Achter de schermen

Lees jij Mijn blog en artikelen regelmatig? Geniet je hiervan? Vergeet dan niet het werk dat verzet wordt om dit mogelijk te maken. Artemis en Eleonora werken namelijk vooral op de achtergrond aan O.M. Ik vind dat het tijd is dat Zij eens in het zonnetje gezet worden!

Op het eerste gezicht lijkt O.M. een website zoals ieder andere website. Er staat allerlei informatie op, hier en daar worden dingen aangevuld er komen ook nieuwe onderwerpen bij. Langzaamaan groeien de categorieën en het aantal berichten.Zo nu en dan houden Wij een actie of gaat er een mail rond.

Deze dingen zijn tevens de dingen die Ons zo bijzonder maken! Wij zijn namelijk actief. Wij blijven aan de website werken en er tijd in stoppen.

Mijn aandeel is in één oogopslag duidelijk. Kijk maar eens naar Mijn BDSM blog, maar wist jij ook dat Artemis IEDERE post corrigeert? Ze haalt niet alleen Mijn spelfouten en onjuist taalgebruik uit Mijn blogposts, maar ook uit al Mijn artikelen.

Hetzelfde doet Zij voor Eleonora en voor alle ingezonden verhalen. Niet te vergeten dat Zij hier erg voorzichtig mee omgaat. Ze corrigeert, maar zonder de schrijfstijl van de Schrijfster/schrijver te overschrijven. Vooral Ik heb Haar regelmatig het vuur aan de schenen gelegd.

Ik lag lekker puberaal dwars, omdat Ik niet wilde dat er in Mijn teksten gewroet werd. Ik had het idee dat het “Mijn” teksten niet meer zouden zijn als Zij er van alles en nog wat mee uitspookte. Dit is niet waar. Het is nog steeds wat Ik heb geschreven, maar dan beter.

Dit houdt in dat Artemis minimaal zeven stukken per week corrigeert. Daarnaast doet Zij Haar best om zo nu en dan nog tijd te vinden om Zelf een artikel te schrijven. Dit is trouwens niet het enige wat Zij doet.

Alle acties worden door Artemis gestuurd. Hoewel Eleonora en Ik vaak bruisen van de ideeën, is Artemis degene met een realistische kijk. Zij kijkt naar wat wel en niet uitvoerbaar is en zorgt ervoor dat het ook uitgevoerd gaat worden. Zij heeft de leiding over alle projecten.

De klantenservice en promotie zijn ook aan Haar ten deel gevallen. Heb je weleens een mailtje naar de website gestuurd? Dan weet je dat Artemis degene is die alles altijd beantwoordt.

Misschien herinner jij je ook wel de promotie en de timer tot de onthulling van Mijn E-book… Waar zag je het E-book voor het eerst? Weet je dat nog? Ik weet wel dat jij het niet gezien zou hebben als Artemis het niet gepromoot had.

Het werk van Eleonora is zeker niet minder! Hoewel Ik hier niet zoveel over kan vertellen… simpelweg omdat Ik het niet begrijp. Eleonora is met de technische kant van de website bezig. Ooit, lang geleden (bijna in een vorig leven), deed Ik ICT. De eerste keuze viel daarom op Mij om de website te creëren.

Al snel werd duidelijk dat Mijn verouderde kennis en Mijn omslachtige codes niet echt werkten… Eleonora stapte naar voren om dit op te schonen (wat uren en uren werk voor Haar was!). Ik was hier in het begin een beetje sceptisch over, maar Zij heeft het heel goed gedaan!

Iedere keer als Ik een leuk design in Mijn hoofd heb of een leuke functie heb gezien voor op de website, dan maakt Eleonora dit mogelijk. Zij neemt de tijd om zich in de technische kant te verdiepen en leert ook een hoop bij om ervoor te zorgen dat Onze website in topconditie blijft.

