Hoe ik in kuisheid terechtkwam (2)

Steelworxx Crossfire Kuisheidsgordel

Dit is het tweede en tevens laatste deel van erik s.’s ervaringen met kuisheidsgordels. Lees eerst Hoe ik in kuisheid terechtkwam (1)!

Kuisheidservaringen

De volgende morgen stond mijn Vrouw al vroeg naast me. Ze tilde mijn ochtendjas op en wierp een blik in mijn slip. “Staat jou geweldig,” was het enige wat Ze zei. De eerste dagen met zo’n kuisheidskooi (een CB 2000) om je geslacht waren best wel pijnlijk. Er was totaal geen tijd geweest om eraan te wennen.

Het voelde wel heel fijn toen mijn Meesteres na twee dagen de kooi verwijderde om mij te wassen. Na een week kuisheid begon de pijn gelukkig af te nemen. Helaas maakte dat plaats voor een enorm stuk frustratie omdat ik niet meer kon klaarkomen. Dat werd nog eens gestimuleerd door het uitdagende gedrag van mijn Meesteres.

Na twee weken kuisheid stelde de Meesteres voor om weer eens te spelen en daar zei ik natuurlijk geen nee op. Zij bond mij op bed vast zodat ik geen kant meer op kon en ik kreeg een blinddoek voor. Vervolgens ging Zij op mijn gezicht zitten en mocht ik Haar uitgebreid likken. Ik kon jammer genoeg niets zien, maar het smaakte heerlijk.

Het enige minpuntje was de pijn beneden. Terwijl ik mijn Meesteres verwende, werd de kooi langzaam maar zeker gevuld met iets dat er uiteindelijk knalpaars uitzag. Zeker, het was genieten, maar het is jammer dat de kooi niet af mocht.

Ongeveer vijf weken daarna stelde mijn Meesteres voor om weer eens seks te hebben en dat was natuurlijk geweldig. Zij deed mijn kooi af en waste mij, waarna ik Haar mocht verwennen met mijn handen vastgebonden achter mijn rug. Ik besteedde heel veel aandacht aan Haar mooie grote borsten, waarna ik mocht afdalen naar Haar liefdesgrot. Meesteres Nadiene merkte duidelijk aan mij dat ik op ploffen stond. Daarom liet Zij mij al snel in Haar heerlijke, drijfnatte grotje binnentreden. Helaas kwam ik al klaar op het moment dat ik bij Haar naar binnen ging.

Na de wasbeurt werd de CB weer keurig omgedaan, maar op mijn vraag of mijn straf er al op zat, kreeg ik geen antwoord. Omdat mijn geslacht aan de gordel begon te wennen, ging alles wat ruimer zitten. Dit loste de Meesteres op door een kleinere ring te plaatsen en door het verkleinen van de afstandsbusjes. Dat werd dus weer een pijnlijk weekje…

Diverse kuisheidsgordels

De kuisheidsgordel ging helaas – nou ja – na ongeveer een half jaar stuk omdat hij niet bestand bleek te zijn tegen 24/7 gebruik. Na acht dagen zonder CB – wat erg – plaatste de Meesteres een nieuwe gordel. Ditmaal ging het om een CB 3000.

Deze beviel prima, alleen was mijn penis nu helemaal afgesloten. Ook deze CB ging na ongeveer een jaar stuk. Dat betekende voor mij weer een paar dagen vrijheid. Lang kon ik daarvan echter niet genieten, want mijn Meesteres had een stalen CB op internet besteld. Dat was wel even wennen, want zo’n stuk ijzer om je penis is eigenlijk best wel zwaar.

Na verloop van tijd ging deze CB roesten, want ik moest er ook mee douchen. Omdat mijn Meesteres het toch wel heel fijn vond om mij gekuist te houden, mocht ik Haar op internet helpen zoeken naar een andere kuisheidsgordel. De keus viel op een Steelworxx Crossfire. Deze werd op maat (door Haar gemeten) besteld.

Na ongeveer drie weken werd ik naar boven geroepen en werd mijn oude CB vervangen door deze Steelworxx van roestvrij staal. Het is een bijna geheel dichte kooi met plasopening aan de onderkant. Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik deze kuisheidsgordel nog steeds om. Hij zit erg strak en klaarkomen is echt onmogelijk. Bovendien is mijn penis onzichtbaar omdat de stalen buis alles afsluit.

Leven in kuisheid

Mijn boosheid op het moment dat ik voor het eerst gekuist werd, verdween vrij snel en veranderde uiteindelijk in wat anders. Ik ben tot op de dag van vandaag super trots dat mijn Meesteres mij gekuist heeft. Minpuntjes zijn er natuurlijk wel.

