De onvrijwillige voyeur

Iedere maandagochtend ga Ik eerst twee uur naar de fitness en daarna naar het zwembad om een uurtje baantjes te trekken. Normaal gesproken is hier niks bijzonders aan, maar deze ochtend liep een beetje anders. De aanwezigheid van een bepaalde jongen in het zwembad lieten Mijn Domina sensoren op hol slaan.

Ik kom standaard om tien voor half twaalf bij het zwembad aan en de eerste vijf minuten zijn altijd gevuld met dezelfde ergernissen.

In de eerste instantie heb Ik er een spuughekel aan om Mijn sporttas naar de kleedhokjes te slepen (als ik daar toch eens een slaafje voor had…). Als Ik die daar eenmaal neergegooid heb, begint het volgende probleem.

Hoewel de kleedhokjes niet erg ruim zijn, vind Ik het een hels karwei om de deuren dicht te krijgen. De kleedhokjes hebben namelijk aan twee kanten een deur en door deze deuren tegelijkertijd dicht te klappen en een bankje omlaag te klappen, klem je met het bankje de deuren dicht.

Dus… twee deuren… één bankje… twee handen? Om het nog ingewikkelder te maken: als Ik mijn armen spreid kan Ik niet allebei de deuren tegelijkertijd dichtduwen. Mijn armen zijn te kort.

Dit resulteert iedere week standaard in een lesje acrobatiek. Over het algemeen klem Ik de ene deur met Mijn rug dicht, terwijl Ik tegen de andere deur een voet plaats. Dit houdt in dat Ik Mijn handen vrij heb om het bankje omlaag te klappen. Dat klinkt niet zo ingewikkeld, ware het niet dat het bankje te laag gemonteerd is om erbij te komen als Ik rechtop sta!

Dus al balancerend op één voet moet Ik Mijzelf een stukje laten zakken, totdat Ik bij het bankje kom om het omlaag te duwen. Sporten vermoeiend? Welnee, een uur cardio en een uur krachttraining is niets vergeleken bij vijf minuten stoeien met een kleedhokje…

Als Ik dan eindelijk zelf neer kan ploffen op het bankje, kan Ik mezelf gelijk voorbereiden op de volgende uitdaging. Sportkleding uittrekken is zo klaar, dat is geen probleem, maar een sport bh! Wat een ondingen.

Ik weet alleen niet wie er dwazer is: degene die een sport bh zonder sluiting heeft uitgevonden of degene die het gekocht heeft en het zelfs draagt… Voor 50 euro had Ik toch wel wat meer verwacht dan een tweewekelijkse (Ik fitness twee keer in de week) stoeipartij.

Tegen de tijd dat Ik eindelijk omgekleed ben en Mijn spullen opgeborgen heb in een kluisje, ben Ik klaar om Mezelf af te spoelen en het water in te duiken. Iedere keer verbaast het Mij weer dat Ik niet een halfuur in het kleedhokje gestaan heb, maar dat er slechts een minuut of zeven gepasseerd is.

Bij het afspoelen onder de douches was Mijn oog al op één van de badmeesters gevallen. Ik denk dat hij een jaar of achttien is. Gebruinde huid, donker haar, donkere ogen, warrig kapsel en een zeer atletisch gebouwd lichaam. Iemand die vast en zeker wel een paar nummertjes gemaakt heeft in de whirlpool.

Tijdens Mijn observatie zag Ik tot Mijn grote verbazing teken van leven in zijn broek. Op dat moment was Ik niet zeker of Ik Mijzelf wel wilde omdraaien om te zien wat zijn erectie veroorzaakte. Met al die hedendaagse nieuwsberichten over kleine kindjes en badmeesters…

Hoe dan ook, Mijn nieuwsgierigheid won het en Ik draaide Mij om. Dit was zelfs nog verrassender. De oorzaak van zijn erectie was een vrouw van middelbare leeftijd. Slank, ook een gebruinde huid, lang donker haar, ietwat hangende borsten en Ik schat haar rond de veertig jaar.

Tijdens het baantjes trekken kreeg Ik al snel een interessant schouwspel. De vrouw die de jonge badmeester iedere keer strak bleef aankijken en de badmeester die zichzelf geen houding wist te geven.

Zijn hele lichaam leek één grote smeekbede om bevelen te krijgen, zodat hij de gewenste pose kon aannemen. Na een uur was Ik dit hele schouwspel beu en ben Ik Mijzelf nog eens gaan afspoelen onder de douches.

Hoewel het niet uit schijnt te maken hoelang Ik eronder sta, want om de één of andere reden blijft de geur van chloor altijd rondhangen totdat Ik thuis nog eens gedoucht heb. Gelukkig zijn de douches in het zwembad aangenaam warm en sta Ik er met plezier een aantal minuten onder.

Hoe Ik precies in de volgende situatie beland ben is Mij niet helemaal duidelijk, maar na het douchen ben Ik weer richting de kleedkamers gelopen. Daarbij moet Ik altijd een grote familiekleedkamer en de sauna passeren. Toen Ik het hoekje om liep richting de familiekleedkamer, zag Ik hoe de oudere vrouw de badmeester tegen de muur geduwd had.

Aangezien zij met haar rug naar Mij toe stond, denk Ik niet dat ze Mij opgemerkt heeft. Wat ze precies zei kon Ik niet helemaal horen, maar het was zoiets als: “Dus jij raakt geil van vrouwen bespieden, hè? Dat moet ik eens af gaan straffen.”

Vervolgens duwde ze de deur van de familiekleedkamer open en trok ze de badmeester mee naar binnen aan zijn kruis. Ik vermoed dat ze haar hand al op zijn kruis had voordat Ik het hoekje om kwam lopen.

Uh… gelukkige badmeester? Ik weet het niet. Ik snap ook niet hoe ze in de ruimte konden zijn voor Mij. Zijn ze Mij gepasseerd toen Ik met Mijn ogen dicht onder de douche stond? Is dit waar de badmeester op hoopte? Is dit wat die vrouw vaker doet?

Ik weet het allemaal niet. Laten we maar hopen dat die twee een leuke tijd op vrijwillige basis gehad hebben. Ik ga Mezelf in ieder geval niet mengen in dat soort situaties.

Dominante groet,

Deana Deveney

3 reacties op “De onvrijwillige voyeur

 • 18 oktober 2011 om 15:17
  Permalink

  Lieve Mrs Deana,

  Helaas maak ik dit dus weer niet mee, balen…welk zwembad hihi.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2011 om 15:28
  Permalink

  ohhh, hihi…. wat is dat nu jammer.
  Dacht dat ik misschien wel mijn slaven leven hiermee zou kunnen opfleuren, helaas…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V