Dominante lerares

‘Marco. Blijf jij nog eventjes hier?’

Ik kijk achterom en zie dat de lerares overeind is gekomen uit haar bureaustoel. De les is over en ik wil eigenlijk zo snel mogelijk naar huis om mijn nieuwe game te testen. Toch kan ik haar niet zomaar negeren.

‘Waarom?’ vraag ik rechtuit.

‘Er is iets wat we nodig moeten bespreken…’

Mevrouw Mels komt op me af gelopen, passeert me en doet de deur achter me dicht. Tot mijn verbazing draait ze de sleutel om waardoor de deur afgesloten wordt. Ik voel iets in mijn buik tintelen. Het is opwinding.

Al tijden fantaseer ik over mevrouw Mels. Haar opgestoken kapsel, de bril, de ietwat strakke bloesjes en haar rok. Het geeft haar een dominant uiterlijk. Een uiterlijk waar ik warm van word.

Ik kijk regelmatig porno op internet. Wat me voornamelijk opwindt is rollenspel en dit scenario heb ik al vaker op internet gezien. Een student, mannelijk of vrouwelijk, die na de les moet nablijven en vervolgens gechanteerd wordt voor seks. Ik begin het nog warmer te krijgen en stiekem hoop ik dat het nu ook zo zal verlopen als in de filmpjes op internet.

‘Wat denk je nu, Marco?’ De vraag komt uit het niets.

‘Eh…’ Wat moet ik nu eigenlijk zeggen? Ik merk dat mijn hoofd een kleur krijg en tegen mijn wil in begin ik te stotteren. ‘N… n… niks?’

Mevrouw Mels kijkt me enigszins spottend aan en ik voel me klein worden. Ontzettend klein. Ik weet niet wat er aan de hand is maar plotseling zijn de rollen volledig omgedraaid.

Ik had seks verwacht, in ieder geval een poging waarbij ze me zou verleiden. Een positie waar ik genot zou ontvangen, maar niets is minder waar. Ik word gepakt op mijn eigen verwachtingspatroon. Mijn bekrompen verwachtingen, besef ik nu.

Plotseling neemt ze mijn haar stevig beet. Ze trekt mijn hoofd naar zich toe en kijkt me diep in mijn ogen aan.

Ik verstijf. Mijn lichaam weet niet wat het moet doen. Mijn ademhaling stokt, maar toch spreekt het me ontzettend aan. Inwendig smeek ik haar om door te gaan.

‘Wat dacht je? Dat je ongestraft mijn lessen kunt verstoren met je stoere gedrag in de klas? Grapjes maken om populair te worden bij de meisjes? En weet je wat me ook opvalt?’

Ik kijk haar onzeker aan. Een lach verschijnt op haar gezicht.

‘Het valt me op dat je nogal veel naar mijn benen en boezem kijkt…’

Meteen wil ik mijn ogen afwenden van de hare, maar ik kies ervoor om het niet te doen. De sfeer is geladen en het voelt meer dan sensueel aan. Door haar steevast aan te blijven kijken, laat ik haar weten dat het klopt. Dat ik inderdaad vaak naar haar mooie lichaam kijk.

Ik wil de stoute schoenen aantrekken en zeggen dat ik ook over haar fantaseer, maar ze legt vluchtig haar vinger op mijn lippen.

Met een ruk trekt ze me mee naar haar bureau. Ze gaat er met haar achterwerk op zitten en schuift een stukje naar achteren, waardoor haar voeten van de grond komen. Haar benen spreidt ze en ze trekt me nog verder naar haar toe waardoor ik tussen haar benen kom te staan.

Onze blikken zijn nog altijd op elkaar gericht en ik voel mezelf hard worden. Dat het zo zou lopen had ik nooit durven dromen. Het kwam zelfs niet in mijn fantasie voor.

