De ontvoering

In 2010 was ik als slaafje nog onervaren en had ik veel fantasieën die ik uitgevoerd wilde hebben. Zo was een van mijn fantasieën dat ik ontvoerd wilde worden. Het gevoel van onmacht ervaren, niet weten waar je bent, alles uit handen geven, gedesoriënteerd zijn, de kick ervaren om helemaal niets te kunnen doen…

Op dat moment had ik een Meesteres leren kennen en al mijn fantasieën en ideeën afgegeven voor mijn do’s en dont’s lijstje. Op dat lijstje stond ook dat ik ontvoerd wilde worden. Na een aantal sessies met de Meesteres om het vertrouwen te winnen, was het moment daar om weer een stap verder te gaan als slaafje.

Als ik weer terugdenk aan die sessiedag, dan herbeleef ik dat moment dat ik ontvoerd werd weer en lijkt het wel alsof het gisteren gebeurd is.

Op een gegeven moment kreeg ik een mail van mijn Meesteres dat ik een aantal spullen bij elkaar moest zoeken voor de grote dag: zaklantaarn, oude schoenen, trainingspak dat je snel uit kunt doen en twee handboeien.

Ook stond in de mail dat ik tijdens de autorit niet mocht communiceren met mijn Meesteres en dat ik op een bepaalde tijd bij de Meesteres moest zijn om af te spreken. Vanuit Haar huis zou het avontuur beginnen. Haar Partner zou ons rijden naar de plek waar de sessie zou voortgaan.

De dag was aangebroken om ontvoerd te worden. Het was die dag koud en het regende een beetje. Ik was erg zenuwachtig, maar besloot op me af te laten komen wat komen zou. Mijn Meesteres en Partner waren zichtbaar opgetogen en alles was tot in de puntjes geregeld; er kon niets fout gaan.

We reden een straat in en parkeerden de auto. Daar werd ik geblinddoekt, kreeg ik handboeien achter mijn rug gebonden en werd ik in de riem gezet. We waren vlakbij een snelweg en als je geblinddoekt bent kun je voor dat kleine stukje nog wel voelen waar je naartoe gaat, maar al snel weet je niet meer hoe je rijdt. Ik was al snel gedesoriënteerd.

Voor mijn gevoel reden we uren rond voordat we aankwamen bij de locatie. De autorit zelf bleek uiteindelijk maar een uur te duren. Tijdens de rit was ik best rustig en dat kwam omdat het vertrouwen in Mijn Meesteres en Partner groot was.

De auto werd geparkeerd. De blinddoek ging af en de handboeien werden losgemaakt. Ik vroeg me af waar ik was. Het was bij een duingebied en we liepen gezamenlijk naar de locatie.

Omdat het al donker was, moesten Mijn Meesteres en Partner goed kijken waar het nou was. Eenmaal gevonden bleek het een oude bunker te zijn met allerlei gangenstelsels. Het was zeker een toplocatie voor de sessie.

Nadat we op de plek aangekomen waren en de kaarsen aan waren, moest ik me helemaal uitkleden en was ik helemaal naakt. Omdat het ook nog waaide en regende, had ik het al snel koud, maar ik liet me (eerst) niet kennen.

Eerst werd mijn pik nog in een bondage gelegd en moest ik tegen een hek aan staan. Mijn handen werden daaraan geboeid, zodat ik gespreid vaststond en ik werd geblinddoekt. Bij elke handeling die de Meesteres bij me uitvoerde, werd het vereeuwigd met de fotocamera. Alle foto’s werden gemaakt door Haar Partner.

Ik werd weer losgemaakt, kreeg een halsband om en kroop als een hondje achter de Meesteres aan op de koude ondergrond van de bunker. We kwamen weer uit bij een hek, waar ik weer tegenaan werd gezet met de handboeien. Ook kreeg ik zware tepelklemmen op mijn tepels.

Nadat het er een tijdje opgezeten had, werd het er weer afgehaald en werd ik toegetakeld met een sigaret. Ze drukte de sigaret uit tegen mijn tepels en ik voelde het sissen op mijn tepels.

Nadat we een sessie van een uur hadden gedaan in de bunker en ik nog steeds naakt was, stond ik te bibberen van de kou en besloot ik met de sessie te stoppen, want ik vond het te veel worden voor mij. Gelukkig vonden Mijn Meesteres en de Partner dat goed en we ruimden alles netjes op.

Het terugvinden van de auto was alleen niet zo makkelijk, omdat we een andere kant opliepen dan waar we vandaan kwamen. Toen we uitkwamen op een grote weg, zagen we al snel de auto weer en reden we naar huis. Dit keer was ik niet geboeid en geblinddoekt, en dat was toch wel fijn.

Als slaafje was ik superblij dat ik weer een stap verder was gekomen en ik was trots op mezelf dat ik het er toch goed vanaf had gebracht. Ik zal deze SM sessie dan ook nooit meer vergeten, zeker ook omdat ik op dat moment nog een onervaren slaafje was.

Onderdanige groet,

slaafje Richard

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V