BDSM ontmoeting (3)

Dit is het derde deel in een verhalenreeks. Lees eerst BDSM ontmoeting (1) en BDSM ontmoeting (2).

De koffie staat al een poosje voor me. Er komt geen damp meer vanaf, dus ik weet dat hij allang koud is geworden. Dat moet ook wel, na een half uur. Ondanks het gebrek aan koffie was er geen gebrek aan een leuk gesprek met mijn Meesteres. De conversaties die ik met haar voer, gaan net zo gemakkelijk als via internet. De klik is duidelijk aanwezig.

‘Ik zie dat je een beetje onrustig wordt, slaafje,’ merkt mijn Meesteres plotseling op. Ze heeft gelijk. Door de houding waarin ze me vastgebonden heeft, heb ik weinig speling om me te kunnen bewegen. Mijn benen verkrampen haast, maar ik heb niets laten merken. Tot nu dan.

‘Hmm, misschien dat Ik het je wat gemakkelijker kan maken.’

Mijn Meesteres glimlacht ondeugend. Ze loopt op Haar elegante manier naar me toe en blijft kort voor me staan. Ze ziet er adembenemend uit en ik ben benieuwd naar wat Ze gaat doen.

‘Heb nog niet te veel goede hoop, slaaf.’ Mijn Meesteres streelt met Haar vinger over mijn gezicht tot ze bij mijn mond aangekomen is.

‘Open…’ De toon van Haar stem zorgt dat ik mezelf heel klein ga voelen. Zoals vroeger toen mijn moeder me nog dingen moest leren. Een moeder tegen wie je opkijkt en die zegt wat je moet doen. Iemand die bepaalt wat jij doet en niet andersom.

Gehoorzaam breng ik mijn lippen van elkaar. Ze schuift langzaam haar vinger naar binnen terwijl ik omhoogkijk, zodat ik de reactie op Haar gezicht kan lezen. Ik sluit mijn mond om Haar vinger en proef een koffiesmaak. De koffie die Zij opgedronken heeft, maar waar ik geen druppel heb van mogen proeven. Dit maakt het echter meer dan goed en ik kijk Haar gelukzalig aan.

‘Ik denk dat je wel klaar bent voor een wat comfortabelere houding…’

Mijn Meesteres zakt door haar knieën en begint me los te maken. De bewegingsvrijheid in mijn armen en benen voelt weer heerlijk aan, al weet ik dat Zij bepaalt waar ik heen ga. Ze gebaart me op te staan en ik doe wat Zij wil.

‘Volg me maar…’

Als een lammetje dat de weg kwijt is, volg ik mijn Meesteres door Haar huis. Ze opent een deur die leidt naar een trap. De treden zijn bekleed met een zachte stof en aan de wanden hangen grote schilderijen waarop verschillende mensen te zien zijn die vakkundig vastgebonden zitten. Zou het Haar werk zijn?

Bondagebed

We komen aan in een kamer waar in het midden een groot bed staat. Om het bed is een houten frame gebouwd waar allerlei touwen, haken en kettingen aan vastzitten.

Het overtrek in combinatie met het houtwerk doet me denken aan de middeleeuwen en ik merk dat ik diep onder de indruk ben. Tegen de muren staan grote, houten kasten en waar plek vrij is, hangen foto’s.

Foto’s waar ditzelfde bed op te zien is, maar dan met mannen die vastgebonden liggen of zelfs in de lucht hangen aan haken. Het geeft me een onheilspellend gevoel en ik kijk vragend naar mijn Meesteres.

‘Ben je er klaar voor?’ Haar stem klinkt net zo ondeugend als Ze kijkt.

‘Ja, Meesteres…’

Benieuwd naar hoe dit verdergaat? Lees snel BDSM ontmoeting (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V