CFNM in de tuin (2)

Dit is het tweede en tevens laatste deel in een tweedelig verhaal. Lees eerst CFNM in de tuin deel (1).

Zodra Nadia de erectie aanraakt, openen de ogen van mijn man zich. Zogenaamd geschrokken komt hij half overeind, maar ik duw hem direct weer terug op zijn ligstoel. ‘Liggen blijven, jij,’ commandeer ik hem streng, maar aan mijn toon is te horen dat ik het speels bedoel. Als hij tegen wil sputteren, snoer ik hem de mond. ‘Dit is onze pauze, ja? Niet de jouwe. Nietwaar, Nadia? Wij bepalen wel wat er gebeurt…’

Door mijn strenge woorden lijkt Nadia er enigszins in mee te willen gaan. Nu het duidelijk is dat wij de touwtjes in handen hebben en ik het als een normale zaak beschouw, wordt ze een stuk losser en minder onzeker. Ze kijkt me nog eens onderzoekend aan, maar zegt dan op een ondeugend toontje: ‘Ik wil hem wel zien…’

‘Oeh, Nadia toch. Voor een collega heb je wel stoute fantasietjes…’ grap ik en als mijn man weer zijn mond opentrekt om er wat van te zeggen, neem ik zijn tepel tussen twee vingers vast en kijk hem dreigend aan terwijl ik er al zachtjes in knijp. ‘Uh… heel verstandig…’ complimenteer ik hem als het duidelijk voor hem is dat tegenspraak niet gewaardeerd wordt. ‘Trek zijn broek maar omlaag, Nadia…’CFNM in de tuin

Nadia schiet in de lach en kan het duidelijk nog altijd niet geloven. Toch maakt mijn blik haar duidelijk dat ik het meen en dat ze kan doen wat ze wil. Na een kort momentje van aarzeling kan ze haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Ze brengt haar handen naar de rand van zijn broek en stroopt het kledingstuk langzaam naar beneden.

Terwijl mijn collega zich om de volle zwembroek van mijn man bekommert, kan ik het niet laten om mijn blik over Nadia te laten glijden. De donkere panty zit strak om haar kuiten en in mijn fantasie streel ik haar benen al langzaam met mijn handen, via haar knie naar de binnenkant van haar bovenbenen die ik nu zelfs kan zien. Terwijl ze de broek van mijn man omlaagschuift, heeft ze haar benen bijna wijd genoeg om volledig onder het rokje te kunnen kijken.

‘Jezus, wat is ie groot!’ Nadia’s woorden halen me weer uit gedachten en laten mijn blik zich automatisch afwenden naar de erectie van mijn man. Het ding staat kaarsrecht overeind en door de aanrakingen is zich zelfs een beetje voorvocht gaan vormen op het puntje van zijn eikel. Iemand heeft er duidelijk zin in…

Alsof ze geen remmen meer heeft, brengt Nadia haar hand naar zijn penis en omsluit het ding op sensuele wijze. Alle handelingen die ze verricht, doet ze op een zachtaardige en enigszins preutse manier. En dat terwijl we beiden wel beter weten. Nadia is allesbehalve preuts, maar door de houding die ze zich nu heeft aangenomen, oogt ze zeer elegant en direct ook erg sexy.

‘Laat mij ook eens…’ Ik giechel en breng mijn hand nu ook naar het grote gevaarte dat nog groter lijkt te zijn dan normaal. Ik plaats mijn hand half over die van Nadia heen, half om de penis van mijn man, en samen beginnen we hem langzaam af te trekken. Het is duidelijk dat het gewaardeerd wordt, want het fatsoen om niet te kreunen kan mijn man niet meer opbrengen.

Daar zit ik dan. Nadia tegenover me en mijn man in ons midden. We zijn beiden gekleed alsof we nog achter de computer horen te zitten om telefoontjes te beantwoorden van moeilijke klanten. Alleen hebben we nu geen telefoon in onze hand, maar een enorme erectie die op het punt staat om als een vulkaan uit te barsten.

Als het bijna uiteindelijk zover is, trek ik mijn hand terug zodat Nadia het alleen af kan maken. Terwijl ze mijn man vakkundig bevredigt met haar hand, neem ik haar blik in me op. De uitdrukking op haar gezicht en haar complete lichaamshouding… Ze windt me enorm op. Hoe ze daar zit: enigszins verlegen, maar toch ook weer niet.

Ik wil haar, dat besef ik me nu meer dan ooit en onbewust verheug ik me nu al op de tijd die gaat komen op het werk. De ondeugende dingen die ik met haar wil doen. Het maakt me niets uit of ze nu wel of niets voor vrouwen voelt. Ik zal haar krijgen en mijn man… Tja. Die diende als een mooie eerste stap in dat proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V