Piercings, piercings en… een mindfuck!

Tepel piercing

Afgelopen maandag voelde ik me niet helemaal fit en helaas is dit alleen maar erger geworden: ik heb een griepje opgelopen. Liters soep, dozen vol met tissues en een rode, schrale neus. Iets wat Ik niet kan gebruiken nu Mijn grote project bijna afgerond is…

Maandag zal het onthuld worden en kun jij iets van Mij in jouw bezit krijgen. Nieuwsgierig? Goed zo.

Naast Mijn project en Mijn gesnotter heb Ik zoveel mogelijk rust gehouden. Ik heb deze week dan ook weinig noemenswaardigs te vermelden. Ik heb echter wel een gesprek over BDSM gehad via Facebook. De slaaf in kwestie vroeg Mij naar wat meer informatie en uitleg over mindplay

Hmm… Waarschijnlijk zul jij wel weten wat het is, maar hoe zou je dit uitleggen aan een ander? Die vraag bracht Mij echter wel terug bij een aantal leuke herinneringen die Ik graag met je deel. Het zal hopelijk ook gelijk een duidelijk beeld geven over de termen mindplay en mindfuck.

Een jaar of drie geleden was Ik erg veel aan het experimenteren met het merken van Mijn slaven. Dit deed Ik door de slaven te piercen, tatoeëren of zelfs door in ze te snijden (brandmerken is er nooit van gekomen). Mijn voorkeur werd sterk getrokken naar het zetten van piercings en al snel had Ik een overzichtje gemaakt van alle plekken waar Ik een piercingcursus kon volgen.

Ik kreeg een duidelijk beeld van de materialen die Ik nodig had, maar het betalen van een echte cursus was ver buiten Mijn bereik. Ik besloot om een gokje te wagen en een basis piercingset aan te schaffen van Mijn studiefinanciering (studenten en hun hobby’s…). Ik bestelde een paar tangetjes, naalden, sieraden, ontsmettingsmiddel en handschoenen.

Ik had nu het materiaal, maar niemand om te piercen. Wat nu? Het eerste wat Ik onder de loep nam was Mijn eigen lichaam. Helaas had Ik daar al aardig wat metaal verzameld. Met een totaal van zes piercings kon Ik niet zo snel een vrij plekje vinden. Op Mijn gezicht na, maar oefenen op Mijn eigen gezicht… No way! Ik heb ook Mijn grenzen!

Tijd voor Mijn vaste slaven om te komen opdraven en als testobject te dienen. Dan maar op hen oefenen. 😀 Dit deed Ik met veel plezier! Niet alleen Ik was trots op het resultaat, maar Mijn slaven waren dit ook. Ik had ze gemerkt tot Mijn bezit en daar genoten ze volop van.

Al snel verspreidde het woord zich door Mijn BDSM kringen dat Ik piercings zette. Het duurde dan ook niet lang voordat ik gevraagd werd om subjes te piercen op BDSM gelegenheden (in BDSM clubs, op BDSM privéfeestjes, etc.).

Hier maakte Ik gretig gebruik van. De financiële vergoeding die Ik ervoor kreeg, gebruikte Ik grotendeels voor nog meer piercingmateriaal. Betere tangen, meer naalden en meer sieraden.

Voordat Ik het wist, was Ik in het bezit van een complete piercingstudio. De enige piercings die Ik niet zette waren piercings in de eikel of tong. Aangezien Ik weinig weet van de aderen en bloedsomloop die daar lopen, vind Ik het risico te groot.

Het spreekt voor zich dat al Mijn slaafjes in die tijd voorzien waren van één of meerdere piercings – door Mij gezet. Totdat Ik een slaafje in Mijn bezit kreeg die werkelijk panisch is voor naalden…

Natuurlijk was hij zich bewust van Mijn sterke interesse in piercings, maar tegelijkertijd had hij dit als een harde grens gesteld. Geen naalden in de buurt van zijn lichaam. Nou ja… één slaafje die niet door Mij gepierced is… Het is niet het einde van de wereld…

Het duurde niet lang voordat dit slaafje een flinke straf verdiend had. Ik kan Mij helaas niet herinneren wat hij heeft gedaan, maar Ik was woest. In mijn vorige blog heb Ik al laten weten dat Ik geen Dame ben om boos te maken. 😉 Ik was zo kwaad dat Ik dagenlang bezig was met het uitdenken van de perfecte straf.

