Bikers Delight

Ik ben wat je noemt een bad-ass biker. Alles aan mij schreeuwt ‘bad boy’, van mijn motorkleren met kettingen tot de bandana rond mijn kaalgeschoren schedel aan toe. Ik heb de borstkas van een prijsvechter, worstelaarsarmen en een bierbuik. Natuurlijk heb ik overal tatoeages, met het Harley Davidson embleem als bekroning op mijn kale kop. Daarnaast ben ik gay en een verstokte alpha male…

Motorketting

De maten van de motorclub vinden mijn geaardheid geen probleem, als ik maar niet rondloop als een pussy of nuffig praat. Het allerbelangrijkste is dat ik mijn mannetje moet kunnen staan in gevechten met concurrerende motorbendes. Dat laatste is helemaal geen punt want – al zeg ik het zelf – ik kan bottenbrekend uithalen met de motorketting die ik altijd bij de hand heb.

Wij zijn een elitair en besloten clubje, waarin nauwelijks een nieuweling wordt toegelaten, tenzij hij wordt voorgedragen door minstens twee leden. Daarnaast zijn nieuwelingen pas volwaardig lid na een serieus inwijdingsgevecht met een andere gang.

Sinds kort hebben we er een kandidaat-lid bij. In vergelijking met de andere leden is hij jong – een jaar of twintig – terwijl de rest zo’n beetje rond midden dertig schommelt. Hij is het neefje van één lid en een vage vriend van een ander.

Waarschijnlijk heeft hij volmaakt gestoorde ouders, want hij heet Adonis, of all names! Ik zou bijna medelijden met hem krijgen, maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het een toepasselijke naam is.

Adonis is lang en slank, hij is altijd perfect gekleed in zwart leer en donkere T-shirts met fantasy designs en hij heeft halflange, blonde haren. Daarnaast heeft Adonis de trekken van een klassiek Grieks standbeeld, onwaarschijnlijk blauwe ogen en lange, meisjesachtige wimpers. Kortom, het ideale droombeeld van een male lover… Vanaf de allereerste keer dat ik hem met zijn BMW-motor over de weg zag scheuren, was ik verkocht.

Normaliter rijd ik ergens aan kop als we met de club de weg op gaan. De laatste tijd echter zak ik regelmatig terug in de kolonne naar een plaats vlak achter Adonis. Zodoende kan ik zoveel mogelijk genieten van zijn schitterend in leer verpakte reetje. Ik hoop daar ooit eens gebruik van te maken…

Voorlopig lijkt dat er nog niet in te zitten. Adonis negeert me straal, hoewel zijn korenblauwe ogen vaak naar mijn tatoeages en littekens afdwalen als ik met ontbloot bovenlichaam rondloop. Jammer genoeg kijkt hij onmiddellijk weg als ik hem betrap en uitnodigend toelach.

Maar er is hoop… Vlakbij ons clubhuis ligt een heuvelachtig stuk terrein dat onze club exclusief gebruikt als cross- en oefenterrein. Exclusief tot voor kort, want een concurrerende motorgang heeft dat braakliggende stuk land ontdekt. Ze hebben daar pasgeleden een paar van onze leden in elkaar geramd en dat kunnen we natuurlijk niet toestaan.

Al vanaf het eerste begin loopt onze actie gesmeerd. Die gasten van de andere gang weten niet wat hen overkomt als wij van alle kanten als gieren op hen neerdalen en uitgebreid henzelf en hun motoren beginnen te slopen. Big Sammy, onze meanest motherfucker en voorzitter, heeft een strijdplan ontwikkeld om die shitheads een hardhandig lesje te leren. Hij heeft mij aangewezen als buddy om Adonis bij te staan tijdens zijn inwijdingsgevecht en ik zie dat helemaal zitten…

Adonis heeft ergens een loden pijp opgedoken en slaat als een dolleman in op vreemde koppen die voor hem opduiken. Eigenlijk is hij veel te overmoedig en hij waagt zich in het heetst van de strijd, terwijl dat geen goede tactiek is voor iemand die voor het eerst deelneemt aan een serieus gevecht.

Hij bloedt dan ook algauw als een rund en ik vind het welletjes worden als Adonis nauwelijks ontsnapt aan de machete van de een of andere gek die zijn hoofd probeert te klieven. Met een zwiep van mijn motorketting ontwapen ik de bozo en leg met een tweede slag zijn halve gezicht open.

Vervolgens trek ik de tegenstribbelende Adonis aan de kraag van zijn leren jasje naar achteren en sis hem toe: “Ja, ja, je hebt je best gedaan en je bent geslaagd, maar nu ga je mee naar het clubhuis…”

In het lege clubhuis aangekomen lap ik Adonis zo goed en zo kwaad als het gaat op en dat is zeker geen vervelend klusje. Hij laat me begaan, terwijl ik zijn T-shirt uittrek en de sneden en bulten op zijn bovenlichaam en gezicht voorzichtig afspons met water uit de wasbak.

Terwijl ik zo bezig ben, begin ik een enorme erectie te ontwikkelen. Adonis heeft niets in de gaten. Hij kijkt alleen maar bezorgd in de spiegel naar zijn zwellende linkeroog, waar hij de klap van een honkbalknuppel heeft opgevangen.

Al heel gauw houd ik het niet meer. Ik ga achter Adonis staan, druk mijn erectie tegen zijn aanbiddelijke kontje en sla mijn armen om zijn blote torso. In eerste instantie kijkt hij me verbijsterd aan in de spiegel. Dat verandert al snel in een onzekere blik, terwijl hij me mijn gang laat gaan.

Langzaam streel ik zijn borst en tepels en zak geleidelijk af naar zijn platte buik, om te eindigen op zijn geslachtsdeel. Met beide handen pak ik zijn zaakje door zijn broek heen beet en begin zachtjes te masseren.

Behoedzaam maak ik zijn leren broek los en trek die naar beneden, samen met zijn strakke slip. Ik druk een voorzichtige kus op zijn volmaakte billen, die zo rond zijn als die van een jong meisje. Gehaast trek ik ook mijn eigen broek uit. Even later druk ik genietend mijn buik tegen zijn maagdelijke kontje en mijn korte, brede lul tussen zijn dijen.

Ik geef langzame slagen aan zijn penis, die onweerstaanbaar begint te zwellen in mijn hand. Ja, Adonis is rijp om geplukt te worden…

Langzaam druk ik Adonis naar beneden, totdat hij op handen en knieën voor mij ligt. Ik kniel achter hem neer en spuug een flinke klodder speeksel op zijn maagdelijke holletje. Voorzichtig pers ik mijn apparaat naar binnen en begin langzaam te pompen, terwijl ik ondertussen met mijn hand zijn penis verwen. Ja, wat mij betreft is Adonis’ inwijding geslaagd…

1 reacties op “Bikers Delight

  • 1 juni 2022 om 14:19
    Permalink

    heerlijk om zo een een nieuweling inrewijden, dat zou bij iedere inwijding moeten gebeuren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V