Hoe het allemaal begon (3)

Dit is het derde deel in een vierdelige verhalenreeks. Lees eerst het begin: Hoe het allemaal begon (1)

Klusjes voor tante

Tante gaf me een heel lijstje mee: eerst moest ik naar de supermarkt boodschappen doen, daarna moest ik alles opruimen in de koelkast en de voorraadkasten. Ze wees alles voor me hoe en waar. Ze legde ook uit dat Tante overdag soms sliep, zoals nu, en dat ik heel zachtjes moet doen, op mijn kousen lopen, niet met deuren slaan, enzovoorts.

Als ik met alles klaar was, moest ik een schortje aandoen dat ze al klaar had liggen en de vaat doen. Alles heel netjes afwassen en daarna afdrogen. Pas dan mocht ik even wat voor mezelf doen.

Dat wil zeggen: ik mocht niet in de kamer uitrusten, alleen op mijn slaapkamer. Ik mocht nooit in de woonkamer zijn zonder iets te doen. Pas in bijzijn van haar en op haar uitnodiging mocht ik daar wel zijn. Of ik dat begrepen had? Jazeker!

Eigenlijk was ik blij om iets te doen te hebben en vol enthousiasme ging ik boodschappen doen, kwam daarna heel zachtjes binnen en borg alles op zoals zij gezegd had. Vreemd genoeg gaf het me een warm en goed gevoel dit te doen, precies zoals ze bevolen had.

Ook deed ik daarna het schortje om en begon aan het vaatwerk. Dat viel niet mee, het stond al een paar dagen en ik moest soms flink boenen. Maar alles lukte en ook het afdrogen met de vaatdoek ging goed. Ik borg alles netjes op en was zelfs een beetje trots erop. Ik hoopte maar dat Tante tevreden zou zijn.

Tante sliep nog en ik ging terug naar mijn slaapkamer, waar ik met een leerboek op bed ging liggen. Ondertussen droomden mijn gedachten weg. Wat een vreemde overgang was dit toch.

Ik miste wel mijn zusje. Haar gelach, haar pesterijen… Ze had me eens als een meisje verkleed, een foto gemaakt en aan de hele klas laten zien, waar iedereen dubbel had gelegen en mij een week lang Jantien had genoemd, in plaats van Jan Pieter. Nou ja!

De deur ging open. Tante Tina zag haar neefje met een lach op zijn gezicht liggen. Ze keek glimlachend naar zijn blonde krullen en het meisjesachtig postuur. Het deed haar denken aan…

Ze schudde snel die gedachten van zich af en schraapte haar keel. Dat was al genoeg om hem wakker te krijgen. Snel schoot hij overeind en stamelde een excuus. Ze zei maar één woord: “Kom!”

Als in een droom liep hij achter haar aan. Het leek wel alsof ze een soort magneet had, waardoor hij met een dwingende kracht werd aangetrokken. Eigenlijk maakte het niet uit wat hij moest doen of hoe boos ze was. Als hij maar bij haar in de buurt mocht zijn, dan was het goed.

Hij mocht naar de woonkamer komen. Ze ging zitten met haar magnifieke figuur, zo ladylike, zo stijlvol en ook uitdagend en trots, en ze wees met een vinger naar het kleed voor de open haard.

“Zo, suffie. Je hebt hard gewerkt en Tante ziet toekomst voor je, hoewel er nog veel aan je moet gebeuren. Je mag nu even op dat kleed zitten en met Tante samen tv kijken, maar je mag nooit achterom naar mij kijken, alleen maar naar voren kijken. Heb je dat begrepen? “

Ik knikte en herhaalde wat ze gezegd had. Goed zo! Daar lag ik dan, op het warme, wollen kleed. Achter mij hoorde ik hoe Tante af en toe haar benen over elkaar sloeg en dat geluid gaf me een diep zinderend gevoel, waarmee ik nog niet goed raad wist.

Ik had graag achterom gekeken, had graag haar gezien, hoe ze daar zat met haar prachtige benen, kousen, schoenen, galante rok en blouse en het mooie vrouwelijke haar, dat zij meestal opgestoken had.

Ik had mijn leven willen geven om een blik naar haar te werpen en ik merkte dat ik helemaal niet meer naar de tv show kon kijken, maar alleen maar met dit soort mijmeringen bezig was. Zij was helemaal in mijn gedachten en het was alsof er daarbuiten niets meer bestond…

Dit was het derde deel in een vierdelige verhalenreeks. Lees snel het slotdeel van deze serie: Hoe het allemaal begon (4)

Dit verhaal is ingezonden door sissiecorrie. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V