Elvira en de panty fetisjist (1)

Als verdoofd stond Leander in de lift. De lift van het Castor en Pollux complex, het duurste appartementengebouw van de stad. Zelfs de binnenkant van de lift maakte indruk op hem, maar erg veel oog had hij er niet voor. Leander moest zich volledig concentreren op zijn eigen maag, die zich om leek te draaien bij elke opwaartse beweging die de lift maakte. En natuurlijk was zijn afspraak in het penthouse, op de bovenste verdieping van het complex…

Met een subtiel piepje sprongen de liftdeuren open. Een enorme gang spreidde zich voor Leander uit. Veel lichtinval, marmer… en pal voor hem een deur. Leander slikte en stapte haastig de lift uit, ineens bang dat de deuren zich weer zouden sluiten en zijn droomafspraak nooit plaats zou vinden.

Voor de deur nam hij de tijd om zichzelf te herpakken en nam alles nog een keer door. Hij had zich gedoucht, geschoren, zijn haar netjes gedaan, hij droeg een casual spijkerbroek, hippe sneakers en een naar hij hoopte net overhemd.

Panty fetisjist

Op het laatste moment had hij nog snel een luchtje opgedaan. Voor een normaal meisje zou hij er helemaal klaar voor zijn, maar Elvira was allesbehalve een normaal meisje…

Daar ging hij in ieder geval wel van uit. De afgelopen weken had Ze hem namelijk helemaal gek gemaakt met Haar speelse, dominante chats. Iedere keer dat ze online kwam, had zijn hart een klein sprongetje gemaakt. En nu, na een paar weken chatten, had ze hem opeens bij Haar thuis uitgenodigd. Vanuit het niets.

Leander was er nog altijd ondersteboven van en weigerde gehoor te geven aan het vervelende stemmetje in zijn achterhoofd. Het stemmetje dat hem zei op te passen. Dat er gevaar op de loer lag…

Leander schudde zijn hoofd om de wantrouwende gedachten van zich af te schudden. Als hij wilde zien wie Elvira was, was NU het moment. Hij stak zijn hand uit en drukte op de bel.

˜

Elvira sloot de kamerdeur goed achter zich en liep op Haar hoge hakken naar de badkamer. Haar gelaarsde hakken waren precies tien centimeter hoog en waren niet weggelegd voor normale meisjes. Nee, je moest er echt op leren lopen en dat was één van Elvira’s talenten. Het maakte niet uit hoe hoog ze waren: op elke hak kon Elvira zich als een ware ballerina bewegen.

Ze bleef stilstaan voor de immens grote spiegel. De spiegel reikte van de vloer tot aan het plafond en was versierd met een mooie, zwarte lijst die perfect paste bij de rest van de badkamer. Het was er luxueus en modern en daar hield Ze van. Bijna net zoveel als van Haar outfit.

Voor Haar afspraakje had Ze hoge kousen aangetrokken die tot Haar dijbenen kwamen. Elvira wist namelijk dat Leander een enorme fetish had voor lange kousen, met name panty’s. Ja, Elvira wist zoveel van hem. En hij eigenlijk maar weinig van Haar. Toch had Ze besloten om hem bij Haar thuis uit te nodigen. Kijken welk vlees Ze echt in de kuip had…

Ze droeg een sexy, nauwsluitend rood jurkje versierd met speelse ritsjes dat tot net onder de kanten randjes van Haar lange kousen reikte. Ze had Haar nagels in dezelfde kleur rood gelakt en controleerde nog even snel in de spiegel of Haar haren wel goed in model zaten.

De deurbel ging. Elvira glimlachte zelfvoldaan en liep kalm door het penthouse richting de voordeur. Zou ze Haar telefoon uitzetten? Hm, nee. Ze besloot dat Ze best gestoord mocht worden. Ze vond het leuk om bepaalde dingen aan het lot over te laten.

Ze opende de deur en kwam oog in oog te staan met Leander. Hij was een stuk groter dan Zij, ondanks Haar hoge hakken. De combinatie van het overhemdje en de sneakers vond Ze aandoenlijk. En dan dat luchtje… Schattig.

‘Leander?’ vroeg Elvira speels en bekeek de jongen die voor Haar stond uitgebreid.

De jongen gaapte Haar aan, duidelijk overvallen door Haar indrukwekkende verschijning. De zijsplit van het strakke jurkje liet nog net de bovenkantjes van Haar kousen zien en Leander kreeg acuut de behoefte om de kousen in hun volle glorie te bezichtigen.

Hij slikte moeizaam en probeerde zich van Haar benen af te wenden, met het rampzalige gevolg dat zijn blik met Haar aantrekkelijk uitgestalde decolleté in aanraking kwam. Toen hij zich ook daarvan wist los te rukken, keek hij recht in het uitdagende gezicht van Elvira.

Snel wendde hij zijn blik af. ‘Ik ehm… ja…’ wist hij met moeite uit te brengen. ‘Leander!’ Natuurlijk kwam het er veel te hard uit en om zijn fout te herstellen, stak hij zijn klamme hand uit. Opnieuw zijn fout beseffend – wie zei dat Zij hem aan wilde raken? – kleurde zijn gezicht knalrood. ‘En eh… U bent Elvira?’ stamelde hij, al kon Ze amper ouder dan hij zijn.

O jee… dat begon niet zo goed voor de onervaren Leander!  Ben je benieuwd naar wat Elvira met dit schattige subje van plan is? Lees snel het vervolg: Elvira en de panty fetisjist (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V