Mag ik bij een Meesteres zelf bepalen wat ik wel en niet wil?

BDSM checklist

Vraag: Als ik bij een Meesteres ben, kan ik dan vragen wat ik allemaal wil en wat ik niet wil?

Beste onderdanige marc,

Je vraag is niet helemaal duidelijk. Als je gebruikmaakt van de vraagbaak, zorg er dan voor dat je een duidelijke vraag instuurt. Wil je weten of je aan je Domina kunt vragen wat je allemaal wel en niet wilt (kortom, je wilt weten of de Meesteres bepaalt wat jij te willen hebt)?

Of wil je juist vragen of jij jouw eigen BDSM voorkeuren kunt aangeven bij een Meesteres? Voor deze ene keer zal Ik beide kanten benaderen… 

Bepaalt mijn Meesteres wat ik te willen heb?

Een Meesteres kan van mening zijn dat Zij bepaalt wat jij te willen hebt. Als je niet zeker bent van wat Zij wil, dan kun je hier natuurlijk naar vragen. Uiteindelijk is het vaak beter om het even te vragen als iets onduidelijk is, dan dat je een opdracht verprutst omdat je het niet helemaal begreep!

Hoe maak ik mijn BDSM voorkeuren kenbaar?

Niet iedere Meesteres houdt ervan als een slaaf zijn voorkeuren, interesses en verlangens openbaart. Het is leuk als een slaafje een idee heeft van wat hij graag zou willen zien in een sessie, maar uiteindelijk draait het om het plezier van de Meesteres.

Het beste kun je gewoon vragen of je Meesteres eventueel geïnteresseerd is in een gesprekje over wat jouw voorkeuren zijn tijdens een BDSM sessie. Mocht Zij hiervoor openstaan, dan raad Ik je aan om een BDSM checklist of subbielijst te gebruiken. Deze lijst is speciaal ontworpen voor slaven om hun voorkeuren en interesses op aan te geven.

Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

1 reacties op “Mag ik bij een Meesteres zelf bepalen wat ik wel en niet wil?

 • 7 februari 2020 om 14:47
  Permalink

  Ik heb een vraag aan de meesteressen.
  Ik ken een meesteres die mij wilt hebben om in te wonen , en een d/ s relatie wil.
  Maar ze eist dat ik binnen 6 maanden gecastreerd moet zijn.. maar ik begrijp dit zo goed. Lijkt mij raar, maar ik ben verlief en zij wilt mij dol graag hebben als haar slaaf.hoe kan ik dit aanpakken ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V