BDSM toetje

Ingezonden door angelus82

Tijdens een BDSM meeting heb ik de eer gehad Meesteres A. te mogen ontmoeten. Die ene avond wist Zij mij met een blik en een lichte aanraking te betoveren. De avond verstreek en we wisselden mailadressen uit om elkander beter te leren kennen.

Weken gingen voorbij en bijna iedere week wist Meesteres A. mijn avond te vullen met de meest uitgebreide, gezellige en leerzame chats. Tot op die ene zondagmiddag/avond… Het was bijna 18.00 u. en ik ging weer even achter mijn pc-schermpje duiken.

Met een glimlach aanschouwde ik dat Meesteres A. ook online was en begroette Haar op de manier die Zij van mij gewend was. Meesteres A. wist deze avond wat Ze wilde en vroeg mij of ik al gegeten had.

“Ja, Meesteres,” antwoordde ik netjes en beleefd.

“Mooi zo,” reageerde Ze. “Ik wil dat je de trein instapt en hierheen komt. Als Ik me niet vergis, kun je om 20.00 u. bij Mij zijn. Ik ga straks eten en daarna heb Ik zin in een toetje…”

Mijn harte bonsde in mijn keel… Zei Ze nu echt wat ik denk dat Ze zei? Zonder ook maar verder na te denken, bevestigde ik met de woorden: “Ja, Meesteres. Zoals U wenst, Meesteres.”

Haar reactie was kort maar zeer duidelijk: “Waar wacht je nu nog op? Ik zie je straks, toetje…” En Ze ging offline.

Haastend naar beneden baande ik me een weg naar de deur en richting de trein. Mijn gedachten sloegen licht op hol en ik wist dat er nu al iemand bezig was met een mindplay. De treinreis duurde in mijn gedachten wel uren, maar gelukkig stond ik waar ik moest zijn op het afgesproken tijdstip bij de deur van Meesteres A.

Ik belde aan en Zij deed open. Oh, Ze was nog mooier dan ik me kon herinneren en met een zachte streling langs mij wang begroette Zij mij met de woorden: “Hmmm… heerlijk toetje. Fijne reis gehad?”

“ Ja, Meesteres,” was het antwoord dat volgde.

“Volg Mij maar, toetje.”

Toen ik binnenkwam was het huis al voorzien van de kaarsjes en waren de lichten gedimd. Op tafel lagen wat speeltjes die ik niet in een opslag kon herkennen, omdat ik betoverd was door de mooie gedaante van Meesteres A.

“Kleed je uit,” was de eerste instructie die ik kreeg. Langzaam voelde Meesteres A. met Haar handen over mijn lichaam. Ze kwam met Haar lippen bij mijn oor en fluisterde zachtjes: “Hmmm… heerlijk toetje en helemaal voor Mij alleen…”

Betoverd door Haar woorden werden mij een aantal polsboeien en een halsband omgedaan. “Hmm, staat je goed, heel erg goed…” was Haar reactie.

Meesteres A. houdt van mindplay, maar ook houdt Ze van trampling met Haar mooie collectie hakken. “Ga daar maar liggen op de grond,” was het sein dat er daadwerkelijk op mij gestaan zou worden.

Omdat Ze niet wilde dat de buren mij zouden horen, kreeg ik een mondknevel in. Meesteres A. begon langzaam op me te staan met Haar mooie lichaam. Dit was voor het eerst dat ik trampling meemaakte en damn, i love it!

Een Domina met prachtige schoenen/laarzen die boven op je komt staan… Een mooiere manier om op je plek gezet te worden is er bijna niet. Naarmate de avond verstreek, liet Meesteres A. steeds meer van Haar kunsten en gedachten zien.

Ik werd geboeid in een stoel midden in de kamer gezet. Ze pakte een blinddoek en deed me deze voor.

“Zo,” zei Ze, “nu ga Ik me eens nog meer met je vermaken!”

Zonder ook maar iets te zien voelde ik dat er iets om mijn been werd gebonden en dat mijn Meesteres op mijn schoot kwam zitten. Ze pakte wat klemmetjes en deed deze om mijn tepels en ballen. Mijn penis bond Ze strak af en terwijl Ze op mijn dijbeen zat, fluisterde Ze zachtjes: “Ik ga je berijden.”

Doordat ik niets zag, begreep ik totaal niet wat Ze bedoelde en voelde enkel dat Ze inderdaad over mijn dijbeen aan het rijden was, terwijl Ze me ondertussen in mijn gezicht sloeg en af en toe langs de klemmetjes ging.

Plotsklaps voelde ik dat Ze klaarkwam en dat de blinddoek afging. Daar zat Ze met een uitgebreide smile me te begroeten. Nu zag ik wat er om mijn dijbeen zat: een voorbinddildo speciaal voor op mijn dijbeen.

Ze kwam zachtjes bij mijn oor staan met haar lippen en zei: “Je weet dat Ik alleen mag komen, toetje?”

“Ja, Meesteres.”

“Nou, omdat je toch zoveel spanning hebt gehad en omdat je je best heb gedaan, heb ik een vernederopdracht voor je die je straks thuis mag uitvoeren. Wil je dat, slaafje van me?”

“Ja, Meesteres, wat u wilt.”

“Mooi zo. Straks thuis ga je in gedachten heerlijk terug naar vanavond, je speelt met jezelf en komt heerlijk klaar op een bordje. Hierna wil Ik dat je dit zalig oplikt met de gedachte dat het van Mijn schoenen af moet en Ik wil hier een foto van hebben voor Mijn collectie. Kun je dat slaafje?”

“Zeker Meesteres, Uw wens is mijn bevel…”

“Als je dat maar weet,” zei Ze met Haar heerlijke lach op Haar gezicht.

Dit verhaal is ingezonden door angelus82. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V