Mijn strenge Bazin

Ik baal als een stekker…

Het is vrijdagavond en dan kijken mijn vrienden en ik altijd films onder het genot van een biertje. Alle drie zijn we filmfanaten die met gemak hele scènes uit honderden films kunnen citeren. Na de film gaan we steevast de stad in om meiden te versieren.

Vandaag gaat dat avondje echter mooi niet door, want Emma wil per se dat ik een kutverschilletje in de boekhouding uitzoek. Alsof dat niet kan wachten tot na het weekend…

Strenge bazin

Emma is sinds een paar maanden de bazin van het accounting department waar ik werk als intern accountant en ze is knap irritant. Ik schat haar begin veertig, dus iets van tien jaar ouder dan ik. Ze ziet er altijd fantastisch uit en ze draagt uiterst sexy haute couture kleren, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Verder is ze een zuurpruim eersteklas waar Amanda Priestley uit The Devil Wears Prada een puntje aan kan zuigen. Ze is het typische voorbeeld van een bitch die zich tegen de stroom in omhoog heeft gewerkt en daarbij stapels lijken achter zich heeft gelaten.

Verstolen kijk ik over mijn beeldscherm naar het met glas afgeschermde hoekkantoor waar Emma troont achter haar peperdure bureau. Ze is er altijd, zelfs nu de gigantische kantoorvloer helemaal leeg is, op arme ik na.

Emma ziet er weer uit om op te vreten met haar zwarte schoenen met naaldhakken, de doorschijnende zwarte kousen, de nauw aan haar heupen aansluitende rok met horizontale zwarte en witte banden en de sexy bloes met ruches. Ze is echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en het lijkt alsof ze ogen in haar achterhoofd heeft.

Terwijl ik naar haar fraaie ronde achterwerk in de enorme bureaustoel staar, flitsen haar ogen een ijzige waarschuwing naar mij toe over de rand van haar leesbril. Haastig buig ik me voorover en verdiep me in de cijfers op mijn beeldscherm.

Algauw ben ik helemaal ondergedompeld in mijn werkzaamheden. Ik probeer eerst de gebruikelijke trucs om de meest voorkomende fouten op te sporen, maar het zit duidelijk niet mee. Met een zucht bereid ik me voor op een ellenlange zoektocht en een verloren avondje.

“Problemen, Andrew?” hoor ik de spottende stem van Emma zeggen, die zo geruisloos als een kat achter me is opgedoken. Voordat ik kan antwoorden, buigt ze zich over me heen en tikt razendsnel commando’s in op mijn toetsenbord.

Emma’s verfijnde parfum dringt onweerstaanbaar mijn neusgaten binnen en één van haar borsten drukt zacht tegen mijn schouderblad. Dat maakt prompt vreemde reacties wakker in de buurt van mijn kruis.

Na een paar bestanden opgedoken te hebben, kijkt ze mij smalend aan over haar halve brilletje. “Zoek hier maar eens verder, dan kom je er waarschijnlijk wel uit,” zegt ze. “Als je nog vragen hebt, kom je maar langs.”

Emma loopt met draaiende heupen terug naar haar riante kantoor, terwijl ik smachtend haar rollende billen volg. Mijn kleine jongen is intussen niet zo klein meer, dus ik verschik het groeiende ding naar een iets comfortabeler positie.

Tot mijn verbazing zie ik even later dat Emma de jaloezieën voor haar ramen laat zakken. Dat doet ze normaal gesproken alleen maar bij persoonlijke gesprekken.

“Andrew, jongen, je ziet er goed uit, maar Emma is totally out of your league,” waarschuw ik mezelf en buig me zuchtend over de tabellen en bestanden die Emma tevoorschijn heeft getoverd. Binnen tien minuten heb ik de misser te pakken. Tot mijn stomme verbazing zie ik dat het geen ernstige fout is, maar wel een post die alleen maar door Emma geboekt kan zijn…

Langzaam maar zeker begint me iets te dagen. Triomfantelijk maak ik een printje van de foutieve post. Ik klooi nog even wat met de voorkant van mijn broek om een verraderlijke bobbel weg te werken en klop verwachtingsvol op Emma’s glazen kantoordeur.

