Voyeur in de bosjes

De zon staat op het punt om onder te gaan en ik sluip tussen de bosjes door op zoek naar een geschikte plek om toe te kijken. Toe te kijken hoe de twee jonge geliefden elkaar aan het betasten zijn op het kleine grasveldje tussen de bomen in.

De picknick is uitgelopen op een onschuldige vrijpartij die zijn hoogtepunt nog moet bereiken en ik voel me meer dan uitgenodigd om deze onverwachte uitspatting mee te mogen maken.

Ik probeer me zo geluidloos voort te bewegen. Ik draag donkergroene kleding, zodat ik haast niet te onderscheiden ben van de natuur. Zolang ik me in de bosjes verscholen houd en geen geluid maak, ben ik zo goed als veilig. Als ik dan eindelijk een knus plekje gevonden heb waar ik de vrijheid heb om me enigszins te kunnen bewegen, neem ik de verrekijker in mijn hand.

Als ik door het apparaat kijk, stel ik zo goed mogelijk scherp op het koppeltje. De jongen ziet er gespierd uit en het meisje, dat een rokje en bikinitopje draagt, heeft zo te zien een flinke cup. Ze is blond en krijgt mijn volledige aandacht. Mijn buik tintelt en ik begin te wensen dat de handen van de jongen de mijne waren.

Zijn handen glijden via haar rug naar haar billen. Ik zie dat hij voorzichtig met zijn hand haar rokje omhoogschuift om vervolgens haar billen vast te nemen. Wat hij niet weet, is dat niet alleen hij van dit fraai gevormde achterwerk kan genieten, maar ook ik. Ik heb het inmiddels zo warm gekregen dat ik de behoefte heb gekregen om mijn broek los te maken.

Het meisje ligt nu op haar rug en de jongen kijkt eens goed om zich heen. Als hij in mijn richting kijkt, laat ik direct mijn hoofd omlaag zakken. Mijn hart begint harder te bonzen en de adrenaline stroomt door mijn lijf.

Dit is waar ik het voor doe. De spanning. De adrenaline. Voor mij is dit pure sensatie. Voorzichtig kijk ik weer over de bosjes heen en zie dat de jongen denkt dat de kust veilig is. Hij moest eens weten…

Terwijl ik me aan het masturberen ben, zie ik hoe de jongen toegang zoekt om het meisje dieper te kunnen verkennen. Terwijl zij seks hebben, heb ik ook seks. Zij hebben seks met elkaar, ik met mijn hand. De connectie is duidelijk voelbaar voor me en het windt me enorm op.

Ik voel me verbonden met het stelletje en terwijl ik op het punt van klaarkomen sta, kan ik het meisje horen kreunen. Direct staak ik mijn handeling en spits mijn oren. Dit gebeurt niet vaak.

Ik vervloek mezelf dat ik mijn videocamera niet mee heb. Buiten het feit dat dit voor mij een enorme sensatie is, valt er ook nog eens goed geld mee te verdienen. Mannen als ik betalen goudgeld om lid te mogen worden van websites die met zulke video’s dagelijks duizenden bezoekers trekken.

Het hoogtepunt nadert. Terwijl ik klaarkom, houd ik de verrekijker zo goed mogelijk stil. Wat ik echter niet doorheb, is dat ik mijn balans verlies en voorover struikel, zo de bosjes uit.

Terwijl ik daar met mijn broek open op het gras lig, kijk ik toe hoe de gespierde vriend mij nu opgemerkt heeft. Als een hyena springt hij overeind en komt op me afgestormd. Nu begint mijn hart pas echt snel te kloppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V