Op mijn plaats gezet

BDSM ontmoeting

Ik heb Haar leren kennen via Facebook en nu sta ik voor Haar deur. Waarom Ze me heeft uitgenodigd? Al sla je me dood… Feit is dat ik hier nu sta en mijn opwinding amper kan bedwingen. Ik ben op mijn best gekleed. Leren schoenen, merkjeans en een donkere blouse.

Om mijn pols draag ik een gouden horloge en mijn zonnebril is net zo prijzig als een half jaar boodschappen doen voor een modaal gezin. En dan hebben we het nog niet eens over mijn Ferrari… Mijn fortuin is mijn trots; daar schaam ik me niet voor.

‘Hey, there…’ Ik grijns als Zij de deur opent. Ze draagt leren laarzen die strak om Haar kuiten zitten. Alleen dat onderdeel van Haar is al meer dan de moeite waard. Als mijn ogen verder omhoog glijden, zie ik dat Ze lange kousen draagt die sierlijk afgewerkt zijn met kant. Een stukje erboven begint Haar zwarte rokje.

De fantasie over wat Ze eronder draagt maakt me nu al geil. Net als ik draagt Ze een blouse, maar uiteraard wel een vrouwelijk exemplaar. Het kledingstuk dat me aan mijn vroegere juffrouw doet denken spant strak om haar boezem. Minimaal cup C, gok ik zo. De bovenste twee knoopjes zijn subtiel opengelaten en door de witte stof zie ik de zwarte aftekening van Haar BH.

Ze heeft gitzwart haar dat over Haar schouders valt en bij het begin van Haar boezem eindigt. Het glanst en de neiging om eraan te ruiken is enorm. Ze heeft een welgevormde kin, een strakke kaaklijn en de mooiste vrouwelijke lippen die ik ooit heb mogen aanschouwen. Haar neus vind ik ronduit schattig en Haar ogen… Een oase van groene en blauwe kleuren die extra mooi uitkomen door de donkere wenkbrauwen en wimpers.

Ze is perfect. Simpelweg mijn droomvrouw qua uiterlijk en om eerlijk te zijn is dit zowat mijn enige eis. Wanneer je veel geld hebt, is innerlijkheid nu eenmaal een stuk minder belangrijk. Althans, zo denk ik erover…

‘Haal die arrogante blik van je gelaat!’BDSM ontmoeting

Oei. Ik word er direct aan herinnerd waarom ik hier ben: kennismaking met BDSM. Ik probeer zo neutraal mogelijk te kijken, al ben ik nog altijd in de ban van Haar verschijning. Wat er ook gebeurt, mijn dag kan niet meer stuk. Ik onderdruk mijn grijns en laat mijn hoofd eerbiedig zakken. Dit is de manier waarop ik denk dat ik Haar respect kan winnen. Een kopje koffie zit er duidelijk niet in…

Ik word naar binnen geloodst en krijg de opdracht om mijn schoenen uit te doen voordat ik Haar huis bevuil met mijn smerigheid. Aldus mijn Meesteres. Ik doe wat Ze me opdraagt en loop vervolgens de huiskamer binnen.

Haar woning is klein, maar zeer luxueus ingericht. De meubels zijn modern, evenals de schilderijen die aan Haar muren hangen. Het komt overeen met mijn stijl. Als Haar huis vijf keer zo groot was, had ik me direct thuis gevoeld.

‘Volg Mij, slaaf.’

Het is een kort maar krachtig bevel. Ze opent een deur die leidt naar een trap. Braaf als ik ben, volg ik Haar op de voet. Ze loopt de trap op en ik kan mijn ogen niet van Haar benen afhouden. De laarzen, de kousen, Haar rok…

Mijn grijns komt automatisch weer tevoorschijn als het me af en toe lukt om onder Haar rokje te kunnen kijken. Haar billen zijn perfect: vrouwelijk, zacht, rond… Het maakt me gek. De zwarte string die tussen Haar billen verdwijnt, wil ik om me heen voelen. Alles van Haar wil ik om me heen voelen. Ik heb het gevoel dat Ze het expres doet, maar dat geeft niets. Ik vermaak me hier prima mee.

Dan komen we aan in een donkere kamer. De ramen zijn afgedekt met chique gordijnen die van het plafond tot aan de grond reiken. Aan de muur hangen indrukwekkende BDSM attributen en in het midden van de kamer staat een massagetafel. Een massagetafel waar boeien voor de polsen en enkels aan vast zijn gelast. Blijkbaar is het niet de bedoeling dat je nog ergens heen gaat als je eenmaal ligt…

Mijn Meesteres loopt speels om me heen en bekijkt me uitgebreid. Dan, als Ze er kennelijk genoeg van heeft gekregen, beveelt Ze me mijn kleren uit te doen. Het is duidelijk dat W/we overgaan tot actie en zonder ook maar een moment te twijfelen, doe ik wat Ze me opdraagt.

