Uitslag tekenwedstrijd: Hoe ziet jouw ideale Mrs eruit?

Een kleine drie weken geleden vroegen Wij je hoe jouw ideale Meesteres eruitzag. Knap, blond en cup DD? Lang, slank en elegant? Streng en sadistisch? Of juist een geruststellende, moederlijke uitstraling? Zie je Haar graag in een korset? Laarzen? Met een zweepje?

We zullen het nooit weten… Waarom? Omdat er bedroevend weinig inzendingen binnen zijn gekomen! 😉

Onderling hadden Wij met elkaar de afspraak gemaakt dat de prijsvraag bij minder dan tien inzendingen niet door zou gaan. Bij een wedstrijd – zeker een tekenwedstrijd – valt immers altijd lastig in te schatten hoeveel animo ervoor is.

Hoeveel inzendingen er uiteindelijk binnen zijn gekomen? Vier… Bij deze wil Ik dan ook even de vier kandidaten bedanken voor hun inzending. Jullie inzending wordt gewaardeerd, slaaf theo, slaaf fikkie, slaaf nv en slaaf mulg!

De inzendingen

Meesteres van slaaf theo

Allereerst is er de inzending van slaaf fikkie. Vlug als hij er altijd bij is, had hij niet de moeite genomen om speciaal voor de prijsvraag een plaatje te schieten en te bewerken, maar had hij er gewoon een van zijn computer getrokken.

Gemiste kans, fikkie! Wel mooi bewerkt, dat moet Ik je nageven. Maar omdat de bewerkte foto al op verschillende sites en Facebook gepubliceerd is, plaats Ik hem hier niet.

Vervolgens de video van slaaf nv. Video? Inderdaad, geen tekening! Maakt verder niet uit, want de gedachte erachter was helemaal goed. Middels een zelf in elkaar gezette video maakt slaaf nv duidelijk dat het uiterlijk van zijn Meesteres hem eigenlijk helemaal niets uitmaakt. Het enige waar het hem om gaat is dat Zij een dominante uitstraling heeft. Dankjewel voor deze mooie bijdrage, slaaf nv!

De derde inzending is een op de computer bewerkte foto van slaaf theo. Het resultaat mag er wezen (zie de foto hiernaast), maar uit eigen ervaring weet Ik wel hoe eenvoudig het is om deze bewerking toe te passen (en nee, Ik ben allesbehalve een Photoshop-expert). Je inzending wordt gewaardeerd, slaaf theo, maar je had wel ietsje meer moeite mogen doen. 😉

Volgens Mijn afspraak met Eleonora en Helena reiken Wij door de weinige inzendingen geen prijzen uit, maar omdat één inzending er qua kwaliteit, inspanning en creativiteit zo uitsprong, ga Ik deze persoon toch belonen met Mijn prijsje (de verzamelbundel van Eric Stanton).

Meesteres slaaf mulg

De winnaar

Wie blijft er dan nog over? Slaaf mulg! Deze talentvolle slaaf komt uit Mijn eigen kring, dus wellicht zal Ik hem nog eens porren om iets voor Onderdanigeman.NL te schetsen.

Op zijn prachtig gedetailleerde tekening staat zijn ideale Meesteres met vlammend rode haren, een sexy opengeritste catsuit, gevaarlijke hoorns op Haar goddelijke hoofd en een Venetiaans masker om Haar anonimiteit en afstandelijkheid te waarborgen (klik op de afbeelding voor een vergroting).

Gefeliciteerd, mulg! Binnenkort ontvang je je welverdiende prijs thuis.

Dominante groet,

Artemis

9 reacties op “Uitslag tekenwedstrijd: Hoe ziet jouw ideale Mrs eruit?

 • 16 mei 2012 om 22:50
  Permalink

  Nou als ie dat gemaakt heeft is het zijn vak, of hij kan goed kopiëren lol, mij een beetje te handig met die shadow en hihglights :), maar idd topfoto!
  Ha, maakt verders niet uit Meesteres, ik had die van mij idd een uurtje voor de wedstrijd gemaakt, maar was verder te lui om een nieuwe te doen 😛

  Beantwoorden
 • 17 mei 2012 om 10:07
  Permalink

  Nou, nou… was een pessimisme weer! Ik heb de sketches – samen met andere prachtige schilderingen – met eigen ogen gezien, dus shoo! 😉

  Beantwoorden
 • 17 mei 2012 om 14:49
  Permalink

  Lol wat heeft dat met pessimisme te maken,,, ik ben een realist 😛
  pfff nu eerst calculator pakken, moeilijke som komt er weer aan
  3-?=2,,,, Lord help me….

  Beantwoorden
 • 18 mei 2012 om 06:31
  Permalink

  Maar zonder gekheid het is een prachtfoto!
  Bedoelde alleen maar dat als het idd je vak is nou ja, dan kan een amateurtje het wel schudden… 😛

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V