Slipjesfetish: mijn dieptepunt

Ik voel me meer dan opgewonden. Mijn erectie is zo hard dat hij pijn doet in mijn broek. Hij komt zelfs boven mijn strakke boxershort uit. Normaal zou je je ervoor schamen, maar nu is het de keiharde realiteit. Ik ben bezeten. Heet. Ik sta in vuur en vlam en loop op mijn doel af.

Het is donker in de gang. Bij elke stap die ik maak, moet ik oppassen dat het niet te veel geluid veroorzaakt. Ik voel me gespannen en dit gevoel maakt me nog heter. Het is een avontuur naar een soort van schat waar ik al tijden van droom. Eigenlijk meer van fantaseer dan droom, maar dat terzijde. Een schat die zich achter de deur bevindt waar ik nu voor sta…

Met alle voorzichtigheid neem ik de deurklink vast en geef een zacht zetje tegen de deur. Ik maak vreemde trekjes met mijn gezicht in afwachting of de deur gaat kraken, of niet. Ze zouden me hier eens moeten zien staan. Ik besef maar al te goed waar ik mee bezig ben en ik kan mijn lach nog maar net inhouden.

Gelukkig kraakt de deur niet. Een nieuwe vlaag van genot giert door mijn lichaam als de deur steeds verder en verder opengaat, zonder dat er geluid ontsnapt. De eerste stap is gezet en in een soort van bezeten toestand doe ik een stap naar voren. Een stap in haar kamer waar het nog donkerder is dan op de gang.

Het rolgordijn moet dik, pikzwart en zeer nauwsluitend zijn voor het grote raam dat zich in deze kamer bevindt. Ik ben hier namelijk wel vaker geweest, alleen niet ’s nachts en al helemaal niet in deze toestand. Een toestand waarin ik het bijna niet meer trek. Waarin ik me enorm moet inhouden om niet aan mezelf te zitten. Nee. Nog eventjes. Ik ben er bijna…

Ik gun mezelf een momentje om aan het gebrek aan licht te wennen. Misschien dat mijn ogen dan iets beter kunnen zien. En ja hoor, na een paar minuten zijn ze enigszins gewend. Ik strompel langzaam met minuscule stapjes naar voren en zie haar bed afgetekend in de duisternis. Hier slaapt ze. In dit bed. Ik kan haar zelfs horen ademen.

Ik heb het echt heet. Ik kan het niet beschrijven. Ik draag alleen een boxershort, het is winter en de verwarming staat uit. Toch voelt het aan alsof ik me in de woestijn bevind. Afijn. Ik loop voorzichtig om haar bed heen en probeer zo stil mogelijk te zijn. Ik wil haar niet wakker maken, zeker niet in deze uiterst merkwaardige situatie.

Eindelijk. Ik heb gevonden wat ik zocht. Het kastje naast haar bed met vier lades. De lades kan je naar voren schuiven. Ik sta er nu voor en besef dat dit het laatste obstakel is. In één van deze lades ligt mijn schat te wachten. Voorzichtig open ik de bovenste lade. De geleider maakt een beetje lawaai, maar niet zoveel dat ze er wakker van wordt.

De spanning die nu door mijn lichaam giert is onmenselijk. Het is adrenaline van de hoogste klasse. Ik ben gewoon in de kamer van mijn beste vriendin aan het inbreken.

Ze vertrouwen me als logé, maar hebben eigenlijk een geobsedeerd vriendje in huis gehaald. De enige die het weet, ben ik en dat is nu precies waar ik mijn voordeel uit haal. Ze vertrouwen me volledig. Ze moesten eens weten…

Ik open de tweede lade en houd mijn adem in. De lade maakt iets meer lawaai dan de eerste en gespannen kijk ik naar mijn beste vriendin, die nog op één oor ligt. Ik kan haar vaag afgetekend in de duisternis zien liggen. Haar ademhaling is nu nog beter hoorbaar. Het klinkt zo onschuldig, vrouwelijk en bovendien vertrouwd. Waar ben ik mee bezig? Ik breek in bij mijn best…-

Pas dan zie ik het. Dit is de lade waar het allemaal om draait. De schat naar waar ik op zoek ben geweest. Een nieuwe vlaag van genot stroomt door mijn lichaam en het brengt me in een soort van trance. Ik sper mijn ogen open, laat mijn handen langzaam de lade in zakken en voel de zachte stof van haar ondergoed. De stof voelt als gesmolten goud aan dat zich om mijn handen bevindt.

Katoen, zijde, satijn, slipjes en strings. Ik voel zelfs een panty… Ik breng één hand onbewust naar mijn erectie en bevrijd hem nu volledig. Dit is een moment waar ik van geniet. Een moment waar ik mezelf absoluut niet kan beheersen.

Ik begin mezelf te betasten en bovenal: het betasten van haar ondergoed. Ik neem er een slipje uit en wrijf deze tegen mijn lichaam aan. Ik houd het niet meer. Dit is het moment waar ik al tijden naar smacht, maar ook een moment dat me altijd bij zal blijven.

‘Mmm… Huh…?’

Mijn beste vriendin is duidelijk ontwaakt, komt half overeind en merkt me direct op. Ze schiet als een speer naar achteren en schreeuwt het zo hard uit dat ze de hele buurt wekt. Dit is ook direct het moment dat ik klaar ben gekomen.

De schrik heeft duidelijk een aparte werking op mijn lichaam gehad en terwijl ik me afvraag of ik nu moet genieten of juist bang moet zijn voor de gevolgen, knipt ze het licht aan…

2 reacties op “Slipjesfetish: mijn dieptepunt

  • 15 augustus 2017 om 04:21
    Permalink

    Waanzinnig hoe je dit beschrijft. Ik heb eerst iets met kijken naar een vrouw In ondergoed. Maakt me al geil en adem al zwaarder. Het wrijven van het slipje tegen mijn pik en ballen geven zo een heftig orgasme. Ik vind maar moeilijk meiden die me met hun slipje aftrekken, niet meer zoals mijn eerste vriendinnetje.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V