Toen Mijn plannetje vorm had gekregen, liet Ik hem langskomen. Ik zette hem stevig vast in een bondage waar hij erg van genoot. Hij dacht waarschijnlijk dat Ik zijn straf vergeten was of dat de paar dagen die Ik hem negeerde zijn straf waren… Mooi niet! Nadat hij goed op de bank vastlag en geen vinger meer kon bewegen, werd het tijd om Mijn plannetje uit te voeren.

Ik stopte een gag in zijn mond en Ik gaf aan dat Ik geen herrie wilde. Wat zouden de buren wel niet denken? Natuurlijk gaf Ik ook aan dat Ik zijn straf niet vergeten was. Dit deed Ik met Mijn allerliefste glimlach (het is beter om te rennen als Ik ga lachen).

Ik zag zijn onrust toenemen. Perfect! Ik liep door het huis heen en weer om voorwerpen te verzamelen die Ik op een tafeltje neerlegde waarop Mijn slaaf uitzicht had.

Hij dacht natuurlijk dat Ik hem hiermee ging straffen. Ik legde wat knijpers neer, een kaars, ontsmettingsmiddel… Ontsmettingsmiddel?! Ik zag zijn onrust onmiddellijk toenemen. Ik ging verder met het neerleggen van een zweepje, tangetjes… Zijn ogen werden onmiddellijk groter nadat hij de tangetjes zag. Ik legde nog een aantal andere willekeurige voorwerpen neer en wat naalden.

Nadat de naalden op tafel lagen, begon hij overduidelijk te wurmen in zijn bondage. Ik zei dat hij stil moest liggen, maar zijn onrust was te groot. Deze werd nog groter nadat Ik hem blinddoekte. De balgag smoorde het meeste geluid, maar het was duidelijk dat hij wilde dat Ik de sessie stopte.

Ik maakte meer herrie dan anders, zodat Ik zeker wist dat hij hoorde dat Ik in de keuken stond. Ik schonk mezelf een glas limonade met ijsblokjes in en liet de ijsblokjes in het glas klingelen terwijl Ik terug liep naar de kamer. Rustig dronk Ik Mijn limonade terwijl Ik van zijn gewriemel aan het genieten was.

Met een klap zette Ik Mijn glas op tafel en pakte Ik een doekje en wat ontsmettingsmiddel. Ik begon met het ontsmetten van allebei zijn tepels, terwijl Ik hem verbaal afstrafte voor wat hij gedaan had (wat dit ook mocht zijn).

Nadat Ik klaar was met ontsmetten, plaatste Ik een tang op één van zijn tepels. Nu begon het gewurm pas echt! Maar goed dat Ik hem stevig vastgebonden had…

Zijn paniek was zo groot dat hij niet eens meer doorhad dat Ik een ijsblokje uit Mijn glas pakte. Ik kneep het tangetje nog wat steviger dicht en Ik hield het ijsblokje tegen zijn tepel. Als Ik hem geen gag had ingedaan, dan had waarschijnlijk de politie binnen tien minuten voor de deur gestaan.

Hij bevond zich in een panische toestand en het duurde even voordat hij iets rustiger werd. Ik zag zijn blinddoek nat worden van de tranen en besloot dat hij genoeg gestraft was. Ik trok de blinddoek af en knipte de bondage door. Trillend van angst lag hij op de bank.

Nadat hij voldoende moed had verzameld, keek hij angstig omlaag en vervolgens keek hij niet-begrijpend naar Mij, terwijl Ik rustig Mijn ijsblokje aan het likken was. Pas nadat Ik het ijsblokje tegen zijn borst had aangegooid, viel het kwartje.

Tranen van opluchting rolde over zijn wangen. Hij liet Mij weten dat hij nog nooit in zijn hele leven zo bang was geweest, maar hij bedankte Mij ook voor het respecteren van zijn grenzen, terwijl Ik deze tegelijkertijd ook verlegde.

Dit is precies wat een mindplay of mindfuck is. Ik liet de slaaf denken wat Ik wilde dat hij dacht. Ik kroop in zijn hoofd en maakte hem wijs dat er van alles gebeurde, terwijl er eigenlijk niets aan de hand was. Ik liet hem een confrontatie aangaan met zijn diepste angst. Ik denk niet dat Ik eraan toe hoef te voegen dat hij Mij daarna nooit meer boos heeft gemaakt…

Dominante groet,

Deana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V