Gevulde mok ellende

Toen Ik vandaag mijn ogen opende, voelde Ik direct de aanwezigheid van de nazomerse warmte. Ik rek mezelf loom uit en geniet nog even van een lui gevoel voordat Ik de gordijnen opentrek om Mijn lichaam te laten baden in het zonlicht.

Deze ochtend ben Ik erg besluiteloos wat betreft Mijn kleding. Hoewel Ik normaal precies weet wat Ik wil, hoe Ik het wil en hoe Ik het zal krijgen, blijft kleding uitkiezen een verhaal apart. Na enige bedenktijd besluit om voor simpele en gemakkelijke kleding te gaan.

Een halflang spijkerrokje met een wit bloesje. Grijzend trek Ik het witte bloesje over Mijn zwarte bh aan en ben Ik al bezig met het verzinnen van afkeurende opmerkingen voor starende mannen. Ik ben en blijf een Bitch (met een hoofdletter B). 😉

De rest van de ochtend verloopt heerlijk simpel. Ik doe Mijn haar en make-up en Ik geniet van het ontbijt dat vanochtend vroeg al klaar gezet is door slaaf t. De slaaf in kwestie mag zichzelf bijzonder gelukkig prijzen dat hij Mij niet wakker gemaakt heeft.

Zijn klunzige houding heeft hem in het verleden al heel wat problemen bezorgd. Grinnikend geniet Ik van Mijn thee, terwijl Ik terugdenk aan vorige week. In een uitermate ongemakkelijke bondage heeft tom een uur onder de koude douche doorgebracht. Dat zal hem afleren dusdanig naar Mijn lichaam te staren dat hij Mijn tas op de vloer over het hoofd ziet.

Om precies elf uur hoor Ik de voordeur opengaan. Ik hoor wat gestommel uit de hal komen en zacht gevloek. Heb Ik al vermeld dat tom een beetje klunzig is? Ik betrap Mezelf erop dat er ongemerkt een grijns over Mijn gezicht gekomen is.

Vanuit Mijn ooghoek zie Ik tom de kamer binnenkruipen in een donkerblauwe boxershort met om zijn nek de mooie leren halsband die Ik uitgezocht heb. Zoals een getrainde slaaf betaamt, neemt hij netjes plaats naast de bank. Op zijn knieën met zijn handpalmen en voorhoofd op de vloer. Zonder er nog bij na te denken, plaats Ik Mijn lege mok op zijn rug.

“Ik ga de stad in, er ligt een lijstje met wat er moet gebeuren op het bureau. Als Ik terugkom, verwacht Ik jou in exact dezelfde positie en zijn alle klusjes gedaan.”

Op Mijn gemak pak Ik Mijn tas en loop Ik langzaam naar de voordeur. Ik weet dat slaven altijd het geluid van Mijn hakken volgen. Die wetenschap geeft Mij een heerlijk machtig gevoel.

Het geluid (of het ontbreken ervan) van Mijn voetstappen kan een dusdanige impact hebben dat iemand zijn/haar handelingen erop afstelt. Het klikkende geluid kan zoveel gevoelens oproepen. Angst, opwinding, verwachting, hoop, aandacht en straf. Ik vind het dan ook heerlijk om op hakken rond te lopen.

In de stad heb Ik vandaag niet zoveel bijzonders gedaan. Een aantal etalages bekeken en op een terrasje op Mijn notebook aan een artikel gewerkt. Heerlijk ontspannen, maar vooral grijzend loop Ik richting huis.

Ik weet dat slaafje tom zijn orders niet goed opgevolgd heeft. Ongeduldig zoek Ik naar mijn sleutelbos om de deur te openen. Het geluid van Mijn hakken echoot door de hal en Ik weet dat dit geluid alleen al voldoende is om tom op zijn plek te zetten.

Grijzend loop Ik de kamer in en Ik zie tom netjes op zijn plekje wachten. Ik loop een beetje heen en weer, tom in de waan latend dat Ik zijn klusjes aan het controleren ben. Ik moet ook enorm moeite doen om niet te gaan giechelen, wetend wat er komen gaat.

Na een paar minuten trek Ik een keukenkastje open en zie Ik daar netjes opgeruimd en afgewassen Mijn lege mok van vanmorgen staan. Ik pak de mok op, loop richting tom en laat deze voor zijn neus stukvallen. Tom schiet overeind en Ik kan de schrik van zijn gezicht aflezen.

“Als Ik het Me goed herinner, waren Mijn orders om de lijst met klusjes af te werken en om in exact dezelfde positie te zitten als Ik terugkwam…”

“Da..hat.. kl..opt Meesteres.” (Zijn gestamel en angst zijn voor Mij al voldoende om een heerlijke warme tinteling door Mijn lichaam te voelen trekken.)

“Ik meen Mij toch heel goed te herinneren dat deze mok op jouw rug stond toen Ik wegging, maar toen Ik terugkwam stond hij daar niet meer. Wat denk je dat Ik daar aan ga doen, slaaf?”

“U… ga…haat.. mij straffen zo..zzzoals ik verdiend heb, Meesteres.”

Ik denk dat slaafje tom voortaan wel wat meer nadenkt over Mijn bevelen en mogelijke dubbele betekenissen. Ik laat hem pas om 9 uur ’s avonds naar huis gaan. Ik weet zeker dat het een lesje geweest is die hij zich nog lang zal heugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V