Een lesje voor de Domina

Subje in hoek

Zoals Ik gisteravond al twitterde, bracht Ik de avond door bij Artemis. Ons wekelijkse onderonsje vond voor de verandering plaats op maandag in plaats van dinsdag en Artemis liet Mij een uur van te voren weten dat ze een verrassing voor Mij had…

Brandend van nieuwsgierigheid kon Ik niet wachten tot het tijd was om naar Haar te vertrekken. Voor de verandering stond Ik dan ook op tijd voor Haar deur. (Normaal houdt Artemis rekening met een halfuur vertraging van Mijn kant. In ieder geval ben Ik wel consistent in Mijn te laat zijn… ;))

Toen ik eenmaal voor Haar deur stond, moest Ik Mijzelf inhouden om niet drie keer op de deurbel te drukken. Ik weet dat Artemis Mijn ongeduldige gedrag niet echt kan waarderen.

Ze heeft zelfs een speciale gezichtsuitdrukking voor Mij. In gedachten noem Ik het altijd Haar “not amused face” (wellicht niet zo slim om dat op Mijn blog te plaatsen, waarvan de kans erg groot is dat Ze het zal lezen).

Ze geeft Mij die blik altijd als Ik weer eens niet op Mijn beurt kan wachten, impulsief handel of dingen zeg die wellicht niet zo netjes zijn. Hoe dan ook, toen eindelijk de deur openging, kon Ik Mijzelf niet bedwingen om langs Haar heen te gluren, in de hoop om een glimp op te vangen van een subje.

Met haar koele glimlach zoals altijd nodigde Ze Mij uit om verder te komen. Ongeduldig hing Ik Mijn jas en handtas weg en liep Ik de woonkamer in. Ook hier zag Ik niets.

Artemis: “Nieuwsgierig naar Jouw verrassing?”

Deana: “Nee, Ik controleerde of Je het wel goed schoonhoudt. Je weet dat Ik niet van een stoffige omgeving houd.”

Artemis: *Not amused face*

Artemis: “Jouw verrassing wacht boven in de tv kamer. Je kunt hem bekijken als Wij klaar zijn met de besprekingen voor O.M.”

Deana: “Besprekingen?!” (Voor dit soort momenten zou Ik eigenlijk Mijn eigen “not amused face” moeten hebben.)

Ik heb nog nooit zo’n tergend langzame bespreking voor de website meegemaakt. Volgens Mij is de helft niet eens tot Mij doorgedrongen. In gedachten was Ik continu bezig met bedenken hoe het subje eruit zou zien, hoe oud hij zou zijn, wat voor BDSM interesses hij heeft, etc.

Na een uur zei Artemis EINDELIJK dat Wij alles wel besproken hadden. Ze zei dat Ik alvast naar boven kon gaan om het subje te bekijken. In de tussentijd zou Zij wat te drinken en chocolade pakken. Persoonlijk zou Ik dit soort dingen door het subje laten doen, maar goed Ik kon hem eindelijk bekijken!

Verwachtingsvol opende Ik de deur van de tv kamer en Ik zag onmiddellijk dat er aan Mijn verwachtingen voldaan werd. Ik had uitzicht op een naakt, jong en atletisch lichaam. Het subje bevond zich in de hoek naast de tv.

Hij zat op zijn knieën met zijn gezicht naar de muur. Plagend liet Ik de nagel van Mijn wijsvinger over zijn ruggengraat krassen. Ik was volledig in Mijn nopjes toen Ik een rilling over zijn rug zag trekken van Mijn aanraking.

Zonder naar het subje om te kijken, liep Artemis naar binnen en zette het drinken en de chocolade op de bijzettafel. Ik nam naast Haar plaats en Wij babbelden wat over welke film Wij zouden gaan kijken. De keuze viel op The Devil Wears Prada. Hoewel Wij de film allebei al kennen, blijft het gewoon een heerlijke film om te kijken. Perfect voor bij de chocolade.

Terwijl Artemis de dvd in de dvd-speler stopte, mijmerde Ik over of Ik een voetmassage zou eisen of Mijn teennagels zou laten lakken. Deze mijmeringen werden al snel onderbroken.

Artemis: “Ik hoop dat Jij Je niet te veel stoort aan de bevuiling in Mijn hoek. Sommige schepsels zijn helaas niet intelligent genoeg om te weten waar ze om vragen. Zoals deze kruiper. Hij had het lef om Mij te smeken om bevelen. Hij zei dat hij alles voor Mij zou doen om Mij te plezieren. Dat in Mijn nabijheid zijn gelijkstaat aan in de zevende hemel zijn.

Hij meldde zich na de lunch en wachtte verwachtingsvol op wat spannende bevelen. Sindsdien staat hij in de hoek. Ik word geplezierd door niet gestoord te worden.”

Ik proestte het uit. Dat is ook echt iets voor Artemis. Vraag Haar om een bevel en je krijgt geheid het antwoord: “Ga heen en kom niet meer terug.”

Artemis: “Maar dat is nog niet alles. Dit is een uitstekende mogelijkheid om Jouw ongeduldige aard wat te temperen. Hij is niet om mee te spelen.”

Wacht… wat?! Ze is Mij de les aan het lezen?

Artemis: “Van pruilen krijg Je rimpels, dat siert Je niet. Discipline is een deugd die door veel mensen gewaardeerd wordt. Zelfs kleine dingetjes doen ertoe, zoals bijvoorbeeld op tijd komen…”

Pfff… Hoewel Artemis slechts een paar jaartjes ouder dan Ik is, kan Zij soms overkomen alsof ze een paar tientallen jaren ouder is. Ik weet dat Ze het goed bedoelt en dat Ze graag het beste uit Mij naar boven haalt, maar Ik ben geen Dame om de les te gaan lezen.

Laat Ik nou net contact hebben met een perfecte sub waar Zij dolgraag mee zou willen spelen… Eens zien hoe deze Dame het vindt om netjes op Haar beurt te wachten. Ik denk namelijk dat Mijn subje maar eens uitgebreid gekeurd moet worden door Eleonora, terwijl Artemis toekijkt…

Dominante groet,

Deana Deveney

P.S: Lees jij ook zo graag Mijn blog? Dan kun je Mij een plezier doen door een leuke reactie achter te laten!

Een reactie op “Een lesje voor de Domina

  • 20 oktober 2011 om 16:05
    Permalink

    Wat een streek zeg. Zowel voor Deana als het subje. Is het hier echt bij gebleven of heeft een van beiden nog wel wat satisfaction gehad?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V