Hoe het allemaal begon (1)

Ingezonden door sissiecorrie

Mijn leven als jongen kenmerkte zich door mijn strenge tante, die mijn gedrag streng corrigeerde en al mijn gedachten leek te kennen. Ze heeft mij opgevoed vanaf mijn 12e jaar toen mijn moeder overleed…

Mijn vader had al eerder de benen genomen en het gezin zieltogend achtergelaten, mijn zusje Eline ging naar familie in Amerika en voor mij was besloten dat ik naar de alleenstaande Tante Tina ging. Dat was makkelijk voor mij, want ik kon dan ook gewoon op mijn oude school blijven en bovendien had Tante Tina gezegd dat zij mij graag wilde opvoeden.

Ze had daarbij wel even streng in mijn ogen gekeken op een manier die me onzeker maakte, maar ook voelde ik gelijk een neiging tot toegeven, wat me merkwaardig genoeg een warm gevoel gaf. Wat zij met dat opvoeden precies bedoelde, zou ik allemaal nog achterkomen.

Tante Tina was ongeveer veertig jaar en zag er zeer modieus uit. Ze liep altijd op hoge hakken, had kousen aan en strakke rokken, mantelpakjes en satijnen blouses en vaak als ze naar buiten ging droeg ze heel chique jassen van bont in de winter of zijde in de zomer.

Alles in haar huis was heel netjes ingericht en zeer smaakvol: mooie houten vloeren, in de woonkamer een grote open haard met daarvoor een heerlijk groot dierenvel en prachtige mahoniehouten meubelen. Het was mooi ingericht, maar niet overdadig, wel duidelijk met zeer veel smaak en zonder overbodige tierlantijnen.

Toen ze me mij ontving, keek ze me vanuit de hoogte aan en toen ik terugkeek in haar grote, donkere ogen, maar ook doordringend, zei met een beetje strenge stem dat ik nooit een dame als zij zomaar mocht aankijken en dat het beleefder was naar beneden te kijken als zij het woord had.

Vlug sloeg ik mijn ogen neer, maar dan keek ik naar haar mooie schoenen en in mijn puberbrein veroorzaakte dat al vonken, vooral omdat haar prachtige benen in mooie kousen met naad staken en mijn gedachten dwaalde helemaal af naar erotische vergezichten…

“En herhaal nu wat ik je gezegd heb, Jan Pieter!”

Ik schrok me dood. Ik had niets van haar hele verhaal gehoord, wist alleen nog iets van om acht uur naar bed, geen geluid maken en schoenen uit bij de deur… en…

“Ikke… “ hakkelde ik, “moet mijn schoenen uitdoen als ik binnenkom en… om acht uur naar bed en geen geluid maken dan meer, ik… en…” Ik werd vuurrood, herinnerde me nog net dat ik haar niet mocht aankijken, keek naar de geboende houten vloer en wist niets meer te zeggen.

“Stoute jongen!” snerpte haar stem, “ik was hier al bang voor! Dat heb je nu altijd met jongens van jouw leeftijd. Ik had liever je zusje gehad, dat is een meisje dat weet hoe het hoort en niet haar gedachten laat afdwalen als ik tegen haar praat.

Wat mankeert jou? Waarom luister je niet naar je tante? Jij hebt nog heel wat te leren hier en dat begint nu! Ik wil dat je alles doet wat ik zeg, altijd met twee woorden spreekt en al mijn karweitjes hier gaat doen die ik je opdraag! Heb je dat begrepen? Antwoord mij!”

‘Ja, tante Tina!” hakkelde ik.

“Wat heb je dan begrepen, suffie?”

“Dat ik alles doe wat u zegt, met twee woorden spreek en alle karweitjes doe die u voor me heeft, Tante Tina.”

“Goedzo, suffie! Je eerste goede antwoord. Zo heet je nu hier in huis: suffie, sufkont, watje… Tante geeft je al deze bijnamen hier in huis, omdat je dat verdiend hebt, begrepen? Want veel verstand en manieren heb ik nog niet gezien. Heb je dat begrepen, dombo? Wat heb je begrepen dan?” zei ze weer met heel strenge stem die door me heen resoneerde.

‘Dat ik allerlei bijnamen krijg die ik dik verdien door mijn onhandigheid, domheid en niet willen luisteren, Tante Tina.”

“Hmmmmm, goed uitgedrukt voor een watje. Misschien ben je dan toch nog opvoedbaar… We zullen zien. Loop nu mee met Tante en luister heel goed naar wat ik zeg.”

Ik liep met bonzend hart achter haar aan en keek ondertussen naar haar prachtige benen en de slank afkledende rok met split die iedere man en zeker een onzeker pubertje zoals ik was het hoofd op hol liet slaan…

Dit is het eerste deel in een vierdelige verhalenreeks. Lees snel het volgende deel: Hoe het allemaal begon (2)

Dit verhaal is ingezonden door sissiecorrie. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

5 reacties op “Hoe het allemaal begon (1)

 • 8 december 2011 om 19:36
  Permalink

  Hallo Sissycorrie,

  Het lezen van dit verslag/verhaal vond ik prettig
  te lezen en kijk al uit naar de volgende delen
  die komen gaan
  want het is boeiend te lezen wat je hebt ondergaan

  slaafje richard

  Beantwoorden
 • 9 december 2011 om 20:50
  Permalink

  Veelbelovend begin. Eigenlijk altijd zo’n “tante” willen hebben..

  Groet,

  sub_dennis

  Beantwoorden
 • 13 december 2011 om 18:07
  Permalink

  Een echte tante voor mij,ben een ongehoorzame jongen.Ik luister slecht zal dagelijks wel straf krijgen.

  Beantwoorden
  • 19 juni 2017 om 22:43
   Permalink

   zal je dat erg vinden ik ben net zo dus ik ook hoor

   Beantwoorden
 • 13 december 2011 om 22:13
  Permalink

  Ik herken mij hier wel in ben zelf ook een ondeugende jongen van 15 bij de Mrs en krijg ook straf ben niet elke dag bij Haae anders kreeg ik elke dag straf op mijn blote billen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V