Ik moet er bijvoorbeeld echt niet aan denken dat een ander ontdekt dat ik gekuist ben. Bij verjaardagen of andere gelegenheden waar veel mooie dames lopen, kost het best wel moeite om niet opgewonden te raken. Normaal gesproken zie je de kuisheidsgordel niet zitten onder mijn kleren, maar als ik opgewonden raak wordt dat wat anders. Ook moet ik er niet aan denken om ooit de opdracht te krijgen om mijn kuisheidsgordel aan iemand anders te laten zien.

Natuurlijk is het soms weleens moeilijk om met zo’n stuk ijzer te moeten rondlopen, maar dat weegt niet op tegen het geweldige gevoel dat ik mijn Meesteres mag dienen. Zij geniet enorm van mijn totale seksuele machteloosheid en dienstbaarheid die alleen maar groeit. Bijna dagelijks daagt Zij mij uit door even subtiel Haar hand op mijn kruis te leggen of plaagt Ze mij met een lekker luchtje. Daardoor raak ik direct opgewonden, maar helaas kan ik daar verder niets mee.

Mijn kuisheidsgordel zal zeker om blijven. W/we genieten er beide nog elke dag van. Spelen doen W/we nog regelmatig, maar seks is er alleen bij als de Meesteres het wil. Natuurlijk zou ik wel vaker seks willen hebben, maar ook zonder dat is het nog steeds elke dag genieten van elkaar. Ik kan mij niets mooiers voorstellen dan om het mijn Meesteres naar de zin te maken en dat is ook wat ikzelf het liefste wil.

erik s.

9 reacties op “Hoe ik in kuisheid terechtkwam (2)

 • 16 november 2012 om 13:18
  Permalink

  Mag ik bij deze de Dames hier hartelijk bedanken voor het plaatsen van mijn verhaal.Keurig weergegeven allemaal,ik hoop dat er nog vele het zullen lezen.
  nederige groet erik s.

  Beantwoorden
 • 16 november 2012 om 13:53
  Permalink

  Met heel veel plezier gedaan Meesteres Artemis
  gr. eriks.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2013 om 21:39
  Permalink

  Geweldig verhaal…ook ik draag een CB-6000….voelt geweldig

  Beantwoorden
 • 26 oktober 2013 om 23:21
  Permalink

  Lieve Nadiene en erik,

  Wat ontzettend leuk om hier weer wat van jullie te lezen !
  Helaas hebben we door omstandigheden het contact met elkaar verloren, het lijkt mij erg fijn om weer met elkaar in contact te komen.
  Als jullie dit lezen willen jullie dan een reactie achterlaten zo dat we wat informatie uit kunnen wisselen?

  Voor nu een dikke warme knuffel met een kus,

  Liefs,

  janita

  Beantwoorden
  • 29 december 2014 om 14:46
   Permalink

   hallo allen hier,sorry voor de laate reactie,maar veel dank allemaal.
   Janita heel leuk dat U reageert,super van U Meesteres.
   Mocht U weer contact wensen met Nadiene dan kan ik U haar wel haar E mail geven als U het wenst.

   heel veel liefs erik

   Beantwoorden
 • 24 november 2016 om 18:13
  Permalink

  wat een mooi verhaal, Nadiene en erik. Als ik mijn cb6000 om heb dan voel ik me enorm trots en wil ik niets liever dan dienen. leuk om jullie verhaal te lezen.

  Beantwoorden
 • 8 december 2023 om 09:04
  Permalink

  Ik vind dit heerlijk om te lezen maar als sissy mis ik wel het feit dat de problemen die er bij de nachtelijke erecties zijn bijna nooit genoemd worden.

  Ik draag al jaren een rvs kuisheidskooi (die dus niet kan roesten , immers rvs staat voor RoestVastStaal ) maar ik wordt nog steeds meerdere keren per nacht wakker.

  Ook gingen W/we naar steeds kleinere kuisheidskooitjes om mijn sissy micro clitje kleiner te krijgen , wat wel iets gelukt is , helaas is mijn erectie ook minder.

  Mijn Vriendin en Dominante is enkele jaren geleden overleden maar toch draag ik voor Haar en omdat ik het nu ook als iets van mijzelf zie nog steeds een kuisheidskooitje van rvs.

  Mjn sleutels bewaar ik in een tijdkluis omdat ik helaas geen Keyholdster/sleutelhoudster meer heb.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V