Twee leuke oppassers

Het is weer zover… je moet weer naar je 2 Oppassers toe. Gemengde gevoelens kriebelen in je buik. Ergens vind je het spannend, maar aan de andere kant zijn die gevoelens juist zo vreemd en kan je ze niet goed plaatsen…

Met lood in je schoenen bel je bij Ons aan. Er verschijnt al snel een knappe, lange Dame voor de deur. “Je bent te laat,” wordt er onmiddellijk gesnauwd. “En Wij houden niet van wachten!”

Voordat je het weet word je aan je oor mee naar binnen getrokken. Als een zielig hoopje word je al snel voor Mijn voeten gegooid. Ik voel een niet te onderdrukken grijns over Mijn gezicht kruipen.

“Heeft mammie wel netjes al je spulletjes ingepakt en meegegeven?” vraag Ik terwijl Ik een kinderachtig toontje aansla. Het enige wat Ik hoor is wat gemompel. Al snel plaats Ik de hak van Mijn pump hard op jouw hand.

“AAUUUWWWW!” Wat ervoor zorgt dat Ik snauw: “Eerst geen antwoord geven en dan nog jammeren ook! Dat is een sollicitatie naar een flink pak straf, jongetje!”

Nijdig pak Ik je rugzakje en gooi die voor jouw neus op de vloer leeg. Met Mijn voet verspreid Ik de voorwerpen over de vloer. “O jee, Mijn Lievie ziet iets wat Ze leuk vindt,” klinkt het naast Me.

Zoet vraag Ik aan Gaby of Ze net niet zei dat Haar wc nog schoongemaakt moest worden. Terwijl Gaby doorkrijgt waar Ik op doel, verschijnt er ook een grijns op Haar gezicht. “Dat zei Ik net inderdaad, Lievie.”

Voordat je de kans krijgt om te bedenken wat er eigenlijk aan de hand is, heb Ik je tandenborstel al in de hand en trek Ik je aan je oor mee naar de badkamer. Ruw gooi Ik je de badkamer in en jouw tandenborstel erachteraan.

“Schoonmaken! In het kastje ligt wat schoonmaakmiddel, verder heb je aan je tandenborstel genoeg!” Ik zie de walging in je ogen en het pleziert Mij alleen maar nog meer. “Over precies 15 minuten moet alles schoon zijn!” Het geklik van Mijn hakken is duidelijk te horen op het laminaat, terwijl Ik jou alleen achterlaat met je taak.

De angst voor de straf die je kan krijgen als je niet gehoorzaamt, is groter dan de walging van het schoonmaken van de wc met je tandenborstel. Dus je hebt geen andere keuze dan ijverig te poetsen.

“Volgens Mij heeft het knulletje wel erg veel plezier in zijn schoonmaaktaak,” klinkt het spottend. Zonder dat je het doorhad is Gaby komen toekijken hoe je aan het schoonmaken bent. Je legt de tandenborstel naast je neer en meldt dat je klaar bent, terwijl je naar de grond blijft kijken.

“Dat werd weleens tijd ook, want je bent al 20 minuten bezig!” Geschrokken kijk je op en stamel je: “Al 20 minuten?” “Ja, maar jou werd niks gevraagd, is het niet!” Boos trekt Gaby je aan jouw oor weer mee naar de kamer.

Ze gooit je voor Mijn voeten en laat Mij weten dat je nog steeds niet geleerd hebt dat je niet hoort te spreken, tenzij je daar nadrukkelijk toestemming voor gehad hebt, of als je iets gevraagd wordt.

“Daarnaast was hij ook al 20 minuten aan het poetsen! Dat was de afspraak niet! 50 strafpunten lijkt Me wel een redelijke straf.” Ik geniet van de angst in jouw ogen, terwijl je het aantal strafpunten hoort. Gaby was ondertussen al achter je komen staan en trekt je aan je oor omhoog.

Ze trekt jouw broek en onderbroek omlaag en duwt je bij Mij over de knie. Vol plezier begin Ik met mijn 50 slagen durende spanking. Als Ik klaar ben met jouw gloeiende billetjes, staan de tranen in je ogen.

“Ik mag voor je hopen dat je niet van plan was om te gaan janken! Ik houd niet van gejammer!” klinkt het hard uit Mijn mond. Met moeite pers je “Nee, Mevrouw” over je lippen.

Plotseling begint Gaby te lachen. “Volgens Mij vond hij je spanking wat te lekker, Syl, hij heeft een stijve! Ik denk dat Ik nog nooit zo’n kleine gezien heb!” Opnieuw vult Haar gelach de kamer. Ik zie het schaamrood op je kaken verschijnen en laat je weten dat dat natuurlijk niet kan.

“Zomaar een stijve krijgen van Mijn spanking… tut tut, dat hoort niet jochie.” Vervolgens spuug Ik vol in je gezicht. Gaby kijkt verbaasd en vraagt: “Niet in zijn mond Syl? Ik dacht dat Jij dat juist zo graag deed?”

“Zijn mond is niet schoon genoeg om Mijn goddelijke spuug te ontvangen. Ik denk dat hij eerst maar eens heel goed zijn tanden moet gaan poetsen. En weet je wat ze in de middeleeuwen als tandpasta gebruikten…?”

Ik zie de pretlichtjes in Gaby’s ogen verschijnen, want Zij weet wat Ik bedoel. Ze staat op om een bakje te pakken en loopt naar de wc. Even later snauwt Ze voor de badkamerdeur: “Laat dat nutteloze onderkruipsel eens snel hier komen!”

Ik trek je mee aan je oren naar de badkamer. Als je daar bent aangekomen zie jij jouw tandenborstel naast een bakje liggen met een gele vloeibare inhoud. Ik zie je ogen groot worden van ongeloof als het tot je doordringt dat het bakje gevuld is met urine. “Dat klopt, vroeger gebruikten ze urine als poetsmiddel, Lievie.”

Ik geef een harde schop tegen je kont, zodat je de badkamer invliegt. “Schiet eens op!” Ik zie de aarzeling terwijl je trillend je tandenborstel oppakt. Gaby trekt ineens hard aan je haar en slaat hard in je gezicht. “Ze zei je wat! Luisteren!”

Wetend dat je er op geen enkele manier onderuit kan komen, doop je jouw tandenborstel in het bakje. Traag breng je de tandenborstel weer omhoog en met een vies gezicht stop je die uiteindelijk in je mond. Met een even vies gezicht begin jij je tanden te poetsen.

“Daar mag je wel wat dankbaarder bij kijken!” snauw Ik. “Eerst krijg je de eer om Onze wc schoon te maken met jouw tandenborstel, daarna mag jij daarmee je tanden nog eens poetsen en krijg je er ook nog eens Gaby’s urine bij!” Met een geforceerde glimlach ga je verder met je tanden poetsen. Vol plezier kijken Gaby en Ik op je neer.

Als je klaar bent, moet jij je kleren weer fatsoeneren. Zonder dat je wat te drinken krijgt brengen We je naar de deur. “Ik denk dat je mammie al te wachten staat, dus je kan je maar beter naar huis haasten en vertellen over je 2 favoriete Oppassers!” Lachend kijken Wij je na, terwijl je met de plassmaak in je mond richting huis loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V