Hij gaf zichzelf een masturbator cadeau en… werd onderdanig!

Een leuke bijdrage afgelopen zaterdag in de mailbox.

Beste manuel,

Ik heb misschien een leuke ervaring voor jullie. Twee weken geleden heb ik een sinterklaascadeautje voor mijzelf gekocht: een masturbator. De Heather Owens om precies te zijn. Ik had het wel verdiend vond ik. Zo’n eenmaal in de twee maanden bezoek ik een dame van plezier, maar begin deze maand was ik op zoek naar iets kinky’er. Dus werd het zo’n kunststoffen sekslijf. Zoiets was sowieso nieuw voor me.

masturbator

Meer dan een masturbator

De eerste keer viel een beetje tegen. Ik weet eigenlijk ook niet waarom het tegenviel. Misschien moest ik eraan wennen dat het geen echt lichaam was, hoewel het materiaal best lekker aanvoelde en nog steeds voelt.

Bij de tweede keer besloot ik er een grote spiegel bij te pakken. Langzaam begon ik te vrijen en keek met een schuin oog naar mijzelf en naar  wat ik met “de Heather” deed. Dat deed mij wél wat! Alsof er een schakelaar in me werd omgezet! Ik werd niet geil van mijn eigen geneuk, ik kickte erop dat het zo ehm… zielig eruitzag! Vernederend was het en ik voelde het tot in het binnenste van mij botten. Allerlei gedachten joegen door mij heen terwijl steeds sneller en harder neukte. Dit was meer dan een masturbator, het was een apparaat dat onvermoede gedachten en verlangens in me wekte.

masturbator

Real life vernedering

De derde, vierde tot en met weet ik veel, tien, twaalf keer dat ik met de Heather neukte was het telkens met een spiegel. Sterker nog; ik bevestigde een bedbrede spiegel aan het plafond en ook aan een van de muren rondom mijn bed. Ziekelijk geil was het, maar ik gaf mij er helemaal aan over.
Op het werk verlangde ik naar de avond, tijdens het uitgaan met vrienden was ik niet met mijn hoofd bij de mooie vrouwen die voor mij dansten op de dansvloer, maar bij de Heather die ik diezelfde nacht weer gruwelijk zou neuken, gruwelijk zielig welteverstaan.
Op een gegeven moment ging ik online op zoek naar de reden van mijn opwinding. Zo kwam ik o.a. bij jullie site terecht. Maar was ik dan onderdanig? En zo ja, hoe moest het verder?

Toen sloeg het bij mij in als bliksem: die spiegels moesten weg. Een echte Vrouw moest het zien, mij ook aanwijzingen geven. Mij uitlachen, hard vernederen omdat ik een poppenlijf neukte. Misschien eerst via een camera, maar uiteindelijk ook in het echt; zittend in een fraaie troon, een troon, champagne nippend, kaviaar etend en ik… Zij als een Griekse of Romeinse Godin, ik haar zielig vermaak die een koude pop neuk. Als een loser. Dat beste redacteur manuel van Onderdanigeman.nl, dat windt mij enorm op. Nooit gedacht dat ik ooit zoiets zou schrijven.

Misschien vind je het goed genoeg om plaatsen.

Groetjes, michel
Een echte onderdanige man (en ik schaam mij er niet voor!)


Beste michel,

Welkom bij de club 😀 Je hebt een interessante fetisj bij jezelf aangeboord! Een verlangen met legio ontwikkelingsmogelijkheden bovendien! Want ik denk dat nogal wat Meesteressen raad (en daad *HIJG*) weten als je voor de camera je ding doet met “De Heather”. En later, misschien, als jij met een enorme koffer een studio bezoekt om real life die pop voor een Meesteres te pompen. Plezier!

4 reacties op “Hij gaf zichzelf een masturbator cadeau en… werd onderdanig!

 • 27 december 2023 om 03:19
  Permalink

  Ik zou graag een adres ontvangen van een dame van plezier (Dominant) om een soortgelijke sessie te ondergaan. Het verlangen kwam bij mij meer en meer naarmate ik het verhaal aan het lezen was. Overigens is mijn meest verlangde fetish, scat. Misschien een combinatie van die twee?

  Beantwoorden
 • 27 december 2023 om 20:48
  Permalink

  Hier Pieter Weer!
  Hopelijk zijn er ook dames die stiekum ook van poepsex dromen/fantaseren…. ja…. maak ik iets in je los? Kom, trek de stoute schoenen aan en geef eens toe aan je fantasie. Alles mag en niets moet. (sodactor a hm punt com) ik hoop echt op een fijne reactie van een fijne scat-prinses. In spannende afwachting en alvast een ferme lik over je ongewassen Lotus.
  Liefs, Pieter xxxx

  Beantwoorden
 • 31 december 2023 om 06:17
  Permalink

  Het verhaal is fascinerend, ik ga er ook 1 kopen en zou ook echt door een Meesteres vernederd moeten worden.
  Ik las ooit ook wat over Meesteres RosaX.

  Gr JCboy

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V