Hoe ik in kuisheid terechtkwam (1)

De eerste stappen

Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met een prachtige vrouw en voor de buitenwereld hebben wij een typische huisje-boompje-beestje vanilla relatie. Al jaren echter kriebelde er onderhuids iets, omdat ik me onderdanig voelde en me ook zo gedroeg.

Ik heb dat een hele tijd genegeerd, maar zo ongeveer tien jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Na heel lang piekeren en twijfelen vertelde ik mijn vrouw over mijn onderdanige gevoelens. Natuurlijk schrok zij daar in eerste instantie van, maar ze kon het wel waarderen dat ik erover wilde praten. Na een heel lang en begripvol gesprek vroeg ik haar ten slotte of zij mijn Meesteres wilde worden.

Ik vroeg dit bewust expliciet aan haar, omdat zij altijd al ons seksleven heeft bepaald. Wij hadden namelijk niet zo heel vaak seks, omdat zij daar niet zo’n behoefte aan had. Als het er echter van kwam, bepaalde zij wat er gebeurde en op welke manier.

Dat gesprek eindigde met de afspraak dat wij voorzichtig zouden gaan proberen of BDSM iets voor ons was. Net als veel anderen begonnen wij rustig aan met wat vastbinden, uitdagen, plagen, enzovoorts. Onze speelavonden in bed werden heerlijk ingevuld en wij gingen steeds verder. Ik werd regelmatig op bed vastgebonden en dan speelde zij heerlijk met mijn tepels, mijn ballen en mijn lul. Daarbij werden soms klemmen gebruikt. Zo zetten wij de eerste stappen op ons BDSM pad en beide genoten hier enorm van.

Een heel boze Meesteres

Op een zaterdagavond vroeg ik weer eens of Zij met mij wilde spelen, maar Haar antwoord was een keihard: “Nee.” Ik ging teleurgesteld naar bed. Toen Zij niet lang daarna naast mij kwam liggen, vroeg ik het opnieuw, maar ook nu zonder succes. Omdat ik toch wel erg geil was, begon ik met mijzelf te spelen, hoewel ik weet dat Zij enorm walgt van rukkers.

Na een paar minder vriendelijke woorden en de nodige boze blikken van Haar kant vielen W/we beide in slaap. De volgende dagen was de sfeer in huis om te snijden. Groot was dan ook mijn verbazing toen Zij twee weken later voorstelde om weer eens lekker te gaan spelen.

Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, dus ik haastte mij naar de badkamer om mijzelf intiem te scheren en om een douche te nemen. Niet lang daarna kwam mijn Meesteres boven. Ze bond mij vast op bed en deed mij een blinddoek voor. Daarna verliet Zij de kamer om zichzelf ook op te frissen.

Na voor mijn gevoel wel een half uur machteloos te hebben gewacht, hoorde ik Haar weer de kamer binnenkomen. Ze nam naast mij plaats op het bed en pakte mijn geslacht op een goddelijke manier vast. Ik kon niet direct thuisbrengen wat Zij precies aan het doen was, maar het ging in ieder geval gepaard met een heleboel gemopper.

Niet veel later begon Zij mij af te trekken en dat was een hemels genot, omdat Zij dat nog nooit eerder gedaan had. Jammer genoeg kon ik er niet lang van genieten, omdat ik natuurlijk veel te snel klaarkwam. Algauw spoot het warme sperma over mijn buik en voelde ik hoe Zij mij schoonmaakte.

Toen mijn erectie helemaal ingezakt was, pakte Zij opnieuw mijn geslacht beet. Nog nagenietend van mijn klaarkomen vroeg ik Haar verbaasd wat Zij aan het doen was. Ik kreeg geen antwoord, maar ik voelde wel iets om mijn ballen zitten en even later ook om mijn penis. En toen een klikje…

Ik was erg verbaasd toen Zij mij – nu al? – losmaakte. Toen de blinddoek afging, was het eerste wat ik zag dat mijn Meesteres gewoon gekleed was en dat Ze naar mijn kruis keek. Ik volgde Haar blik en zag toen iets wat ik nog eerder had gezien. Er zat iets om mijn geslacht! Het bleek een kuisheidsgordel te zijn. Zonder iets te zeggen draaide Zij zich om en ging naar de badkamer.

Boosheid, verbazing en verontwaardiging raasden door mij heen en ik voelde mij beroerd als nooit tevoren. Ik ging naar beneden en vond daar op de salontafel een briefje met een heel korte en duidelijke tekst: “Hallo, lieve schat van me. Ik hoop dat jij heel veel plezier mag beleven aan jouw kuisheidsgordel. Gr. Nadiene.” Met een boos gevoel in mijn lijf ben ik op de bank gekropen en in slaap gevallen.

Benieuwd of de onderdanige erik s. nog uit zijn kuisheidsgordel mag? Lees snel de rest van zijn BDSM ervaringen in Hoe ik in kuisheid kwam (2)

1 reacties op “Hoe ik in kuisheid terechtkwam (1)

  • 24 november 2016 om 17:54
    Permalink

    erg mooi verhaal. dit is de ultime ode aan de de vrouw.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V