Heb je genoten van de quiz bij het E-book of van de Valentijnsquiz? Dankzij Eleonora staat het online. Zij heeft ervoor gezorgd dat het werkt. Net zoals alle andere kleine dingetjes die Zij werkend maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste berichten of de nieuwste reacties. Dankzij Eleonora kun jij in één oogopslag zien wat er nieuw is op Onze website.

Dan is er ook nog verouderde content die zo nu en dan aangepast moet worden… Interne linkjes die niet meer werken, pagina’s of onderdelen die verplaatst zijn, etc. Dankzij Eleonora blijft dit up-to-date.

Als Wij tegen een technisch probleem oplopen dat niet door Eleonora opgelost kan worden, dan zorgt Zij ervoor dat Zij iemand vindt die dit wel kan oplossen. Aangezien Onze website nogal gevoelige informatie bevat, is Eleonora erg zorgvuldig met Haar selectie.

Eleonora is ook zeker weten de rechterhand van Artemis. Zo gauw de promotie of klantenservice te veel wordt, stapt Eleonora naar voren om te helpen. Ze gaan ook regelmatig samen naar seminars en cursussen omtrent internet marketing, zodat Wij nog meer mensen kunnen bereiken!

Naast al deze geweldige activiteiten is Eleonora ook degene die de spannende BDSM verhalen verzorgt voor Onze website. Het is geen wonder dat Zij hier niet altijd aan toe kan komen naast alle andere activiteiten.

En tja… Wat doe Ik eigenlijk? Ik schrijf en schrijf… en schrijf? Ik heb een wekelijkse blog, Ik schrijf zo nu en dan informatieve artikelen, Ik heb een E-book geschreven en Ik netwerk. Waarin Ik absoluut uitblink is netwerken. Ik weet precies waar Ik moet zijn om wat voor soort slaaf te vinden.

Ik zorg voor de persoonlijke touch op Onze website, zodat iedereen zich thuis voelt (alhoewel Mijn prikkelbare aard roet in het eten kan gooien!). Ik geef een realistische kijk op de BDSM activiteiten in Mijn leven en Ik probeer een plek te creëren waarin iedere onderdanige man zich kan vinden.

Ik vind het prettig om subjes te helpen bij hun vragen en om hun onzekerheid zoveel mogelijk weg te nemen. Daarom beheer Ik de vraagbaak. Ik sta waarschijnlijk het dichtste bij de lezer, terwijl Mijn rol zoals je kunt zien eigenlijk vrij klein is.

Denk hier goed over na en neem ook eens de moeite om Artemis en Eleonora te bedanken voor Hun enorme inzet op deze website!

Dominante groet,

Deana

3 reacties op “Achter de schermen

 • 17 februari 2012 om 19:23
  Permalink

  Hallo Meesteressen Artemis .Deana en Eleonora.

  Graag zou ik hierbij gebruik willen maken
  om in het bijzonder Mrs Artemis en Eleonora
  te complimenteren voor al U werk en inzet ,
  acties en artikelen in deze website

  Jullie zijn uniek en hoop ook
  dat Jullie door zullen gaan met de website
  zodat de website nog meer uitstraling zal krijgen

  Onderdanige groet,
  slaafje Richard

  Beantwoorden
  • 18 februari 2012 om 19:46
   Permalink

   Richard, ik sluit me graag bij je !!!

   Die prikkelbare aard van Mevrouw Deana is weleens lastig voor ons, vind je niet? Je weet het maar nooit . . .

   Beantwoorden
 • 19 februari 2012 om 13:12
  Permalink

  Hallo Hans

  Zelf ervaar ik niet dat ik het lastig vindt
  dat Mrs Deana een ,,prikkelbare aard ,, heeft
  Eerlijk gezegd vind ik dat je ieder persoon
  in elkaars waarde moet kunnen laten,
  respecteer en behandel elkaar zoals je
  zelf behandeld wilt worden
  Je kunt iemands karakter immers
  niet veranderen .
  ,,Iemand in elkaars waarde ,, laten
  gebeurd naar mijn mening te weinig,

  Groeten
  Richard

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V