Traktatie in de sneeuw

Samen met mijn Meesteres loop ik over straat. Het is vrij rustig, maar dat zou weleens kunnen komen door de dikke laag sneeuw. Gelukkig zijn de paden vrij van sneeuw, waardoor alles goed begaanbaar is. Het is koud en bij elke stap die ik zet, voel ik een nieuwe windvlaag onder mijn lange jas waaien die me kippenvel bezorgt.

Mijn Meesteres draagt leren laarzen met een strakke leren broek. Erboven draagt Ze een coltrui die Haar grote boezem lekker warm houdt. Droeg ik maar iets warms, denk ik bij mezelf. Ik zet mijn tanden op elkaar om de kou te verbijten en samen met mijn Meesteres loop ik het park in.

In het park is het al drukker dan op straat. Mensen wandelen met hun hond en kinderen bekogelen elkaar met sneeuwballen. We naderen twee meisjes die op een bankje zitten en voor het eerst voel ik mezelf iets warmer worden.

Het zijn twee knappe meisjes, de één blond en de ander een brunette. Ik vraag me af hoe ze zullen reageren en ik geniet van het warme gevoel dat door mijn buik raast.

Wanneer we bij de twee meisjes aangekomen zijn – ik schat ze begin twintig – glimlacht mijn Meesteres naar me. Dit is het teken waar ik op gewacht heb. Met een kleine grijns op mijn gezicht ga ik voor de twee meisjes staan die me op hun beurt vreemd aankijken. De adrenaline stroomt door mijn lijf en ik ben er helemaal klaar voor. Klaar om ze eens een mooie kijk op mijn lichaam te geven.

Ik neem mijn lange jas met twee handen vast en kijk de meisjes diep in hun ogen aan. Hier komt het dan. Met een snelle beweging open ik mijn lange jas en toon ze mijn groot geschapen geslachtsdeel. Mijn potlood, zoals mijn Meesteres mijn grote trots noemt.

Van schrik brengen de meisjes hun handen naar hun mond. Hun ogen sperren open en ze kijken regelrecht naar mijn kruis. In hun ogen zie ik bewondering. Bewondering voor mijn omvang en dat gegeven laat mijn penis omhoog komen.

‘Is ie niet mooi?’ Mijn Meesteres kijkt op speelse wijze naar de meisjes en komt naast me staan. Ze brengt Haar hand naar mijn geslachtsdeel en neemt hem teder vast. Mijn erectie heeft inmiddels zijn hoogtepunt bereikt en ik zie de meisjes nog altijd geschrokken kijken. De kou doet me niets meer en vol spanning wacht ik hun volgende reactie af.

Terwijl mijn Meesteres me langzaam af begint te trekken, zie ik een lach op het gelaat van het blonde meisje verschijnen. Ze kan duidelijk niet geloven dat haar dit overkomt. Het meisje kijkt naar haar vriendin om haar reactie af te wachten.

‘Jullie mogen er wel aan zitten…’ Mijn Meesteres glimlacht naar de twee meisjes en steekt uitnodigend haar hand uit. ‘Hij bijt heus niet…’
De meisjes kijken elkaar nu lachend aan en ik zie dat ze twijfelen.

De ondeugende situatie zorgt ervoor dat mijn opwinding alleen maar groter wordt. Tot mijn grote vreugde besluit het blonde meisje overeind te komen. Met enige aarzeling stapt ze naar voren en brengt haar hand naar mijn penis.

‘Voel maar eens,’ zegt mijn Meesteres op instructievolle wijze. Ze pakt de hand van het blonde meisje vast en brengt haar vingers naar mijn eikel. De aanraking voelt sensationeel aan en ik zie hoe het andere meisje nu ook overeind komt.

‘Jij ook?’

Mijn Meesteres lacht ondeugend en brengt de hand van het andere meisje naar mijn balzak. ‘Is ie niet groot?’ vraagt Ze plagerig, terwijl het blonde meisje me inmiddels aftrekt.

Beide meisjes knikken. Ze zijn duidelijk opgewonden en proberen dit te verbergen door lacherig met de situatie om te gaan. Terwijl de drie vrouwen met mijn potlood spelen, passeren twee oudere mensen ons intieme onderonsje.

Ze kijken geschrokken en zijn duidelijk niet gecharmeerd van de situatie. Ik begin weer te grijnzen en terwijl ik ze gehaast voort zie lopen, voel ik dat mijn hoogtepunt nadert.

Het blonde meisje trekt me nu hevig af en ze lijkt er meer en meer plezier in te krijgen. Mijn Meesteres begeleidt ze en geeft hun instructies hoe ze me onderdanig kunnen houden door niet constant toe te geven aan mijn verlangens.

Terwijl het ene meisje met mijn balzak speelt en de ander me aftrekt, bereik ik schokkend mijn hoogtepunt. De drie vrouwen lachen om mijn ontlading en even voel ik me in de zevende hemel.

Wanneer ik weer met mijn Meesteres naar huis loop, voel ik me verzadigd. De geschokte reacties op de gezichten van de meisjes waren precies waar ik het voor deed. Nu ik weet wat het teweeg kan brengen, zal ik het zeer zeker nog vaker gaan doen. Veel vaker, als het aan mij ligt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V