De massagetafel

Ik loop naar mijn computer en controleer of alle webcams het doen. Het bezoekersaantal blijft maar stijgen en tot mijn plezier zie ik dat de teller de 2500 gepasseerd is. Met een brede glimlach op mijn gezicht loop ik naar de massagetafel. Alles is gereed en het wachten is op mijn volgende patiënte. Ik voel mezelf al warm lopen.

Als mijn patiënte er is, laat ik haar plaatsnemen op de massagetafel. Ze is begin twintig en is gekleed in een schooluniform: een net wit blousje, een donkerblauw rokje dat tot net boven haar knieën komt en hoog opgetrokken witte sokken.

Het is een typisch Japans schoolmeisje en ik begin in mezelf te gniffelen. Niet alleen ik heb geluk, maar ook de kijkers die vanuit hun computer meegenieten. Op zo’n mooi exemplaar had ik niet gerekend.

Ze ligt op haar rug en ik begin met het masseren van haar schouders. Wanneer het meisje haar ogen sluit, kijk ik naar de geplaatste webcam die goed in de lamp van het plafond verborgen zit. De kijkers kunnen zelf bepalen welk van de zes webcams ze in het groot willen zien, maar mijn gevoel zegt me dat de webcam van het plafond nu behoorlijk in trek is.

Mijn handen glijden af en toe via haar schouders in de richting van haar borsten. Ik schat dat ze cup B heeft en enkele keren wanneer ik ze nader, trekt ze haar armen iets omhoog. Ik kan zien dat ze behoorlijk op haar hoede is, maar dat geeft niets. Ik zie het als een extra uitdaging en dat gegeven maakt me extra warm.

Wanneer ik haar vertel dat ze haar blousje uit moet doen en op haar buik moet gaan liggen, sputtert ze niet tegen. Ze gehoorzaamt me uitstekend en binnen no-time heb ik mijn handen op haar onderrug gepositioneerd, klaar om in de richting van haar billen te gaan.

Het rokje ligt losjes over haar achterwerk en elke keer wanneer mijn handen voorzichtig naar de zachte stof gaan, brengt ze haar handen naar haar kont om deze te beschermen. Schattig, denk ik bij mezelf.

Na tien minuten haar lichaam afgetast te hebben, zeg ik dat ze haar rokje uit moet doen. Ze wil duidelijk weten waarom en heeft zo haar twijfels over mijn beweegredenen. Toch gehoorzaamt ze wanneer ik extra aandring. Ze is duidelijk nog te jong om echt voor zichzelf op te komen en ik weet zeker dat mijn kijkers dit alleen maar kunnen waarderen.

Het witte slipje dat strak om haar billen spant komt tevoorschijn. Ik laat mijn patiënte weer op haar buik liggen en begin met het masseren van haar benen.

Terwijl ik dit doe, spreid ik behendig beetje bij beetje haar benen uit elkaar, tot de webcam die in een kast verscholen zit duidelijk zicht heeft op haar kruis. Ik laat mijn handen steeds verder omhoog glijden en aan haar houding zie ik dat ze het niet prettig vindt. Toch durft ze er nog altijd niets van te zeggen…

Inmiddels heb ik het zo warm gekregen dat ik mezelf amper nog onder controle heb. Ik trek de stoute schoenen aan en laat mijn hand langzaam over haar billen glijden, terwijl ik mijn andere hand op haar onderrug houd.

Ik druk haar tegen de tafel aan waardoor ze niet overeind kan komen en langzaam begin ik haar achterwerk te masseren. Zou ze er nat van worden? Opnieuw begin ik te gniffelen.

Nu merk ik dat ze echt niet meer wil. Ze probeert overeind te komen, maar ik houd haar netjes tegen de tafel gedrukt. Dit jonge meisje heeft geen schijn van kans tegen me. Bovendien wil ik mijn kijkers niet teleurstellen.

Mijn schattige patiënte zegt me nu te stoppen, maar ik vertel haar dat dit bij de massage hoort. Wat ze ook probeert, ik wijk niet af van mijn plannen met haar. Mijn erectie is volgroeid en als het aan mij ligt, zal ze die straks diep in haar voelen.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V