‘Je boft dat ik goedgehumeurd ben. Want vandaag, Marco, kan je het allemaal goedmaken. Vandaag kan je bewijzen dat je een goede leerling bent…

Ze drukt mijn hoofd naar beneden en ik begin het nog warmer te krijgen. Mijn hart bonkt in mijn borst en ik voel al aankomen wat ze van me verlangt.

‘Lik me…’

Terwijl ze mijn haren nog in een stevige greep vast heeft, schuif ik haar rok omhoog tot aan haar heupen. Ze draagt een zwarte string en ik zie dat ze al behoorlijk nat is. Het maakt me extra geil.

Ik laat mijn tong via haar bovenbenen naar haar string glijden en schuif deze langzaam naar beneden. Haar intieme gebied komt vrij en zo goed als ik kan bewerk ik het met mijn tong.

Ik hoor haar kreunen. Mijn tong wordt gewaardeerd. Door de handen die nog altijd mijn haren vasthouden, voel ik me als een slaaf die haar bevelen maar heeft op te volgen. En ik doe het maar al te graag. Ze smaakt heerlijk en dankbaar dat ik dit mag doen, lik ik zo vakkundig mogelijk verder.

Na bijna tien minuten trekt ze mijn hoofd weer omhoog en kijkt me intens aan. Haar ogen, zo blauw als de zee, priemen in de mijne.

‘Weet je wat je te wachten staat?’ vraagt ze ondeugend met een bazig ondertoontje.

Ik schud langzaam mijn hoofd van links naar rechts. Ik kijk haar onzeker aan en blijf zo in mijn rol. Stiekem weet ik wat me te wachten staat. Ik moet haar neuken. Diep, hard en sensueel, tot ze klaarkomt. Toch vind ik het veel geiler om het van haar te horen. Ik wil het haar horen zeggen, het me opdragen…

Haar wijsvinger glijdt van mijn bovenlichaam naar beneden, richting mijn broek. Daar aangekomen doet ze langzaam het knoopje los en schuift de rits omlaag. Ik kijk haar afwachtend en geil aan terwijl ik dit laat gebeuren.

‘Ik wil dat je me bevredigt. Ik wil dat je me neemt. Hard, als een echte man. Denk je dat je dat kan, Marco?’

Zonder iets te zeggen knik ik. Ik schuif mijn eigen boxershort naar beneden en druk mijn lid tegen haar opening. Mijn handen plaats ik aan weerszijden van haar op het bureau en langzaam druk ik mijn heupen naar voren, tot ik in haar zit.

Mevrouw Mels kreunt. Het maakt me nog geiler dan ik al ben. Het is de bevestiging dat ze het lekker vindt en het is mijn taak om door te gaan. Ik begin haar ritmisch steeds sneller en harder te neuken, tot ze haar mond naar mijn nek brengt om me te bijten.

Haar tanden leveren een flinke druk op mijn huid. Het doet pijn, maar niet genoeg om me ervan te weerhouden verder te gaan waarmee ik bezig ben. Terwijl we beiden kreunen van genot, neem ik haar harder en dieper.

Ik doe mijn best om aan haar verwachtingen te voldoen en ik geniet ervan. Ik geniet er zo erg van, dat ik mezelf niet kan inhouden.

De laatste harde stoot is fataal. Ik voel mijn balzak samentrekken en het sperma vloeit rijkelijk uit mijn penis, diep in haar. Haar benen zitten om me heen geslagen en ik besluit om haar stevig tegen me aan te drukken. Ik sla mijn armen om haar heen en dat is het dan.

Het moment waarop ik alleen nog maar liefde voel voor mijn lerares. Het ontspannen moment na ejaculatie waarin alles me gestolen kan worden. Het enige waar ik aan kan denken is juffrouw Mels en met haar tegen me aan gedrukt, voel ik me goed. Ik voel me voldaan. Verzadigd. Wie had dit ooit durven wensen?

3 reacties op “Dominante lerares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V