Review: Hoe vind je een Meesteres?

Hoe vind je een Meesteres?

Deze review is ingezonden door Jelle

Deana Deveney heeft met dit E-book een heel duidelijke, laagdrempelige handleiding geschreven voor zoekende onderdanige mannen hoe ze het beste op zoek kunnen gaan naar de Vrouw van hun dromen. Naast dat dit E-book uitleg geeft over wat te doen, geeft het ook vooral uitleg over wat niet te doen.

Er worden talloze voorbeelden gegeven over aanstaande slaven die, zonder ook maar een greintje respect, erin slagen de weinige Dominante vrouwen die er zijn tegen zich in het harnas te jagen (en dan bedoel ik niet op de goede manier ;)). Ook zijn er veel fictieve verhalen over zoekende slaafjes in opgenomen.

Een van de belangrijkste dingen die opvallen aan het boek zijn de real life ervaringen die Meesteres Deana aan het boek heeft toegevoegd ter illustratie. Deze praktijkervaringen maken het boek echt meer dan de moeite waard en het is volgens mij (maar ja, wie ben ik ?) erg jammer dat er niet meer van dat soort kleine fragmenten in staan die een doorkijk geven op hoe BDSM werkelijk is.

Veel mensen, waaronder ik, hebben een soort waanbeeld waarin BDSM neergezet wordt al iets wat alleen maar puur en mooi kan zijn. Nu maakt dit boek in zijn geheel al korte metten met die illusie, maar de praktijkervaringen van Meesteres Deana laten zien dat BDSM ook een mensenspel is met foute mensen en menselijke fouten.

Hieronder zal ik een paar fragmenten aanhalen die mij bijzonder aanspraken. Het eerste verhaal gaat over een slaaf die begrijpelijkerwijze dolgraag Meesteres Deana wil dienen.

Op een dag heeft zij een proefpersoon nodig voor een nieuw bondageharnas en denkt direct aan het trappelende, klaarstaande slaafje. Helaas is hij erg zenuwachtig en durft dat niet toe te geven. Als Meesteres Deana hem in het harnas wil hangen, zakt hij door zijn benen die de spanning niet langer aankunnen.

Zonder dit te willen valt de fors uitgevallen slaaf op zijn Meesteres. Dit verhaal is allereerst heel erg grappig (sorry, Meesteres Deana!) maar ook een goede waarschuwing voor beginnende slaafjes zoals ik om vooral eerlijk te zijn. Nu geldt dit natuurlijk overal in het leven, maar in omstandigheden waar elkaars gezondheid ervan afhangt is dit natuurlijk heel erg belangrijk.

Waar het eerste voorbeeld tamelijk onschuldig was, ben ik meer geschrokken van de tweede praktijkervaring van Meesteres Deana. Hierin vertelt ze hoe ze op haar 21e voor het eerst een BDSM club in gaat.

Ze maakt de fout in haar eentje te gaan. Ze wordt door een vreemde man aangesproken en bijna ter plekke aangerand. Dit is een goede waarschuwing voor mensen om niet zomaar zichzelf in een kwetsbare positie te brengen waar je niet weet wat er met je kan gebeuren.

Een andere belangrijke les uit dit verhaal is wat voor bijzonder assertieve en dominante vrouw Meesteres Deana wel niet is. Ze weet de man op de grond te krijgen, zet haar voet op zijn edele delen en weet de man voor het aangezicht van de complete club te vernederen. Dit was bij mij een fragment waar de kippenvelrillingen me niet langer stil konden houden.

Zoals al eerder gezegd, vond ik deze stukken het fijnste om te lezen. Ik heb ze er uitgepakt omdat ik ze het leukste vond. Hiermee doe ik eigenlijk het boek verder tekort, aangezien er zoveel meer is om te lezen, vooral ontzettend handige praktische tips. Maar dat is aan de lezer zelf om uit te vinden.

Veel plezier!

Jelle

Nieuwsgierig naar dit E-book? Klik op de downloadbutton om naar de downloadpagina te gaan!

 

Download Hoe vind je een Meesteres?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V