Kietelen (3)

Dit door Kitten Jolanda ingezonden verhaal is het derde deel in een driedelige verhalenreeks. Lees eerst: Kietelen (1).

Rachel haalt haar voet van zijn borst en vraagt: “Dus?”

Hijgend staat Maarten op en begint zich uit te kleden. Het duurt niet lang of hij staat naakt en blozend naast het bed. Zijn erectie is duidelijk te zien. Rachel is intussen in zijn kasten aan het snuffelen. Als ze merkt dat hij naakt is, bekijkt ze hem even van top tot teen en wijst dan naar het bed. Gehoorzaam gaat hij liggen. Zijn erectie valt nu niet meer zo op, maar dat maakt hem niet minder hard!

Als hij opzij kijkt, ziet hij dat Rachel al gevonden heeft wat ze zocht en naar het bed komt. Van een kussensloop maakt ze een blinddoek die ze over zijn ogen legt en achter zijn hoofd vastmaakt. Dit maakt het opeens een stuk spannender! Dan voelt Maarten hoe iets om zijn pols gebonden wordt. Het voelt aan als een laken.

Zijn pols wordt schuin omhooggetrokken naar het hoofdeind van het bed. Daar wordt het andere eind van het laken vastgemaakt. Daarna is zijn andere pols aan de beurt, gevolgd door zijn enkels. Ze trekt alles stevig aan, zodat hij helemaal uitgestrekt ligt. Maarten voelt zich heel kwetsbaar, maar hij kan de opwinding niet verbergen. Na enig geruis van kleding voelt hij hoe Rachel op het bed kruipt.

Man vastgebonden aan bed

Een rilling van verlangen schiet door zijn lichaam als hij haar naakte huid op die van hem voelt als ze op zijn buik gaat zitten. Zwijgend begint ze zijn gezicht met haar vingertoppen te strelen. Een kreun ontsnapt aan zijn lippen. Langzaam gaan de vingers omlaag, via zijn nek naar zijn schouders. Over zijn armen naar zijn handen en terug.

Maarten volgt de rustige, eenvoudige bewegingen met alle aandacht en beleeft ze intens. Als Rachel weer bij zijn schouders is aangekomen, kietelt ze hem even onder zijn oksels. Ze lacht vrolijk als zijn lichaam met een heftige schok reageert. Maarten probeert zich te beheersen en de strelende vingers te negeren, maar het is onbegonnen werk. Die zwerven alweer over zijn borst naar beneden.

Onbewust spant hij zich als de vingers over zijn zij glijden, maar Rachel doet niets. Pas als hij zich ontspant, drukken haar vingers zich in zijn zij, met een gil tot gevolg. Rachel lacht hardop om zijn reactie. Dan streelt ze verder naar zijn kruis en pakt zijn pik vast. Die is nog steeds stijf en hard. Hoe erger ze hem plaagt, hoe meer het hem opwindt.

Als Rachel hem zachtjes begint af te trekken, kreunt hij. Ze heeft zijn lichaam zo gevoelig gemaakt dat deze beweging hem intens laat genieten. Even laat ze hem los en komt overeind. Hij voelt haar iets naar achteren schuiven en zijn pik weer vastpakken. Heel langzaam laat ze zich op zijn pik zakken en neemt hem diep in haar op.

Maarten moet echt zijn uiterste best doen om zich te beheersen. Zijn eikel die over de binnenwand van haar poesje glijdt is bijna te veel. Als ze ook maar iets sneller was gegaan, dan was hij ter plekke klaargekomen.

Als hij helemaal in haar is, blijft Rachel even stil zitten, alsof ze weet dat elke beweging tot een hoogtepunt kan leiden. Dan laat ze haar handen weer over zijn lichaam glijden, strelend, kietelend. Ze gunt hem geen moment rust, tot hij alleen maar kan hijgen en kreunen. Zelfs het lachen is een schor gehik geworden. Ze speelt met hem, ze beheerst zijn lichaam helemaal. Ze houdt hem steeds op de grens van het hoogtepunt.

Uiteindelijk buigt ze zich voorover, zodat haar borsten zijn borst raken. Ze kust zijn nek en fluistert: “Ben je er klaar voor?”

Zo blijft ze een tijdje liggen en laat hem tot rust komen. Als Maarten zijn lichaam eindelijk kan ontspannen en zijn ademhaling weer rustig is, komt ze iets overeind en plaatst haar handen in zijn oksels.

“Hou je vast!” fluistert ze, en meteen begint ze hem te kietelen. Zijn lichaam reageert direct en zijn pik wordt weer harder. Binnen korte tijd heeft ze hem tot een hoogtepunt gebracht en komt hij heftig in haar klaar. Terwijl hij nog naschokt, kust Rachel hem zacht op zijn mond.

“Je bent helemaal van mij,” fluistert ze.

5 reacties op “Kietelen (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V