Wat is CFNM?

CFNM staat voor Clothed Female Naked Man, oftewel geklede vrouw, naakte man. CFNM is een fetish waarbij de vrouw volledig gekleed blijft terwijl de man naakt is.

Binnen de BDSM wordt dit voornamelijk gebruikt om het machtsverschil tussen de Domina en de sub te benadrukken. Over het algemeen wordt het zelfs als vanzelfsprekend beschouwd dat een slaaf naakt (of schaars gekleed) is, zodat zijn lichaam goed toegankelijk is voor de wensen van de Domina.

Achter CFNM zit echter meer. Het is een fetish op zich; beide partijen halen plezier uit het kijken en bekeken worden. De vrouw is als het ware een voyeur en geniet van het uitzicht.

Zij kan besluiten om de man te bevredigen, hem bevelen zichzelf te bevredigen of om de grootte van zijn penis belachelijk te maken. Het lichaam van de man wordt gedegradeerd tot een lustobject of er wordt juist ingewreven dat zijn lichaam tekortschiet om als lustobject te dienen.

CFNM party’s

Binnen de CFNM scene zijn de CFNM party’s het bekendste. Een CFNM party houdt in dat de geklede vrouwen op een feestje op hun wenken bediend worden door één of meerdere naakte mannen. De vrouwen kunnen gebruikmaken van de bedienden zoals zij wensen. Hoewel het klinkt alsof dit binnen de BDSM valt, wil Ik je erop wijzen dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn!

De vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook genieten van een striptease, een erotische show of simpelweg van het uitzicht op een naakt mannenlichaam.

De vrouwen kunnen het lichaam keuren voor hun amusement, maar ze hoeven niet dominant te zijn, want zeg nou zelf… Welke vrouw kan er niet genieten van een heerlijk feestje waarbij zij op haar wenken bediend wordt door een prachtige, naakte man?

Helaas zijn CFNM party’s niet erg gebruikelijk in Nederland, terwijl er wel veel vraag naar is door voornamelijk mannen. Misschien moeten Wij daar toch eens verandering in gaan brengen. 😉 (Om de één of andere reden weet Ik zeker dat Eleonora gaat zorgen dat Ik dit nakom…)

CFNM spelletjes

Om een beter beeld te krijgen van CFNM zal Ik een aantal “spelletjes” benoemen die gespeeld kunnen worden op een CFNM party. Bij al deze spelletjes ga Ik uit van minimaal drie naakte mannen (hoewel het een stuk interessanter wordt vanaf vijf naakte mannen…).

Groot, groter… kleinst?

De vrouwen schatten de penisgrootte van de nog aangeklede mannen en zetten de mannen netjes op een rij. De mannen kunnen vervolgens strippen, zodat de vrouwen kunnen controleren of ze de groottes goed ingeschat hebben. De vrouwen kunnen hier zelfs onderling weddenschappen over afsluiten.

Een variatie hierop en Mijn persoonlijke favoriet is om de mannen zelf de volgorde te laten bepalen. Ze moeten een overeenkomst bereiken over wat zij denken dat de volgorde is van de grootste penis naar de kleinste.

Natuurlijk mogen ze hierbij geen centimeters gaan noemen of groottes uitbeelden met de handen. Heerlijk om toe te kijken hoe mannen vechten voor de grootste en kleinste plek. Het wordt nog vermakelijker als een man die dacht dat hij groot geschapen was, erachter komt dat hij eigenlijk erg klein geschapen blijkt te zijn vergeleken met de andere mannen…

Strelen

Iedere man moet over zijn penis strelen totdat hij bijna klaarkomt. Het aantal strelingen wordt meegeteld. De man die het strelen het langste vol kan houden, krijgt een beloning. Dit kan van alles zijn, zoals klaarkomen terwijl de vrouwen toekijken of juist iedere dame van een nieuw drankje voorzien…

De balancerende liniaal

Iedere man moet zorgen dat hij een erectie krijgt. Vervolgens moet hij een liniaal balanceren op zijn stijve penis. Ze blijven verplicht in deze pose, totdat de liniaal valt. Voor het laten vallen van de liniaal zijn uiteraard leuke straffen te bedenken… 😉

Heb jij opgelet…?

