Spelen met een klysma

‘Laat me je temperatuur eens opmeten, kindje…’

Terwijl ik naar mijn moederlijke Domina kruip, kijk ik Haar met grote ogen aan. Ik trek een pruillipje en ik zie hoe Ze op Haar schoot tikt.

‘Kom maar bij me zitten…’

Onzeker kruip ik op de bank en ik ga over Haar schoot heen liggen met mijn buik naar beneden en mijn billen omhoog gericht. Haar handen glijden via mijn benen naar mijn boxershort die Ze langzaam omlaag schuift. Het voelt opwindend en spannend aan.

‘Laat Mama maar eens zien…’

Haar hand glijdt over mijn billen en al snel voel ik een tweede hand. Elke hand neemt één bil vast en ik voel hoe ze deze langzaam spreidt. Ik voel me kwetsbaar. Kwetsbaar als een open boek dat volledig gelezen kan worden.

Er glijdt een vinger over mijn sterretje. Ik begin te kronkelen en mijn buik staat in vuur en vlam. Wat voelt dit heerlijk! Haar andere hand beweegt zich naar mijn balzak, maar houdt plotseling op.

‘Ben jij wel schoon, jongetje?’

De vriendelijke stem van mijn Domina klinkt plotseling ijzig en streng. Het volgende wat ik voel is een harde pets op mijn achterwerk.

‘Kom jij eens heel snel met mij mee!’

Ik word van de bank afgewerkt en samen met mijn Domina loop ik hand in hand naar boven, richting de badkamer. Ze schuift mijn boxershort omlaag waardoor ik volledig naakt ben en dwingt me plaats te nemen in de grote badkuip. Ik doe wat Ze verlangt en kijk toe hoe mijn Domina in het kastje naast de wasbak graait.

‘Ah, dit is wat ik zocht…’

Mijn Domina draait zich om en kijkt me met een duister lachje aan. Bij het zien van het klysma begin ik weer warm te lopen. Ik weet wat er gaat gebeuren en het windt me enorm op. Het windt me zo erg op dat ik spontaan een erectie krijg.

‘Oeh…’

Ze lacht speels naar me en vult het klysma met een speciale vloeistof. Vervolgens dwingt ze me in de badkuip te gaan liggen en gaat zelf op de rand zitten. Ik moet mijn benen van Haar omhoog doen.

Als een gehoorzame slaaf doe ik wat Ze me opdraagt en ik laat mijn voeten rusten op de randen van het bad. Zo heeft ze een directe toegang heeft tot mijn anus, die ze eerst insmeert met een glijmiddel.

Terwijl het opgewonden gevoel alleen maar sterker wordt, brengt Ze het mondstuk van het klysma naar binnen. Ik voel hoe elke spier in mijn binnenste gestimuleerd wordt. Mijn erectie bereikt zijn hoogtepunt terwijl het echte genot me nog staat te wachten.

‘Vind je dit lekker?’

De stem van mijn Domina is speels en aan de glimlach op Haar gezicht zie ik dat Zij er net zoveel van geniet als ik. Ze brengt haar hand naar mijn erectie en neemt deze stevig vast. Waar heb ik dit aan verdiend?

De aanraking voelt al net zo goddelijk als het klysma zelf en net als ik denk dat het niet meer beter kan, begint Ze de vloeistof diep in mijn endeldarm te spuiten. Ik begin luid te kreunen en ik sluit mijn ogen om de stimulatie nog beter in me op te nemen.

‘Nu word je helemaal schoon van binnen…’

Mijn Domina lacht kort en begint me speels af te trekken. Het klysma zit nog altijd diep in me en de vloeistof zorgt ervoor dat ik gek word van genot. Ik hou het niet meer. Alles rondom mijn edele delen wordt zo erg geprikkeld dat ik abrupt klaarkom. Mijn ademhaling is zwaar en terwijl ik mezelf van buiten vies maak, word ik vanbinnen opgeschoond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V