Hoe het allemaal begon (4)

Dit is het slotdeel in een vierdelige verhalenreeks. Lees eerst het begin: Hoe het allemaal begon (1)

De grote fout!

Hoewel ik afgebeuld werd, veel verwijten kreeg en straf – variërend van halfnaakt op balkon tot in de hoek en billenkoek met de mattenklopper totdat mijn billen gloeiden en ik niet meer kon zitten, terwijl daarbij ook een warm gevoel van opwinding ontstond als de pijn geleidelijk verdween – kreeg ik steeds meer privileges van Tante.

Ik voelde ik mij wat zekerder worden en genoot ervan zo goed mogelijk alles uit te voeren. Op een dag bleef mijn Tante langer weg dan gewoonlijk en ik had al mijn klusjes gedaan, zelfs de houten vloer geboend.

Dat moest ik altijd doen in een soort diensterkostuum, wat eigenlijk een soort jurkje was, maar hoewel ik het niet echt leuk vond, had Tante het bevolen en mij een paar keer heel streng aangekeken. Dat was genoeg.

Ik moest dan eerst voor dit huishoudelijk werk dat kostuum aantrekken en zo de vloer boenen. Ze zei dan plagend dat ik haar kamermeisje was en een andere naam moest krijgen. Wat zou toch geschikt zijn? Jannie, jane, hoe wil je heten, suffie? Oh nee, natuurlijk: sissie!

Dat is de perfecte naam voor je! Nou, sissie, schiet eens op met die vloer! God, we zouden een mooie vrouw van je kunnen maken met dat mooie blonde haar en je hebt mooie benen ook eigenlijk. Vrouwenbenen, echt geen mannenbenen.”

Gek genoeg had zijn zusje dat ook gezegd en soms stond hij voor de spiegel, keek naar zijn gestalte en legde dan zijn hand op zijn geslacht. Dan was hij meer een vrouw dacht hij dan… Zo zag het er dan beter uit, toch?

Enfin, hij droomde wat en liep door de gang. Hij bleef stilstaan voor de roze deur – het grote verboden gebied – maar Tante was er nog niet en…

Hij duwde tegen de deur aan. Tot zijn stomme verbazing gleed de deur als geolied open en daar zag hij het bed, de opmaaktafel, op het bed een jurk uitgespreid en…. Hij was binnen en liep rond.

Veel roze inderdaad: het bed, de kast en op de kaptafel veel make-upspullen. Er was ook een grote kledingkast. Hij deed hem open. In het midden een grote spiegel en links en rechts kleding. Vrouwenkleding, van een meisje zo te zien. Van haar dochter. Aan de linkerkant prachtige jurken: in alle kleuren en sommige van zijde, en kort en lang en ertussenin.

Hij betastte die jurken met zijn vingertjes, voelde soms de sensatie van de zachte stoffen, voelde een soort verlangen bij hem opkomen. Hij kon zich niet meer bedwingen, pakte een jurk eruit, hield hem voor de spiegel, hield hem voor zijn eigen smalle figuurtje, wat mooi!

Hij verloor alle tijd en besef en voordat hij het zelf begreep, had hij de jurk aangetrokken, die zich ongelooflijk mooi paste, en zwierde er rond voor de spiegel. Hij was Narcissus die verdronk in zijn spiegelbeeld, verliefd op zichzelf als mooi meisje met een baljurk!

Tante Tina keek hem aan – haar aan, kunnen we beter vanaf nu zeggen. Ze zei niets.

Het prinsesje in haar baljurk begon te trillen, maar Tante zei nog niets. Toen sprak zij de woorden: ”Je hebt gekozen en je leven is vanaf nu heel erg drastisch veranderd!” Deze laatste woorden sprak zij heel beslist uit.

“Sissie. Je heet nu voorgoed Sissie! Je kleedt je nu alleen nog maar in meisjeskleding. Ga naar je kamer, pak al je jongenskleding en die jurk houd je aan!”

Zo deed ons sissie en ‘zij’ moest al die jongenskleding wegzetten bij het vuil, nog gekleed in de baljurk en voor iedereen zichtbaar.

Vanaf die dag verhuisde hij naar de pink room, waar hij leerde hoe zich als een meisje te kleden, lopen, gedragen, schoon te maken in zijn sissymaiduniform en zo boodschappen te doen, de blikken van de jongens over zich heen te voelen glijden en daarbij vreemd opgewonden te raken.

Langzamerhand raakte sissie ervan overtuigd dat hij in feite een meisje was en leerde van Tante Tina hoe daarmee om te gaan. Zij was blij eindelijk weer een dochter te hebben. Gehoorzaam en lief, als Assepoester en in alles te kneden.

Sissie leerde voor haar koken, wassen, alle huishoudelijk werkzaamheden en ze leerde ook langzamerhand hoe om te gaan met haar ontluikende seksualiteit: ze mocht haar clitty alleen melken op gezette tijden en dan heel snel zonder genot. Ze moest klaarkomen in een kopje en dat zichtbaar voor haar opdrinken. Z moest leren hoe mannen te plezieren met haar mond en ook met haar kont.

Zo werd zij een volleerde sissymaid en ook hoertje, en zo legde Tante de basis voor haar, ook toen zij emigreerde en haar sletje de opdracht gaf op zichzelf te gaan wonen en het maar uit te zoeken…

Het laat zich denken dat ‘zij’ snel tot diepe depressie viel en naarstig op zoek ging naar een meesteres om te dienen…

sissiecorrie

Dit verhaal is ingezonden door sissiecorrie. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V