De mannen worden allemaal geblinddoekt. Vervolgens worden ze rondgedraaid en voor een dame neergezet. Ze mogen voelen en moeten vervolgens de naam noemen van de dame. Een punt voor ieder goed antwoord.

Wat de mannen mogen voelen, hangt van de regels van de dames af. Zijn handen kunnen bijvoorbeeld ook op zijn rug gebonden worden, zodat hij alleen zijn gezicht mag gebruiken om aan de schoenen van een van de dames te voelen…

Mochten de vrouwen in de stemming zijn voor een wat spannendere ronde, dan kunnen ze zichzelf laten betasten op intiemere plekken. De mannen kunnen in dat geval maar beter helemaal correct raden wie het is…

Doen, durven of de waarheid

Ik neem aan dat iedereen wel bekend is met het spel Doen, durven of de waarheid. Dit is echter je kans om het spelletje wat spannender te maken. De vrouwen kunnen om de beurt aan een man doen, durven of de waarheid vragen.

Vervolgens kunnen ze erotisch getinte of intieme dingen vragen. Vergeet niet dat een naakte man het onmogelijk kan verbergen als hij opgewonden raakt! Komen er verborgen verlangens aan het licht als hij één van de andere mannen moet zoenen…?

De vrouwen kunnen echter ook besluiten om elkaar uit te dagen om iets met een van de mannen te doen. De mannen zijn nou eenmaal de lustobjecten op dit feest…

Veel speelplezier!

Dominante groet,

Deana

12 reacties op “Wat is CFNM?

 • 30 juni 2012 om 15:53
  Permalink

  Zo’n CFNM party lijkt mij geweldig. Heerlijk om vrouwen te mogen dienen en een lullig speeltje te zijn. Het lijkt mij fantastisch als vrouwen plezier om mij hebben. Mijn sex heeft kan dan nog iets positiefs betekenen in mijn mannelijke potsierlijkheid. Het heeft vele mogelijkheden om mijn mannelijkheid verder af te breken. Ideaal. Dank voor uw inspirerend artikel.
  Zelf zie ik voor me hoe wij mannen allemaal met touwen om onze polsen staan, met de armen hoog, aan een haak vastgemaakt, die omhooggetroken wordt, zodat we allemaal -naakt- tegen elkaar aan staan. Dan de zweep er over, zodat de buitenste mannen naar binnen dringen en er een geile wrijving ontstaat, zo sterk, dat enkele mannen zich niet meer kunnen beheersen en de billen, lijven van andere mannen gebruiken om klaar te komen. De dames zullen er om lachen.
  Gegroet, uw nederige dienaar, docyl.

  Beantwoorden
  • 30 juni 2012 om 18:21
   Permalink

   Ha, daar zal Ik zeker om lachen! Leuk idee, docyl. Misschien moet dat maar eens uitgevoerd worden. 😉

   Beantwoorden
 • 12 augustus 2012 om 01:56
  Permalink

  ik heb het idee dat het in Nederland helemaal niet voorkomt, althans niet niet commercieel. Helaas.
  het lijkt me helemaal te gek om de toy en/of bediende te zijn van de dames…alleen al het feit dat je maximaal kwetsbaar daar voor ze staat of loopt en niet weet wat er gaat komen. Wetende dat je te allen tijde dient te gehoorzamen,anders heeft dit mogelijk pijnlijke of vernederende gevolgen.

  uw nederige en dienstbare butler

  Beantwoorden
   • 6 januari 2017 om 00:19
    Permalink

    moet toch een x in nederland starten. Laten we het goede voorbeeld geven!

    met vriendelijke groet en tot uw dienst,
    uw butler

    Beantwoorden
   • 13 april 2017 om 15:02
    Permalink

    Ik ben graag van de partij!

    Ik ben een gezonde fors geschapen man met een gespierd figuur. Ik kom graag in contact om het te feest te organiseren

    Beantwoorden
 • 13 april 2017 om 15:03
  Permalink

  Ik ben graag van de partij!

  Ik ben een gezonde fors geschapen man met een gespierd figuur. Ik kom graag in contact om het te feest te organiseren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V