Bureau bazin

Even later zit ik voor Emma’s bureau in wat we op de afdeling het “zweetstoeltje” noemen. Emma zelf kijkt me spottend aan, terwijl ze met over elkaar geslagen benen tegenover me op de rand van haar bureau zit.

“Dat duurde even, Andrew,” zegt ze smalend. “Zie dit maar als een test waar je een mager zesje voor hebt gehaald.” Langzaam doet ze haar leesbril af en legt die achteloos achter haar neer tussen alle andere voorwerpen op haar bureaublad. “Laten we eens kijken of je meer punten kunt verdienen op een ander terrein.”

Met een op effect gebaseerde, sensuele beweging doet ze haar benen uit elkaar, zodat ik het volle zicht krijg op haar kruis. Onmiddellijk begint mijn erectie te steigeren als een wild geworden hengst, terwijl er zich zweetdruppeltjes vormen op mijn voorhoofd.

Het is alsof ik midden in de bekende ondervragingsscene uit Basic Instinct terecht ben gekomen. Net als Sharon Stone in de film heeft Emma geen slipje aan. Haar lange, zwarte kousen worden opgehouden door een pikante jarretelgordel die haar venusheuvel extra accentueert.

Ongehaast schopt Emma haar pumps uit en begint met een plagende grijns mijn almaar groeiende kruis te masseren. Als gebiologeerd staar ik tussen haar benen naar de lokkende, vochtig glinsterende spleet die erom roept om gevuld te worden.

Ik durf me niet te verroeren, totdat Emma van haar bureau glijdt en mij overeind trekt. Langzaam knoopt ze mijn overhemd open, waarna ze het van mijn schouders trekt en op de grond gooit. Het duurt niet lang voordat ook mijn broek en boxershort ergens op de vloer liggen, terwijl Emma’s lippen in de weer zijn met mijn kloppende erectie.

Ik kijk op haar neer terwijl ze voor mij knielt en maak met onbeheerste gebaren haar bloes open. Ze draagt geen bh, zodat haar blote borsten als rijpe appels in mijn handen vallen. Opgewonden begin ik Emma’s borsten en stijve tepels te betasten en het duurt niet lang of ik wíl haar…

Gek van verlangen trek ik Emma overeind en trek de zoom van haar rok omhoog tot ver over haar volmaakt ronde en stevige billen. Ik doe geen enkele moeite om haar rok uit te krijgen. Ik grijp haar billen beet en parkeer mijn gigantisch gestrekte penis tussen haar dijen, direct onder haar vochtige opening.

Dan houd ik het niet meer…

Onbeheerst zwiep ik alle prullen van Emma’s bureau en druk haar rug op het bureaublad. Ik leg haar benen over mijn schouders en druk mijn penis tegen de verlokkende, vochtige opening. Vervolgens stoot ik mijn penis keihard naar binnen alsof ik haar wil vastprikken op haar eigen bureau. Ze kreunt van genot en ik begin langzame slagen te maken die vlug in snelheid toenemen. Algauw volgt de ene krankzinnige stoot na de andere en ik probeer haar zo diep mogelijk te nemen…

Emma zucht alsof ze heel lang droog gestaan heeft en wordt nog vochtiger van onderen. Zij begint de cadans op te pakken en beantwoordt mijn stoten met tegenstoten. Onze handen graaien wild naar verschillende lichaamsdelen en grijpen alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen. Het duurt niet lang of we bereiken alle twee tegelijkertijd onze climax…

Ik stoot mijn penis zo diep mogelijk naar binnen en begin mij schokkend te ontladen. Het lijkt eindeloos te duren, maar uiteindelijk zakken we allebei zwetend en uitgeput in elkaar op het bureaublad. Ik laat mijn penis nog een tijdje waar hij zit en kus haar overal waar ik maar kan.

Waarschijnlijk moet er nog veel meer overgewerkt worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V