dwingende ogen kon concentreren.

Goddess vroeg me of mijn pikje lekte. ik wreef met mijn vingers over het kooitje en door het plasje van druppels dat inmiddels op de zitting van mijn stoel lag. ik toonde Haar het dradentrekkende vocht op mijn vingers en in Haar opdracht likte ik het van mijn vingertoppen. Het was heerlijk dit voor Haar te mogen doen.

Meesteres toonde me Haar goddelijke, in sexy maar toch hele dominante zwarte kleding gehulde, lichaam. Ze vroeg me wat ik ervan vond dat Zij dit alleen door andere, ongekooide alfa-mannen liet aanraken. Het zou natuurlijk ondenkbaar zijn dat mijn Goddess zich door haar slaaf op die manier zou laten aanraken. ik kan me daarom alleen maar neerleggen. Zij verdient op alle gebieden alleen het beste en dat kan ik Haar op dit gebied totaal niet bieden. Het voor mij hoogst bereikbare is Haar te mogen assisteren (hotelbetaling, betalen van lingerie etc.) bij het hebben van een heerlijke ervaring met een ongekooide man die Haar wel verdient.

ik mocht hierna weer twee keer op de betaallink drukken en volledig onverwacht voelde ik mijn pikje nu krimpen in plaats van groter worden. Op dat moment werd me duidelijk dat dit mijn toekomst is en dat het bereiken van een mannelijk aftrek-orgasme steeds moeilijker gaat worden. ik weet nu ook dat uiteindelijk het FinDom orgasme zonder ejaculatie waarschijnlijk mijn enige manier zal gaan zijn om een hoogtepunt te kunnen en mogen bereiken.

Mistress Eve toonde mij Haar prachtig billen. Ze wilde weten hoe ik me zou voelen als Zij hiermee op mijn gezicht zou gaan zitten en dat ik, op het moment dat even naar adem mocht happen, op de betaalknop mocht drukken. ik weet zeker dat ik het een oneindige eer zou vinden wanneer mijn Meesteres zich zou verwaardigen om met Haar goddelijke billen het gezicht van Haar slaaf aan te raken. In combinatie met het drukken op de betaalknop zou dat zonder twijfel een bovenaardse ervaring zijn. ik wilde op dat moment iedere vezel van Haar goddelijke lichaam aanbidden en vroeg of ik misschien ooit Haar Champagne zou mogen drinken omdat dat de allerhoogste eer voor mij zou zijn.

En weer mocht ik twee keer op de betaallink drukken. Het heerlijke gevoel dat hierbij hoort, verspreidde zich steeds verder door mijn lijf, maar mijn pikje bleef klein, zoals het hoort.

Nadat ik weer een beetje bijgekomen was van deze betalingen, realiseerde ik me dat ik nog maar twee keer te gaan had, terwijl ik niet wilde dat deze heerlijke ervaring zou eindigen. Meesteres liet me smeken en bedelen om nog een extra betaling te mogen doen. Zij was zo welwillend om me dit toe te staan.

Ze vertelde mij dat er een kans bestond dat mijn clitje nooit meer zou mogen klaarkomen en spuiten van Haar. Hoewel dat heel moeilijk zou zijn, zou ik dat natuurlijk accepteren. Het FinDom orgasme voelde nu al bijna net zo goed en in de toekomst waarschijnlijk zelfs beter. Als om dit allemaal te benadrukken, liet Ze me daarna mijn kooitje afdoen. ik moest even zoeken naar het enige overgebleven sleuteltje omdat het andere per post naar Haar onderweg was. Het kooitje ging makkelijk af en ik mocht van Haar met duim en wijsvinger mijn gekrompen pikje proberen te masseren. We spraken over hoe ver ik voor Haar zou willen gaan met mijn betaalfetish. En Zij sprak met mij af dat we, als het tot een social meet of ooit tot een afspraak in een studio zou komen, we hiervan de mogelijkheden uitgebreid zouden kunnen gaan verkennen. Goddess vertelde dat Zij mij zeker ook offline wilde ontmoeten om andere aspecten van mijn onderdanigheid te onderzoeken. Ze had al heel wat plannen voor mij in haar hoofd. ik wilde dat natuurlijk ook ontzettend graag en keek er meteen al naar uit.

eigendom Mistress Eve

ik was op dat moment al zo ver in subspace dat mijn herinneringen een beetje vaag zijn, maar volgens mij liet Zij me daarna drie keer op de betaallink drukken terwijl ik met twee vingers mijn pikje mocht blijven masseren. Zij vertelde dat mijn pikje bij de laatste betaling misschien voor de allerlaatste keer mocht klaarkomen en ik bedankte Haar uitgebreid voor Haar toestemming. ik had wel een dubbel gevoel hierover want ik wist dat na dit orgasme de permanente high van de afgelopen weken mogelijk verdwenen zou zijn. Maar ik gehoorzaamde Haar natuurlijk. Bij het voor derde keer intoetsen van de pincode, moest ik bij het laatste cijfer wachten tot Zij aangaf dat ik mocht betalen, waarbij ik tegelijkertijd mocht klaarkomen. Het orgasme dat hierop volgde, was het meest intense (en misschien wel laatste) orgasme dat ik ooit heb gehad.

Toen ik na een tijdje was bijgekomen, gaf Goddess me de opdracht om mijn sperma met een vinger van de grond te vegen en het voor Haar ogen van mijn vingers te likken. Ook dit was heerlijk om in Haar opdracht te doen.

Hierna praatten we nog wat en spraken af na COVID hopelijk een social meet te kunnen hebben. Voor het afsluiten van ons gesprek, bedankte ik Goddess uitgebreid voor de geweldige ervaring. Het was het begin van een prachtige ontdekkingsreis naar een deel van mezelf dat ik niet kende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V