BDSM ontmoeting (2)

Dit is het tweede deel in een verhalenreeks. Lees eerst het begin: BDSM ontmoeting (1)

‘Treed binnen, slaaf!’

Ik kan enige verbazing niet onderdrukken. Ze ziet er prachtig uit, maar om direct al zo zakelijk uit de hoek te komen? Ik had drie zoentjes verwacht, een kopje koffie en een babbel om vervolgens tot het BDSM-spel over te gaan. Niet dit.

‘Is er wat?’ vraagt mijn Meesteres als Ze me verward ziet kijken.

‘Ehhh…’ Haar dominante stem plus houding zorgen ervoor dat ik niet weet wat ik moet zeggen.

‘Fijn zo,’ reageert mijn Meesteres direct en glimlacht vriendelijk. Ze gebaart me binnen te komen en doet de deur achter me dicht.

Met een warm gevoel in mijn buik word ik rondgeleid door Haar huis. Ik voel me enorm te gast en laat me leiden door mijn Meesteres. Zij heeft de touwtjes in handen en in Haar huis heeft Zij het voor het zeggen.

‘Neem plaats,’ glimlachte Ze vriendelijk terwijl Ze naar een houten stoel wijst die tegenover een luxe hoekbank staat.

Ik doe wat me opgedragen wordt. Hoe langer ik in Haar aanwezigheid verkeer, hoe meer slaafs ik me voel. Ze draagt een zwarte jurk van leer die Haar prachtig staat. De jurk bevat een diepe split waardoor Haar benen goed te zien zijn.

Ze zijn gehuld in een panty en het ziet er meer dan verleidelijk uit. Aan Haar voeten draagt Ze laarzen met hoge hakken. Ik weet nu al dat ik alles zal doen om Haar te behagen.

In plaats van het aanbieden van koffie haalt Ze een stuk touw uit de lade van een van haar kastjes. Ze komt naar me toe gelopen en houdt het touw net voor mijn neus.

‘Je vindt het toch niet erg dat Ik Mijn eigen veiligheid verzeker, hm? Zolang Ik je nog niet volledig ken, lijkt Me dit een goede maatregel.’

‘Ja, Meesteres…’

Het is de eerste keer dat ik de term bij Haar uitspreek en ik zie dat Ze het waardeert. Niet dat ik veel te willen heb over het vastgebonden worden aan de stoel, maar dat terzijde.

Ik voel hoe Ze mijn handen bij elkaar bindt achter mijn rug. Als deze strak vastzitten, komt Ze naar de voorkant gelopen. Nu Ze zo dicht bij me staat, ruik ik pas hoe heerlijk Haar geur is. Ik kan mijn ogen niet van Haar benen afhouden. Ik voel me bezeten worden door Haar.

Mijn Meesteres bukt naar mijn voeten toe en drukt de linker tegen de linker stoelpoot. Met behendigheid heeft Ze mijn voeten binnen no-time vastgebonden. Ze is ervaren. Ze is ervaren, mooi, intelligent en vooral dominant. Een vrouw voor wie ik alles doe.

Wanneer Ze klaar is, komt Ze weer overeind. Ze kijkt op me neer en glimlacht goedkeurend.

‘Braaf zo. Je weet immers maar nooit wat je in huis haalt, al denk ik dat jij je wel goed weet te gedragen.’ Mijn Meesteres loopt naar een andere ruimte die de keuken moet zijn, want even later komt Ze met koffie terug.

‘Je hebt zeker dorst, hm?’ Ze vraagt het lacherig en ik lach kort mee. Zelfs het koffie inschenken doet Ze elegant. Het enige probleem is dat ik vastgebonden zit en geen koffie kan drinken, maar dat interesseert Haar blijkbaar niet. Of misschien toch wel.

Misschien doet Ze het om mijn reactie te peilen. Om te zien wat ze in huis gehaald heeft. Ik weet het niet. Voorlopig laat ik het allemaal over me heen komen. Als het op deze speelse manier verdergaat, dan kunnen het nog weleens leuke tijden gaan worden…

Benieuwd naar hoe dit verdergaat? Lees snel BDSM ontmoeting (3)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V