Top 10 van cadeautjes en lofuitingen voor je Meesteres

Verras je Domina!

Het wordt altijd gewaardeerd als jij als slaafje je Meesteres laat zien hoe hoog jij Haar hebt zitten. Of het nu voor Haar verjaardag is, een bijzondere feestdag of gewoon omdat je zo blij met Haar bent, er is altijd wel een reden te vinden om jouw Domina de hemel in te prijzen.

In plaats van dit hardop uit te spreken (of schrijven), kun je ook nog een stapje verdergaan. Een lofrede van één regeltje is immers maar een heel kleine moeite.

Als je jouw Meesteres echt wilt laten zien dat je Haar waardeert, volgen hieronder wat tips over hoe je Haar een aangename verrassing kunt bezorgen (ook met een klein budget!).

 • Maak een foto van jezelf (je gezicht hoeft er niet op als je dat liever niet wilt) in een houding of pose die direct laat zien dat jij onderdanig aan Haar bent. Sla jezelf bijvoorbeeld in de boeien, bind jezelf vast aan de spijlen van je bed of draag een mooi bondagemasker of slavenkap op je hoofd. Vermeld op de foto dat hij voor jouw Meesteres is (met Haar naam erbij) en Zij zal zich bijzonder vereerd voelen door deze persoonlijke ode van jou!
 • Schrijf een mooi gedicht voor Haar waarin je Haar vertelt waarom je zo in de ban van Haar bent. Het hoeft niet lang of bijzonder kunstzinnig te zijn, als Zij maar kan zien dat jij er je best op hebt gedaan. Tip: maak er een naamgedicht van. Zo maak je het extra persoonlijk en zal Zij jouw gebaar extra waarderen!
 • Als je nog niet met jouw Meesteres hebt afgesproken maar al wel over een ontmoeting met Haar fantaseert, dan kun je een spannend verslag schrijven over hoe jij J/jullie droomontmoeting  voor je ziet. Pas hierbij wel op dat je er geen dingen in verwerkt die jouw Meesteres tegen zouden kunnen staan, want dat zou weleens heel nadelig voor jou uit kunnen pakken! 😉
 • Maak een filmpje van jezelf waarbij je specifiek op de BDSM interesses van je Meesteres inspeelt. Is zij erg sadistisch ingesteld? Film dan hoe je jezelf pijnigt (wie weet prikkel je Haar wel genoeg om het eens in real live bij jou uit te voeren…). Is Ze meer van de kinky kant? Trek dan een spannende BDSM outfit aan en strip voor de camera!
 • Weet je niet precies waar Zij van houdt, maar vind je het wel leuk om iets met video te doen? Maak dan een algemene videoboodschap waarin je vertelt wat Zij voor jou betekent.
 • Maak een spannende fotostrip met jezelf in de hoofdrol. Een opeenvolgende reeks van foto’s van jezelf in een bepaalde setting is niet alleen leuk om te maken, maar je Meesteres zal dit ook enorm waarderen!
 • Stuur Haar een lief, mooi of sexy kaartje (digitaal als je Haar adres niet hebt) en vermeld hier kort en bondig op hoezeer je Haar vereert. Nog leuker is natuurlijk als je zelf een kaartje voor Haar ontwerpt!
 • Maak een collage waarin je Haar naam (of de letters van Haar naam) verwerkt. Je kunt het materiaal en de onderwerpen die je gebruikt in de collage zo breed nemen als je zelf wilt. Hoe meer werk erin zit, hoe mooier het gebaar. Je kunt de collage voor je Meesteres op de computer maken en hem digitaal insturen of je maakt er een foto van.
 • Ben je niet zo creatief of kun je echt niets verzinnen? Dan kun je altijd nog een “echt” cadeautje voor Haar kopen, want wie wordt daar nu niet blij van? Als je één van Ons op deze manier wilt verblijden, dan kun je zelf een cadeautje uitkiezen uit Onze Amazon Wishlists (Artemis, Deana, Eleonora).
 • Heb je geen creditcard, waardoor Amazon (betalen met creditcard) geen optie is? Dan kun je je Meesteres altijd nog verrassen met een tijdschriftabonnement of een cadeaubon bij bijvoorbeeld bol.com. In beide gevallen kun je zelf anoniem blijven (als je dat wilt) en kun je de cadeaubon of tijdschriftenbon per e-mail naar je Domina versturen.

Volgens Mij zou ieder slaafje aan de hand van deze lijst wel iets kunnen verzinnen voor zijn Domina, maar misschien heb Ik nog iets over het hoofd gezien. Heb je dus zelf nog low budget ideeën hoe je jouw Meesteres kunt eren? Laat dan hieronder je reactie achter!

Dominante groet,

Artemis

2 reacties op “Top 10 van cadeautjes en lofuitingen voor je Meesteres

  • 11 november 2021 om 08:50
   Permalink

   Goede dag Miss Mercy,
   Dank voor uw reactie. Het zou fijn zijn om hier aan te geven wat volgens u dan geen onzin is. Hoe zou u het willen hebben?
   Uiteraard kunt u in uw reactie een link en/of e-mailadres zetten.
   Met vriendelijke groet,
   manuel

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V