Prijsvraag! Doe je mee?

Houd jij er ook zo van om iets gratis te krijgen? Wij ook! Alleen Wij vinden het nog leuker om iets gratis weg te geven… Daarom hebben Wij een kleine verrassing voor je: Wij gaan de komende week een paar cadeautjes weggeven!
Om kans te maken op Onze cadeautjes, hoef je alleen een “stukje van jezelf” in te zenden. Doe je mee?

De prijsvraag

Omschrijf aan de hand van een van jouw eigen ervaringen wat BDSM voor jou betekent.

Richtlijnen:

 • Houd het netjes (We zijn geen pornowebsite…)
 • Maak je tekst niet langer dan 1000 woorden (minimum is 300 woorden)
 • Inleveren mogelijk t/m donderdag 1 december2011 12.00 u. ’s middags

Verder ben je helemaal vrij om je eigen draai eraan te geven…

De prijzen

Zoektocht van een slaafDe tien beste inzendingen ontvangen gratis Meesteres Eleonora’s E-book Zoektocht van een slaaf.

En de numero uno? Die ontvangt niet alleen Ons E-book Hoe vind je een Meesteres?, maar die mag ook een chatsessie met Ons drieën aangaan (als hij durft… ;)).

Doe je mee? Dan kun je je inzending tot donderdag insturen naar [email protected].

Succes!

Dominante groet,

Artemis

PS De leukste inzendingen komen met naamsvermelding op Onderdanigeman.NL te staan, dus doe goed je best! 😉

2 reacties op “Prijsvraag! Doe je mee?

 • 29 november 2011 om 14:32
  Permalink

  Bdsm voor mij is een spel waarbij ik mijzelf helemaal durf over te geven aan de willekeur van de meesteres. Je weet dat je pijn zult lijden maar wil dat ondergaan voor het genot van de meesteres. Verzet is een reactie die je van binnen moet aanvechten. Tegelijkertijd is er een opwinding die zich van je meester maakt waarmee je nu juist weer niets kunt of mag doen. Opnieuw alles om de meesteres te dienen. Langzaam wordt je wereld klein en bestaat er niets anders dan Lust, angst, pijn en de wens goed te doen. Als de meesteres je aan het einde van het spel weet terug in de werkelijkheid haalt geeft dat een geweldig euforisch en dankbaar gevoel. Jammer genoeg lukt dat niet elke keer maar deze ervaringen bepaalden wat BDSM voor mij betekent en waar ik steeds naar op zoek ben.

  Beantwoorden
 • 30 november 2011 om 22:32
  Permalink

  Ik stapte uit de taxu bij de bungalow bij de Meesteres en liep naar vr vootdeur van de grote bungalow en belde aan het bleef even stil maar toen hoorde ik hakken aankoen naaar de due het waren er meer dan 2 en ja hoor er stonden 2 Meesteresssendat was een verrassinf want fat had mijn Meesteres niet verteld. Ze zei dat de andee Meresteres in opleiding was en een Vriendin van Haae was maar nu meekomen p je knieen achter Ons aan naar de martelkamer , beide Dames waren hekleed in leer en lange laarzen Mijn Meesteressen met stilettohakken en de andere met blokhakken maar eerst moest ik me uitkleden en werd vastgezet met mijn buik tegen de muur we gaan eerst even kijken war je billen aankunnen en beiden pakten ze en zweer en onstebeuren gaven ze een klap op de beide billen en ik moest meetellen en Dank U Meesteres zeggen vergat ik een ker begonnen Zr overnieuw mar gelukkig deed ik dat niet en naar 30 klappen van Beide Meestressen was straf afgelopen zo je billetjes zijn al lekker tod maar kunnen nog wel hebbenhoor ik werd losgemaakt en werd weer vastgemaakr met riuwen op een dikke leren mat die was joud en mijn billen die warm waren koelden snel af Lekker die warmwe billetjes op de mat he Ja Ja wat en had een klap in mijn gezicht van mijn Meesteres te pakken ik was ondertussen helemal vastgenoerd. De beide Meesteressen gingen nu op me staan en dat deed zeer Zo nu lekker over je heen lopen je hebt er een mooi slavenlijf voor en hakken maakten er een mooie putjes in doot de stilettohakken vn mijn Meesteressen en ze danste op mijn ballen en dat deed zeer auwwww Zo dat is genoeg ze maakten me los de Dames gingen koffie drinken wn ik mowest hun laarzen likken van beneden tot boven can beide Dames Zo dat is genoeg Ik heb genoeg van je kkleed je aan en wegwezen jij . Ik kleeddde me aan en maakte da ik weg kwam mar verlangde al naar de volgende behandeling

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V