Als ik alleen nog mijn boxershort aan heb, zegt Ze dat ik die aan kan laten. Jammer, denk ik bij mezelf en grinnik om mijn binnenpretje. Het is duidelijk dat Zij het allemaal een stuk serieuzer neemt. Ik kijk naar de massagetafel en kijk vervolgens mijn Meesteres vragend aan. Mag ik…?

Mijn Meesteres kijkt me aan alsof ik een stuk ongedierte ben. Ik vat het maar als een ja op en grinnik nogmaals om Haar houding. Ik wist niet dat mensen het allemaal zo serieus namen. Het is maar dat Ze er zo goed uitziet. Met een nieuw binnenpretje neem ik plaats op de tafel en laat me gewillig vastketenen. Kom maar op, schatje.

‘Wat ga je met m…-‘

‘U!’ snauwt Ze uit het niets. Dat die toon uit zo’n prachtig omhulsel kan komen verbaast me. Ik ben er zelfs eventjes stil van en dat komt niet vaak voor.

‘Wat Ik met jou ga doen…’ spreekt Ze vervolgens verder, ‘…bepaal Ik. Ik en niemand anders.’

Ze loopt dichter naar me toe en blijft staan bij het hoofdeinde van de tafel. Daar neemt Ze een riempje vast dat blijkbaar bevestigd is aan de tafel, spant deze over mijn voorhoofd en maakt deze aan de andere kant van de tafel weer vast, zodat mijn hoofd stevig tegen de tafel aan wordt gedrukt. Het neemt mijn vrijheid weg om te volgen wat er allemaal gebeurt. Het enige wat ik zie, is een donker plafond.

Terwijl ik wacht op wat er gaat komen, gaan er allemaal fantasieën door mijn hoofd. Hoe zou de seks zijn? Komt er orale bevrediging aan te pas? Hoeveel van het BDSM gebeuren staat nu eigenlijk centraal? Zou het echt pijn doen? Ik begin weer te grijnzen, maar besef dat ik nu al enige tijd niets meer gehoord heb.

‘Ben je er nog wel…?’ Ik hoor zwakte in mijn eigen stem. Vreemd. Ik krijg echter geen antwoord en dat verontrust me. Ik hoor ook niets. Is de deur van de kamer eigenlijk nog wel open? Ik besef dat ik zoveel bezig was met mijn eigen ding, dat ik helemaal niet opgenomen heb wat er nu werkelijk is gebeurd. ‘…hallo?’

Het blijft stil. Ik begin het koud te krijgen. Waar heb ik me mee ingelaten? Goed, Ze is knap, eigenlijk te heet voor woorden… Maar om mij hier zo te laten liggen? Is Ze het wel waard?

Dan, als ik het niet verwacht, word ik met een houten stok hard onder mijn rechtervoet geraakt. De pijn trekt door mijn hele lichaam en de klap tegen mijn voet blijft goed voelbaar. Het brandt flink en de pijn is haast ondraaglijk. Tranen schieten in mijn ogen en als een maniak probeer ik mijn voeten los te krijgen. Het is echter onmogelijk. De boeien zitten te strak en door mijn wilde bewegingen, snijden ze nog in mijn enkels ook.

‘Fuck! Wat doe j…-‘

‘U!’ Ze corrigeert me direct en een nieuwe, harde klap volgt. Ditmaal op de zool van mijn linkervoet. Als reactie probeer ik mijn benen zo hard weg te trekken dat mijn knieën een opdonder krijgen als ze merken dat ze geen kant uit kunnen.

‘Please, houd op!’ Ik wil Haar aankijken, maar krijg mijn hoofd niet naar voren gebogen. De riem spant te strak om mijn voorhoofd en ik vraag me af hoe diep de afdruk zal zijn. Gelukkig is dat niet mijn eerste zorg. Wat wel mijn eerste zorg is, is de nieuwe klap die volgt. Weer is het mijn linkervoet waar via de voetzool een forse pijn doorheen schiet. Het is een wonder als ik nog kan lopen

‘Houd op, wat?’ Haar stem klinkt allesbehalve geamuseerd. Ze loopt naar mijn hoofd toe en kijkt me vernietigend aan. ‘Houd op, wat?!’ herhaalt Ze dwingend.

‘Houd op, Meesteres!’

Ik schreeuw het bijna uit door de wanhoop die mij overspoelt. ‘Please, Meesteres! Spaar me! Alsjeblieft!’ Mijn ogen prikken door de tranen, gefrustreerd dat ik ze niet kan drogen. Ik voel me op mijn plek gezet. Zij is de baas, niet ik.

‘Braaf…’ Ze kijkt me dominant aan. Nu is het Haar beurt om te grijnzen en ik moet toegeven dat het Haar niet verkeerd staat. Normaal had ik nu een opmerking gemaakt, maar hier is dat duidelijk not done. Onderdanig als ik me voel, houd ik wijselijk mijn mond.

‘Goed. Koffie dan maar…?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V